Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Špekulácie

Mohol by byť Chychrun presne tým, čo chýba Winnipegu?

V súvislosti s Jakobom Chychrunom sme už počuli množstvo špekulácií. Tím Winnipeg Jets v nich však tak často spomínaný nebol. Mohol by však práve on vyťažiť z akvizície hviezdneho obrancu Arizony?

Jacob Stoller z The Hockey News konštatuje, že pre organizáciu z Manitoby by mohlo ísť o príliš dobrú šancu na to, aby ju prepásla.

Nie tak často je k dispozícii na výmenu hráč, akým je Chychrun, ktorý sa potichu stáva jedným z najlepších ofenzívnych hráčov NHL. Od návratu zo zranenia to svojimi výkonmi len potvrdzuje, keď si pripísal 13 bodov v 14 zápasoch.

Až do konca sezóny 2024/25 má pritom cap-hit len 4,6 milióna amerických dolárov, vďaka čomu nebude núdza o záujemcov o jeho služby. Podľa Stollera by bol perfektným cieľom aj pre Jets.

Článok pokračuje pod reklamou

„Viem, že získanie Chychruna by urobila obranu Jets jednou z najdrahších v NHL. A áno, viem, že za 12 rokov Kevina Cheveldayoffa v pozícii generálneho manažéra, boli získaní v strede sezóny s nekončiacimi kontraktmi len Jay Harrison a Tyler Myers,“ poznamenal zámorský odborník.

„Nič z toho však neznižuje fakt, že Chychrun je presne ten typ hráča, ktorého Winnipeg potrebuje, aby legitímne zaútočil na Stanleyho pohár.“

Mužstvo Jets spĺňa veľa vecí, aby bolo adeptom na titul, no získanie Chychruna by mu poskytlo dvoch elitných obrancov a mohlo vytvoriť tri pevné defenzívne páry. Jets by pritom mohli mať pred sebou len dve sezóny, kedy by aktuálne jadro hráčov mohlo získať titul. Chychrun by šance zvýšil.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies