Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Tréner Canucks si uvedomuje, že jeho pozícia je ohrozená

Tím Vancouver Canucks začal sezónu prekvapivo dobre. Vyhral prvé štyri zápasy, no potom prišlo osem prehier po sebe. Problém má najmä so strieľaním gólov. Pokračovanie nepriaznivej série by mohlo znamenať aj predčasnú výpoveď pre jeho trénera.

Willie Desjardins si dobre uvedomuje, že práve on môže byť prvým prepusteným trénerom v tejto sezóne NHL. Jeho zverenci nestrelili ani gól v štyroch z posledných šiestich duelov. Pri ostatných siedmich prehrách v riadnom hracom čase skórovali iba sedemkrát.

„Keď prídu prehry, každý sedí na horúcej stoličke. Myslím, že je to normálne pre túto ligu. A je to férové, určite nie naopak, najmä vtedy, keď nestrieľate góly. Musíme nájsť spôsob, ako skórovať a uvedomujeme si to,“ povedal Desjardins pre TSN pred sobotným zápasom proti Torontu.

Canucks bodovali v prvých piatich dueloch ročníka. Prvé štyri vyhrali, z toho dva po predĺžení a jeden po nájazdoch, piaty prehrali po nájazdoch. Od 22. októbra však nezískali ani bod. Postupne sa prepadli z prvého na 13. miesto v Západnej konferencii.

Najväčším problémom tímu je, samozrejme, produktivita. Lídrom bodovania je len so šiestimi bodmi kapitán Henrik Sedin, ktorý je aj najlepším strelcom so štyrmi gólmi. Veľká letná posila, útočník Loui Eriksson, zatiaľ neskóroval a nazbieral štyri asistencie.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies