Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
31. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
01. 06.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Slováci v NHL

Prepíše dnes v noci Marián Studenič slovenskú históriu v NHL?

V utorok bol do prvého tímu Seattlu Kraken povolaný slovenský útočník Marián Studenič. Vo večernom zápase však nenastúpil. Mohol by sa dočkať štartu v dnešnom zápase proti Torontu?

Že sa dvadsaťpäťročný Záhorák dnes stane prvým Slovákom histórie NHL, ktorý si zahrá za Seattle, naznačuje skutočnosť, že tím vo štvrtok zapísal na listinu zranených útočníka Jadena Schwartza, ktorý nedohral posledný zápas proti Chicagu pre zranenie dolnej časti tela.

Pri absencii Schwartza je teda pravdepodobné, že šancu zažiť sezónny debut dostane Studenič. Aj s ním majú totiž Kraken k dispozícii momentálne len 12 zdravých útočníkov, keďže sa aj Brandon Tanev vyrovnáva so zranením dolnej časti tela.

Seattle je jediný aktívny tím NHL, za ktorý ešte nehral slovenský hokejista. Pre zaujímavosť, za druhý najmladší tím Vegas Golden Knights, si zahrali Tomáš Tatar a Tomáš Jurčo.

Studenič v minulosti obliekal dresy New Jersey a Dallasu. S Kraken podpísal v lete ročný dvojcestný kontrakt v hodnote 775 000 amerických dolárov na úrovni NHL a 300 000 amerických dolárov v nižšej lige.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies