Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
1
DAL
0
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Špekulácie

Budú Golden Knights pred uzávierkou nakupovať alebo predávať?

Jesse Granger z The Athletic uvažuje, v akej pozícii by mohol byť tím Vegas Golden Knights pred prestupovou uzávierkou.

Tímy sa pred 3. marcom budú musieť rozhodnúť, aký prístup zvolia k prestupovému trhu. Golden Knights pritom ešte nikdy neboli v pozícii predávajúcich. Mohli by v nej byť tento rok?

Granger verí, že Vegas od stredu novembra nevyzerá ako adept na majstrovský boj a od zranenia Marka Stonea hrajú bezútešne.

Zámorský novinár pochybuje, že akvizícia skúseného hráča na výpomoc, ako sú Patrick Kane či Ryan O’Reilly, by pomohla mužstvu dostať sa na vrchol.

Článok pokračuje pod reklamou

Lyle Richardson medzitým očakáva, že Vegas sa si ešte pozíciu predávajúceho ešte nevyskúša a znova sa pokúsi mužstvo vystužiť.

Ne Vegas Hockey Now dokonca aj vytipovali útočníkov, ktorí by mohli tímu dodať hĺbku – Jesseho Puljujärviho z Edmontonu, Mikea Hoffmana z Montrealu a Andreasa Athanasioua zo Chicaga.

Vegas je momentálne na treťom mieste Pacifickej divízie s bilanciou 29-18-4. Edmonton naň stráca dva body, Calgary päť. Oba albertské tímy majú k dobru jeden zápas.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies