Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

Krátky intenzívny tréning: Babcock je s hrou Leafs nespokojný

Mike Babcock v piatok nečakane ukončil tréning tímu Toronto Maple Leafs už po 24 minútach. Vysvetlenie treba hľadať v nespokojnosti s výkonmi jeho zverencov i v ťažkom zápasovom programe.

Skúsený kormidelník chcel potrestať hráčov za nedostačujúce výkony v poslednom období, a tak ich nechal korčuľovať v skutočne veľkej intenzite. Aby to však neprehnal a neprenieslo sa to negatívne do sobotného zápasu, tréning ukončil skôr.

Maple Leafs prehrali v sobotu v Ottawe a na druhý deň hráči absolvovali tréning v miernej intenzite. V pondelok mali dobrovoľné rozkorčuľovanie a vyhrali nad Los Angeles. V utorok dostali voľno a večer mali halloweensku oslavu. V stredu trénovali a vo štvrtok prehrali s Carolinou.

U Babcocka bola posledná prehra neakceptovateľná. V piatok sa preto stretol so športovými vedcami, aby konzultoval, ako tvrdo môže na svojich zverencov na tréningu zatlačiť, aby to neovplyvnilo ich výkon v zápasoch.

Článok pokračuje pod reklamou

„Nechcel som, aby niekto z nich míňal energiu korčuľovaním dokola. Chcem, aby ju využívali, keď príde čas zápasu,“ povedal Babcock pre CP.

Toronto má bilanciu 7-3-0, ale Babcock nie je spokojný s tým, ako tím hrá. Ak by sa totiž miestami neuspokojoval, mohol mať podľa neho pokojne bilanciu 9-1-0. V jeho očiach musí hrať tím tak ako adept na Stanleyho pohár.

„Porazili sme Chicago a každý hovoril o tom, aký sme dobrý tím, ako dobré víťazstvo to bolo. A čo sa nám stalo? Na ďalší deň sme neboli pripravení. Potom sme porazili Los Angeles, ktoré dovtedy ešte neprehralo. Čo sa stalo potom?“

„Majstrovský tím musí mať vysoké odhodlanie každý jeden deň. Musíte ho mať každý deň, musíte ho mať na tréningoch, keď sa necítite dobre, keď cestujete, aj keď ste unavení. Musíte ho mať v sebe stále, aby sa stalo normou a očakávaním.“

Toronto v sobotu privíta Philadelphiu a na budúci týždeň vyrazí na cesty do Kalifornie a St. Louis. Nebude to teda séria ľahkých zápasov, počas ktorej môžu hráči zvoľniť tak ako to urobili počas „ľahšieho“ týždňa.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies