Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Správy z NHL

Rytieri si pred prvým prípravným duelom vychutnali ovácie v stoji

Tím Vegas Golden Knights má pred sebou prvý prípravný zápas. A hoci sa prípravné zápasy, rovnako ako zápasy nádejí, vážne brať nemôžu, pre nový tím na mape kanadsko-americkej NHL ide o veľkú vec.

Vegas má za sebou dva zápasy, v ktorých sa mladé nádeje tímu stretli s nádejami Los Angeles. Teraz však príde prvý zápas, v ktorom sa ukážu aj hráči, ktorých by sme mohli vidieť hrávať počas súťažných duelov. Golden Knights v nedeľu odohrajú duel vo Vancouveri.

Na sever odletia hráči nevadského klubu s dobrou náladou, ktorú im vylepšili aj ich fanúšikovia. Tí totiž mali povolené sledovať naživo piatkový tréning a postarali sa o to, aby nikto nepochyboval o tom, že hokej v púšti môže byť úspešný.

V zaplnenej tréningovej hale sa ozýval hluk ešte predtým, ako vykorčuľovali hráči na ľad. Fanúšikovia sa totiž postavili a všetci do jedného tlieskali. Vyjadrili tak svoju vďaku, že od teraz môžu mať aj oni svoj profesionálny tím.

Článok pokračuje pod reklamou


„Bolo to cool. Niečo také v kempoch často nevidíte,“ povedal center Oscar Lindberg pre klubový web. „Tréning sledovalo veľa ľudí. Ukázalo to, ako veľmi vášniví sú tu ľudia z toho, že sem prišiel tento tím.“

Hoci sa nedeľný zápas nebude započítavať do tabuliek, hráči Golden Knights sa ho budú snažiť vyhrať, aby sa odvďačili fanúšikom, ktorých bolo často v hale počuť, ako sa rozprávali o možnosti sledovania duelu v priamom prenose.

Tí, ktorí si ho pozrú, však v akcii neuvidia veľa etablovaných hráčov z NHL. Najostrieľanejším hráčom bude obranca Clayton Stoner. Z tých známejších potom Shea Theodore a William Carrier. Toto je zostava, ktorá zamierila do Vancouveru:

Brankári: Dylan Ferguson, Jiří Patera
Obrancovia: Jake Bischoff, Nicolas Hague, Brad Hunt, Griffin Reinhart, Clayton Stoner, Shea Theodore
Útočníci: William Carrier, Cody Glass, Tomáš Hyka, Keegan Kolesar, Brendan Leipsic, Stefan Matteau, Tomáš Nosek, Nick Suzuki, Paul Thompson, Alex Tuch, TJ Tynan, Tyler Wong



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies