Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Raffi Torres sa rozhodol ukončiť kariéru

Kontroverzný útočník Raffi Torres ešte raz skúsil, či by si mohol zahrať v NHL. Nikto ho však nechcel, a tak sa rozhodol, že už viac nebude terorizovať hráčov súpera. Ukončil hráčsku kariéru.

Torres končí kariéru, počas ktorej odohral v NHL 635 zápasov. Nebolo to však všetko len o suspendáciách, pre ktoré dokopy vynechal 74 stretnutí. Nazbieral aj 260 bodov za 137 gólov a 123 asistencií.

Tridsaťpäťročný rodák z Toronta bol draftovou päťkou v roku 2000, keď po ňom siahli Islanders. Tí ho vymenili do Edmontonu, kde sa etabloval v NHL. V prvých troch sezónach v drese Oilers strelil 62 gólov. Jeho kroky potom smerovali do Columbusu, Buffala, Vancouveru, Phoenixu, San Jose a Toronta, za ktoré nenastúpil.

Článok pokračuje pod reklamou

Po tom, čo sa v tomto roku zotavil z operácie kolena, ohlásil svoj návrat. Na zmluve sa však počas leta s nikým nedohodol a napokon absolvoval skúšku v Caroline, ktorá ho však vyradila z tréningového kempu bez ponuky na zmluvu.

„Nikdy nie je ľahké prestať robiť to, čo milujete. Chcel som odohrať ešte jednu sezónu a keď som išiel do Caroliny, chcel som sa uistiť, že nebudem sám seba spochybňovať. Chcel som vedieť, či to zvládnem alebo nie. V lete som absolvoval dobrý tréning, ale v týchto dňoch je hokej omnoho rýchlejší. Po týždni v kempe moje telo nereagovalo,“ priznal Torres pre Stouffville Sun-Tribune.

Slovenskí fanúšikovia si určite spomenú na jednu z jeho najdlhších suspendácií, ktorú dostal za zákrok na Mariána Hossu. Stalo sa tak ešte 17. apríla 2012 v treťom zápase prvého kola play-off medzi Chicagom a Phoenixom (dnešnou Arizonou).



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies