Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Dvojica zranených hráčov Panthers sa približuje k návratu

Tímu Florida Panthers sa v úvode sezóny veľmi nedarí, za čo môžu aj zranenia kľúčových hráčov. Vo štvrtok však tréner Gerard Gallant oznámil dobrú správu. Dvojica Nick Bjugstad a Jussi Jokinen by mohla hrať už v budúcom týždni.

„Nebudú hrať v nasledujúcich dvoch zápasoch, ale dúfame, že v úvode budúceho týždňa už áno. Viac budeme vedieť na budúci týždeň. Približujú sa k návratu do akcie,“ povedal Gallant pre Miami Herald.

Bjugstad si zlomil ruku 6. októbra v prípravnom zápase proti Dallasu po náraze do bránkovej konštrukcie. Vynechať mal mesiac, ktorý uplynie v nedeľu. Gallant prezradil, že vo štvrtok naplno korčuľoval a mali mu už dať dolu sadru z ruky.

Jokinen si na Svetovom pohári poranil koleno, ktoré ho opäť zradilo 20. októbra a musel predčasne opustiť zápas proti Washingtonu. Predtým odohral v sezóne štyri duely so ziskom dvoch asistencií. Gallant informoval, že by mal začať korčuľovať v utorok.

Obaja hráči ešte nehrali vo štvrtok proti New Jersey a nezasiahnu ani do sobotného duelu proti Capitals. V pondelkovom zápase proti Tampe Bay by však minimálne jeden z nich mohol byť späť v zostave Panthers.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies