Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Video

Video: Cole Caufield strelil svoj prvý gól v NHL v predĺžení

Šikovný útočník Cole Caufield sa v sobotu konečne dočkal svojho prvého gólu v NHL. A nemohol si ho načasovať na lepší čas. V tretej minúte predĺženia rozhodol o dôležitej výhre Montrealu 3:2 nad Ottawou.

Dvadsaťročný Američan sa stal druhým hráčom v histórii Canadiens, ktorý svoj prvý gól kariéry dosiahol v nadstavenom čase. Napodobnil Gerryho Heffernana, ktorý to dokázal 11. decembra 1941. Montreal si vďaka vzácnemu gólu zvýšil náskok na štvrtom mieste Severnej divízie pred Calgary na osem bodov.

Caufield, ktorého si „Habs“ vybrali na drafte 2019 z celkového 15. miesta, sa dočkal prvého gólu vo svojom štvrtom zápase v NHL. Zároveň išlo o jeho prvý bod. Ligový debut zažil 26. apríla po tom, čo sa stal najlepším hráčom sezóny na vysokoškolskej úrovni.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies