Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
31. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
01. 06.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Správy z NHL

Najproduktívnejší hráč Kraken robí pokroky. Zahrá si už v nedeľu?

Tím Seattle Kraken privítal na svojom sobotnom tréningu svojho najproduktívnejšieho hráča Jareda McCanna, ktorý absentuje od štvrtého zápasu série prvého kola play-off proti Coloradu.

Dvadsaťšesťročný rodák z ontárijského Stratfordu sa zotavuje z nešpecifikovaného zranenia, ktoré mu spôsobil obranca Avalanche Cale Makar. V sobotu urobil pokrok, no hlavný tréner Dave Hakstol neočakáva, že bude hrať už v nedeľnom stretnutí číslo tri zo série proti Dallasu.

Kormidelník tiež prezradil, že McCann korčuľoval už aj individuálne predtým, ako sa Kraken vrátili domov z Texasu. V sobotu ešte nemal povolené chodiť do kontaktov.

„Naskočí naspäť do akcie na veľmi vysokej úrovni, takže zo všetkého najskôr sa musíme uistiť, že jeho zdravie bude tam, kde musí byť. Na návrat musí by pripravený. Pôjdeme krok za krokom,“ poznamenal Hakstol.

McCann viedol Seattle v základnej časti so 40 gólmi a 70 bodmi, ktoré vyprodukoval v 79 stretnutiach. Išlo o jeho kariérne maximá. V prvých štyroch dueloch play-off zaznamenal len jednu asistenciu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies