Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Marc-Andre Fleury by mohol tento týždeň urobiť veľký krok k návratu

Hviezdny brankár Marc-Andre Fleury by tento týždeň mohol urobiť významný krok v ceste za návratom. Očakáva sa, že sa bez obmedzení pripojí k tréningu tímu Vegas Golden Knights. Stalo by sa tak po prvýkrát od utrpenia zranenia.

Fleury absentuje od 13. októbra pre následky otrasu mozgu, ale posledné dva dni individuálne korčuľoval a prešiel aj neuropsychologickým vyšetrením. Najskôr v stredu by tak mohol byť na ľade so spoluhráčmi a mal by byť schopný čeliť aj fyzickým kontaktom.

„Ak nenastanú žiadne nečakané komplikácie, potom dostane povolenie trénovať. To znamená, že jeho mozog je už stopercentne uzdravený,“ skonštatoval generálny manažér George McPhee. „Kondične je na tom skvelo. Mimo ľadu trénoval niekoľko týždňov.“

Nie je známe, kedy by sa Fleury mohol vrátiť do akcie, ale všetko nasvedčuje tomu, že by mohol stihnúť zápas proti svojmu bývalému tímu. Vegas bude čeliť Pittsburghu 14. decembra.

Tridsaťtriročný rodák z Quebecu mal pred zranením bilanciu 3-1-0 s 92,5% úspešnosťou zákrokov a priemerom 2,48 inkasovaného gólu na zápas. Počas jeho absencie sa v bráne Golden Knights ukázali až štyria brankári. Aktuálne bránkovisko patrí Malcolmovi Subbanovi, ktorému kryje chrbát Maxime Lagace.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies