Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Steven Stamkos urobil od operácie významný pokrok

Hviezdny útočník tímu Tampa Bay Lightning, Steven Stamkos, urobil ďalší krok smerom k zotaveniu z operácie kolena, keď si v utorok obliekol kompletný výstroj a korčuľoval pred dopoludňajším rozkorčuľovaním mužstva.

Stamkos si okrem korčuľovania aj zastrieľal na bránu a dokonca s pomocou asistenta trénera Brada Lauera skúšal strelu z prvej. Generálny manažér Steve Yzerman nestráca nádej, že sa Stamkos v závere ročníka ešte v akcii ukáže, ale jeho návrat je momentálne stále v nedohľadne.

„Robí dobré pokroky. Darí sa mu, ale ešte termín návratu nemôžeme stanoviť,“ poznamenal Yzerman pre Tampa Bay Times.

Stamkos nehral od 15. novembra, keď si v zápase proti Detroitu poranil meniskus v pravom kolene. Po operácii tím informoval, že vynechá minimálne štyri mesiace. V momente zranenia bol s 20 bodmi druhým najproduktívnejším hráčom súťaže.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies