Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:30info
EDM
DAL
NHL live
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
30. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Špekulácie

Joel Quenneville sa chce vrátiť do NHL. Umožní mu to Bettman?

Trojnásobný držiteľ Stanleyho pohára, Joel Quenneville, by sa chcel vrátiť na lavičku tímu NHL, ale podľa Darrena Dregera z TSN je otázne, či dostane povolenie od komisára Garyho Bettmana už v tejto sezóne.

„Je pripravený, ale nemôže sa vrátiť. Rád by sa čo najskôr vrátil do NHL. Každý tím, ktorý by mal o neho záujem, by musel najskôr dostať povolenie od Floridy. To sa zdá byť formalitou, no veľkou prekážkou je, samozrejme, komisár Gary Bettman,“ poznamenal Dreger.

„Quenneville musí dostať povolenie na návrat do NHL od kancelária komisára – to sa ešte nestalo a sú ľudia, ktorí si myslia, že by sa to nemuselo stať až do budúcej sezóny.“

Quenneville rezignoval na post hlavného trénera Panthers po tom, čo sa odhalil špecifiká nezvládnutia situácia ohľadom sexuálneho obťažovania mladého hráča zo strany video trénera, ku ktorému malo dôjsť v Chicago v roku 2010.

Quenneville má druhý najvyšší počet víťazstiev spomedzi trénerov v NHL – 969. Viac ich zaknihoval len Scotty Bowman – 1244.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies