Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
EDM
VAN
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Hrozí dlhá absencia: Švédska opora L.A. by mohla potrebovať operáciu

Generálny manažér tímu Los Angeles Kings, Rob Blake, v sobotu informoval, že útočník Viktor Arvidsson by mohol potrebovať ďalšiu operáciu chrbta.

Tridsaťročný Švéd bol vo štvrtok umiestnený na listinu dlhodobo zranených hráčov po tom, čo si poranil chrbát na prvom tréningu po poslednom prípravnom zápase.

Blake v sobotu večer pre tímových komentátor povedal, že Arvidsson bude pravdepodobne potrebovať operáciu, ktorá by bola druhá za ostatný rok a pol. Tím však oficiálne ešte túto cestu nepotvrdil.

„Vyzerá to, že by mohol potrebovať absolvovať budúci týždeň operáciu, čo by ho vyradilo z hry na niekoľko mesiacov. Preto sme ho umiestnili na listinu dlhodobo zranených, čo nám umožnilo povolať niekoľkých hráčov. Nikdy nenahradíte hráča, ako je Arvi. Je veľmi húževnatý, generuje veľa striel, no udržuje tím aj v hre a hráčov motivuje k lepším výkonom,“ povedal Blake.

Arvidsson je v poslednej sezóne sedemročnej zmluvy v hodnote 29,75 milióna amerických dolárov. V minulej sezóne odohral 77 zápasov so ziskom 26 gólov a 33 asistencií.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies