Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
NHL live
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
04:00info
EDM
LAK
«

Sumáre

McDavid zažiaril, Halák inkasoval päť gólov

V štyroch pondelkových zápasoch NHL sa predstavili dvaja Slováci. Jaroslav Halák inkasoval päť gólov pri prehre Islanders, Andrej Sekera nebodoval pri výhre Oilers. Veľký večer zažil jeho spoluhráč Connor McDavid.

Islanders prišli v závere o výhru, Josi rozhodol v predĺžení

Jaroslav Halák opäť čelil veľkému počtu striel, ale tentokrát 42 zákrokov na úspech nestačilo. Islanders však získal aspoň bod za remízu v normálnom hracom čase. O výhre Nashvillu 5:4 rozhodol v predposlednej minúte predĺženia Roman Josi. „Celý zápas sme mali dobrý prístup. Mali sme veľa striel, veľa šancí, len góly neprichádzali. Nevzdávali sme to, Pekka urobil pár neuveriteľných zákrokov a nakoniec to prišlo,“ poznamenal Švajčiar po zápase. Haláka prekonali aj dvojgólový Kevin Fiala, Calle Järnkrok a Ryan Johansen, ktorý vynútil nadstavený čas 43 sekúnd pred koncom tretej tretiny. Pekka Rinne pomohol k triumfu 24 zákrokmi. Newyorský tím otvoril zásluhou Johna Tavaresa skóre a neskôr po góloch Ryana Pulocka, Caseyho Cizikasa a Nicka Leddyho viedol 4:2. Nakoniec prehral tretí zápas z posledných štyroch. John Tavares pritom v predĺžení trafil tyčku a Mathewa Barzala vychytal skvelým zákrokom Rinne.

Josiho víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. R. Josi (NSH), 2. K. Fiala (NSH), 3. A. Ladd (NYI)

Článok pokračuje pod reklamou

Päťbodový McDavid doviedol Oilers k výhre nad lídrom

Connor McDavid strelil štyri góly a pridal asistenciu, aby Edmonton zdolal top tím NHL. Trojbodový Leon Draisaitl a Iiro Pakarinen tiež skórovali, aby Oilers dokráčali k presvedčivému víťazstvu 6:2 nad Tampou Bay a vylepšili si bilanciu v posledných siedmich dueloch na 5-1-1. Cam Talbot predviedol 32 zákrokov a pokorili ho len Alex Killorn a Yanni Gourde. V bráne Lightning, ktorí ukončili dlhý výjazd s bilanciou 5-3, nevydržal Andrej Vasilevskij, ktorý inkasoval štyri góly z 26 striel a v tretej tretine ho nahradil Louis Domingue. Ten inkasoval ďalšie dva góly z deviatich striel. Slovenský obranca Andrej Sekera vyslal na bránu hostí dve strely. Odohral 15 minút a pripísal si aj jeden plusový bod.

McDavidov koncert:

Hviezdy duelu: 1. C. McDavid, 2. L. Draisaitl, 3. R. Strome (všetci EDM)

Toronto potvrdilo formu, Anaheim opäť prehral

William Nylander a Auston Matthews strelili po dva góly, aby doviedli Toronto k víťazstvu 7:4 v zápase proti Anaheimu. Mitch Marner, Leo Komarov a Zach Hyman sa tiež tešili z gólov, no pre Maple Leafs nebolo všetko veselé – v druhej tretine sa zranil brankár Frederik Andersen, ktorého zasiahla do hlavy korčuľa Coreyho Perryho. Dovtedy zastavil 25 striel z 28. Následne ho nahradil Curtis McElhinney, ktorý zo 17 striel kapituloval len raz. Dvojgólového strelca mal v zostave aj Anaheim – Rickarda Rakella. Ryan Getzlaf a Ondřej Kaše tiež mierili presne a Perry nazbieral štyri asistencie. Ryan Miller opustil duel s 33 zákrokmi. Kalifornský tím ťahá momentálne sériu troch prehier.

Hviezdy duelu: 1. W. Nylander (TOR), 2. A. Matthews (TOR), 3. R. Rakell (ANA)

Hanzal rozhodol o výhre Dallasu nad Rangers

Martin Hanzal sa vrátil zo zranenia a strelil víťazný gól pri triumfe Dallasu 2:1 nad trápiacimi sa Rangers. Tyler Seguin vyrovnal stav a Ben Bishop kryl 31 striel, aby Stars vyhrali tretí zápas po sebe a dotiahli sa na tretie St. Louis v Centrálnej divízii na rozdiel jediného bodu. Henrik Lundqvist prehral svoj piaty zápas po sebe napriek tomu, že predviedol 39 zákrokov. New York, ktorý viedol po góle Davida Desharnaisa, prehral šesť zápasov z posledných siedmich. „Jazdci“ preto padli na posledné miesto tesnej Metropolitnej divízie s trojbodovou stratou na postupovú pozíciu.

Hviezdy duelu: 1. H. Lundqvist (NYR), 2. M. Hanzal (DAL), 3. R. Faksa (DAL)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (NYI) 42/47 (89,4%) - - - - - - -
A. Sekera (EDM) 15:05 0 0 0 +1 0 2 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Odohral Stamkos posledný zápas za Tampu? Vie, že patrí k Bolts, tvrdí Cooper Pekarčík skóroval, Kmec asistoval, Urban podržal svoj tím v bráne + video Experti navrhli posily pre útok Montrealu. Žiadne veľké hviezdy, ale mladíci Pospíšil ako center elitnej formácie Slovenska? Na MS sa rýchlo prepnem, verí Ďalší deň prešiel, neistota trvá: Bude Toronto dnes bez top hviezdy? Obranca Jets hrať nebude. Bude ruský útočník hrať aj napriek zlomenine? Tampe pri sezónnej derniére neuznali dva góly. Tréner krúti hlavou + video Rozhodlo sa: Seattle bude mať nového trénera!Penguins predĺžili zmluvu s útočníkom a angažovali brankára z Európy Aj druhý Slovák končí v play-off NHL: Vlaňajší finalisti mali v pondelok rozdielne osudy NHL zverejnila finalistov na Vezinovu trofejFehérváry bol najproduktívnejším hráčom Capitals v play-off. A neviedol tím len v tom Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies