Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Video

Hendricksa nešťastne zranil padajúci hráč súpera + video

Tím Minnesota Wild síce v utorok vyhral doma nad Arizonou, ale už po prvej tretine musel hrať bez útočníka Matta Hendricksa. Toho nešťastne zranil Brendan Perlini, ktorý mu spadol na nohu po súboji so Zachom Pariseom.

Parise v samom závere úvodnej tretiny sotil Perliniho priamo pod nohy nič netušiaceho Hendricksa, ktorý musel zápas opustiť a už sa doň nevrátil. Stihol odohrať iba štyri a pol minúty. Bol to jeho piaty duel v drese Wild, pričom v tejto sezóne ešte nebodoval.

Tréner Bruce Boudreau po zápase iba potvrdil, že 37-ročný americký center utrpel zranenie v dolnej časti tela. Podľa jeho slov si hráč nemyslí, že ide o niečo vážne. Minnesota aj bez neho zvíťazila 2:1, pričom skóre duelu otvoril práve Perlini v 14. minúte.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies