Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Špekulácie

Obranca dostal povolenie hľadať si nové pôsobisko, Oilers to popreli. Agenta frustrujú

Tím Edmonton Oilers dal povolenie obrancovi Philipovi Brobergovi nájsť si tím, ktorý by ho rád získal cez výmenu. Informuje o tom Frank Seravalli z Daily Faceoff.

Oilers by podľa zámorského „insidera“ preferovali, ak by v danej výmene získali nejakého hráča. O draftové voľby záujem nemajú.

Na špekulácie neskôr zareagoval generálny manažér Ken Holland, ktorý podľa Ryana Rishauga povedal: „Nedal som povolenie (agentovi) Darrenovi (Ferrisovi) hľadať výmenu.“

Ferris na to zareagoval: „Táto záležitosť ukazuje frustráciu mňa aj môjho klienta z Oilers.“

Článok pokračuje pod reklamou

Edmonton draftoval Broberga z ôsmeho mieste v roku 2019. Dvadsaťdvaročný Švéd odvtedy odohral v NHL 79 zápasov so ziskom dvoch gólov a deviatich asistencií. V desiatich dueloch tejto sezóny nebodoval.

Broberg v tejto sezóne plní primárne funkciu siedmeho obrancu. Ak dostal šancu hrať, bolo to v priemere len na desať a pol minúty na zápas. Zahral si aj v štyroch zápasoch AHL, v ktorých dvakrát asistoval.

Mladík je v poslednom roku zmluvy s cap-hitom 863 333 amerických dolárov a po sezóne sa môže stať obmedzeným voľným hráčom. Jeho práva budú pod kontrolou jeho zamestnávateľa do roku 2028.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies