Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Video

Video: Christian Wolanin a jeho prvý gól v NHL

Mladý americký obranca Ottawy Christian Wolanin sa dostal k strele spomedzi kruhov, ktorá nakoniec skončila v bráne Connora Hellebuycka. A na svete bol jeho prvý gól v NHL. K výhre však nepomohol, keďže Winnipeg zvíťazil pomerom 6:5.

Dvadsaťtriročný kanadský rodák má za sebou tri roky na Univerzite Severnej Dakoty a v NHL toho ešte veľa neodohral. Pred pondelkom absolvoval šesť zápasov, v ktorých bodovať nedokázal.

„Začínal som už cítiť tlak po tom, čo som nebodoval v šiestich zápasoch. Bolo pekné streliť ten gól. Myslel som si, že sa vďaka nemu dostaneme späť do zápasu a aj sa nám to podarilo, len nám nakoniec ešte kúsok chýbal,“ povedal Wolanin, ktorého Senators draftovali v roku 2015 z celkového 107. miesta.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies