Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
12. 05.
kurzy
00:30info
BOS
FLA
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Nolan Patrick sa trápi. Vydrží Philadelphii trpezlivosť?

„V prípade Nolana Patricka je náročné povedať, kde by mala skončiť trpezlivosť a kde by mali začať obavy,“ konštatuje Mike Sielski z denníka The Philadelphia Inquirer. Nádejný útočník sa vo svojej nováčikovskej sezóne trápi.

Patrick bol dlho považovaný za potenciálnu draftovú jednotku pre rok 2017. New Jersey však pre jeho minulosť so zraneniami nechcelo riskovať, a tak si ho až z druhého miesta vybrala Philadelphia. Tá mu dala šancu hrať v NHL hneď po drafte.

Veľká kanadská juniorská hviezda však doteraz strelila len dva góly v 30 zápasoch. Okrem toho jej na konte svieti päť asistencií, tri mínusové body a desať trestných minút.

Patrick dostal v utorkovom derby proti Pittsburghu šancu odohrať až 15 a pol minúty po tom, čo bol jeho čas obmedzený v dvoch dueloch po sebe pod deväť a pol minúty. Gólové ani bodové suchoty však neukončil a zaznamenal len jednu strelu.

Článok pokračuje pod reklamou

Na obhajobu hráča treba povedať, že po dvoch letných operáciách brušného svalstva a otrase mozgu z úvodu sezóny nemusí byť sám sebou. Navyše, stále má len 19 rokov a nie každá hviezda z juniorky dokáže byť vplyvným hráčom v NHL okamžite.

„Snažím sa na to príliš nemyslieť,“ skonštatoval Patrick. „Nechcem sa na nič vyhovárať ani nič podobné. Zranenia sú súčasťou tohto športu a jednoducho sa musíte cez ne prebojovať.“

Generálny manažér Ron Hextall si uvedomuje, že pre prestavbu mužstva bude dôležité, aby sa Patrick zlepšil. Netlačí však na neho a snaží sa byť trpezlivý. Je však zlé, keď od mladíka fanúšikovia chcú viac ako len jednu asistenciu v posledných 15 zápasoch?

„Je hráčom, ktorý nám po ofenzívnej stránke môže pomôcť. Je k tomu blízko. Musí len pokračovať v snahe,“ poznamenal tréner Dave Hakstol. „Celá hodnota hráča nemôže spočívať len v bodoch. Nolan musí zabrať, ale je dôležité, aby sa nekládol dôraz len na zbieranie bodov.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemal ho urobiť? Slafkovský hodnotil zápas a vyjadril sa aj ku gestu MS 2024: Slovensko potvrdilo úlohu favorita. Pripísalo si prvé tri body! Slafkovský bavil a aj spustil kritiku: Detinský v oboch zápasoch? + video Ak Slovensko pôjde po medailu, bude to vďaka týmto dvom hráčom, znie zo zámoria Slovensko robí zmeny v zostave. Pomôže dohovor za zatvorenými dverami? Slafkovský je na MS v rovnakej skupine ako Bedard. Urobí ďalší krok k špičke? Hedman vstupuje do leta s otáznikom. Naplní sa jeho plán? V ktorých tímoch by mohol skončiť hviezdny Marner? Sú toto štyri najhoršie mená, aké môže mať Utah? Pekarčík skóroval vo finále. Na dosah titulu je však jeho krajan! + video Je sezóna Marchanda v ohrození? Tréner Bruins tvrdí, že zákrok bol úmyselný + videoZahral si v Sérii storočia, získal Stanleyho pohár: Zomrel bývalý hráč Toronta Sýkora spoznal súpera. Zahrajú si v divíznom finále proti sebe aj Slováci?Colorado zažilo najvýraznejšiu prehru, život Hurricanes visel na vláskuNHL naživo: Koniec pre Hurricanes? Pôjdu do vedenia hviezdy z Dallasu?Slafkovský i Pospíšil medzi najlepšími hráčmi prvého dňa MS v hokejiRangers môžu dnes dokončiť Hurricanes. Ak sa im to podarí, napodobnia Gretzkého OilersPospíšil si to predstavoval inak, Regenda má recept na úspech. Slafkovský: S*re toNeúspešný debut Honzeka, traja Slováci oslavujú postup! Top kandidáti na post trénera Toronta: Budú k dispozícii aj traja stále aktívni v NHL?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies