Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Špekulácie

Los Angeles sa snažilo získať finalistu na Vezinovu trofej

Michael Gallagher z Nashville Hockey Now prezradil, že pred tohtoročnou uzávierkou prestupového obdobia diskutovali o jednej výmene aj Nashville s Los Angeles.

Kings mali podľa neho záujem o brankára Predators Juuseho Sarosa, ktorý bol v roku 2022 medzi finalistami na Vezinovu trofej pre najlepšieho brankára sezóny.

Gallagher tvrdí, že Nashville žiadal za dvadsaťosemročného Fína dva voľby v prvom kole tohtoročného draftu a ešte niečo navyše. Kalifornský tím vycúval a namiesto toho získal Joonasa Korpisala z Columbusu.

Momentálne sa zdá nepravdepodobné, že L.A. v blízkej budúcnosti obnoví svoj záujem o Sarosa. Gallagher však pripúšťa, že budúcnosť Sarosa v Nashville by po príchode Barryho Trotza do pozície generálneho manažéra mohla byť neistá.

Jeho výmena so zmluvou platnou ďalšie dve sezóny a s rozumnou priemernou ročnou hodnotou 5 miliónov amerických dolárov by tímu mohli vyniesť viacero nádejí a draftových volieb.

Podľa Lylea Richardsona z The Hockey News by rozhodnutie vymeniť Sarosa záviselo na tom, či chce Trotz vstúpiť do prestavby alebo bude tím len postupne vylepšovať.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies