Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

Jiří Hudler je obvinený z ďalšieho škandálu

Niekdajší český útočník NHL lieta opäť v problémoch. Po škandále s prostitútkami je teraz v pozornosti médií za svoje správanie počas letu zo Severnej Ameriky do rodnej Českej republiky.

Kanadská televízia TSN s odvolaním sa na české zdroje informovala, že Hudler sa počas letu správal nepríjemne k stevardom na palube komerčného lietadla, pričom okrem nadávok sa jednému z nich vyhrážal údajne smrťou.

Incident sa stal v piatok na lete z New Yorku do Prahy. Svedkovia tvrdia, že hokejista bol pod vplyvom alkoholu a od jednej z letušiek si pýtal „coke“. Keď mu naliala pohár koly, nahneval sa a údajne sa dožadoval kokaínu.

Údajne sa následne vrátil z toalety s bielym práškom na perách a keď si potreboval odskočiť o niečo neskôr, už svoju potrebu chcel vykonať do vozíka s občerstvením. Po pristaní ho odviedla polícia. Hudler následne incident pre české médiá označil iba za „malý“.

Niekdajší útočník Red Wings, Flames, Panthers a Stars je stále pod vyšetrovaním polície.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies