Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
EDM
VAN
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Špekulácie

Zvážia Canadiens výmenu Jakea Allena?

Napriek tomu, že logika naznačuje, že Canadiens nebudú zvažovať výmenu Jakea Allena skôr ako budú mať jasno o budúcnosti Careyho Pricea, skúsený brankár sa opäť objavuje v špekuláciách o možnej výmene.

Jimmy Murphy z Montreal Hockey Now sa odvoláva na zdroj z NHL, ktorý označil tímy Dallas Stars a Arizona Coyotes za tie, ktoré v minulosti o Allena záujem prejavili. Podľa daného zdroja by dávalo zmysel, ak by tieto dva tímy svoj záujem znovu prehodnotili, keď bude známe, ako je na tom Price.

Stars by mohli Allena využiť, ak by Jake Oettinger nepodpísal nový kontrakt do štartu novej sezóny alebo počas tréningového kempu. Coyotes by sa zase zišiel overený brankár, ktorý by kryl chrbát Karlovi Vejmelkovi.

Canadiens by mohli vidieť hodnotu vo výmene Allena, pretože sú na trhu aj ďalšie tímy, ktorým by sa zišiel nejaký nový brankár. Podľa Marc D’Amica by bolo rozumné, ak by Montreal tento záujem otestoval, keďže hlavnou prioritou tímu aj v novej sezóne bude koncentrovať sa na rozvoj mužstva a nie vyhrávanie. Allen sa navyše v budúcom lete môže stať neobmedzeným voľným hráčom.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies