Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Špekulácie

Päť potenciálnych destinácií pre švajčiarsku hviezdu

Čas Tima Meiera v San Jose by sa mohol blížiť k svojmu koncu. Švajčiarsky útočník je jednou z najväčších rýb tohtoročného prestupového trhu a Matt Larkin z Daily Faceoff si vie predstaviť, že by mohol skončiť v jednom z nasledujúcich piatich tímov NHL.

Carolina Hurricanes – zranenie Pacioretyho by mohlo zmeniť priority Caroliny pred uzávierkou prestupového obdobia. Tím chce útočiť na Stanleyho pohár a Meiera by si mohol dovoliť, ak by Pacioretty skončil na listine dlhodobo zranených hráčov. Tím má k dispozícii aj voľby v prvom kole draftu či nádeje, ktorých by sa mohol vedieť vzdať.

New Jersey Devils – s Hischierom by mohol vytvoriť švajčiarske duo, ktoré by pomohlo pozdvihnúť úspechy Devils v tejto sezóne na ďalšiu úroveň. Tím je zároveň v situácii, v ktorej by si mohol dovoliť Meiera upísať aj na ďalšie sezóny. Klub sa však zároveň stále nemá kam ponáhľať.

New York Rangers – pre newyorský tím je Meier prioritou, ktorá by mohla po boku Panarina pomôcť prekonať poslednú prekážku v ceste za Stanleyho pohárom. Tím má aktíva aj priestor na to, aby si ho mohol dovoliť. S ďalšími sezónami však musí narábať opatrne, keďže zmluvy končia viacerým obmedzeným voľným hráčom.

Pittsburgh Penguins – súčasným kmeňovým hráčom organizácie už majstrovské okno pomaly zatvára a Meier by mohol zvýšiť šance na úspech v tejto sezóne i po nej. Odchod Jasona Zuckera by pomohol jeho zotrvaniu. Penguins by však pri výmene museli byť kreatívni, pretože nemajú elitné nádeje a potrebovali by sa zbaviť aj minimálne jedného kontraktu.

Winnipeg Jets – teraz by mohol byť ten správny čas na to, aby tím zabojoval o titul. A Kevin Cheveldayoff v takých prípadoch vie na trhu zaloviť. Winnipeg však nie je populárnou destináciou pre voľných hráčov, a tak by mohol mať problém udržať si Meiera aj po tejto sezóne.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies