Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Sumáre

Regenda zažil výprask, Kopitar vytvoril nový rekord

V piatok sa v NHL odohrali dva zápasy a v oboch vychytali brankári čisté kontá. V jednom si zahral aj Slovák.


WPG - ANA 6:0

Toffoli strelil prvé góly ako „stíhač“, Brossoit opäť neinkasoval

Potreboval na to tri zápasy. Tyler Toffoli strelil prvé dva góly po výmene a Laurent Brossoit vychytal druhé čisté konto po sebe, aby pomohli Winnipegu k triumfu 6:0 nad Anaheimom. Brossoit na svoju piatu nulu v kariére potreboval urobiť 21 zákrokov. Josh Morrissey nazbieral tri asistencie, Nikolaj Ehlers dve a z gólov sa tešili aj Kyle Connor, Nate Schmidt, dvojbodový Dylan DeMelo a Mason Appleton. John Gibson inkasoval šesť gólov z 38 striel. Slovenský útočník Pavol Regenda odohral 12 minút, počas ktorých predviedol dva bodyčeky. Bol aj vylúčený za nedovolené bránenie. Schmidt počas presilovky strelil druhý gól Jets. Tí vyhrali piaty zápas z posledných ôsmich. Ducks prehrali posledných päť zápasov a ťahajú aj osemzápasovú sériu prehier vo vzájomných stretnutiach s tímom z Manitoby. V zápase hrali s 11 útočníkmi a 7 obrancami, pretože im pre zranenie chýbali Mason McTavish a Radko Gudas. Anaheim nestrelil ani gól po ôsmy raz v tejto sezóne.

Toffoliho prvý gól po výmene:

Hviezdy duelu: 1. L. Brossoit (WPG), 2. T. Toffoli (WPG), 3. M. Scheifele (WPG)



CHI - LAK 0:5

Nulu vychytal aj Talbot, Kopitar prepísal históriu Kings

Čisté konto vychytal aj Cam Talbot, ktorý s 28 zákrokmi položil základy výhry Los Angeles 5:0 nad Chicagom. Bola to jeho tretia nula v sezóne a 31. v kariére. Anže Kopitar strelil dva zo štyroch gólov, ktoré King strelili v prvej tretine, Pierre-Luc Dubois, Jordan Spence a Alex Laferriere zaznamenali po góle a asistencii. Po dve asistencie si pripísali Quinton Byfield a Adriam Kempe. L.A. vyhralo druhý zápas z posledných troch. Blackhawks, ktorý mali ambíciu vyhrať tretí zápas po sebe, nestrelili ani gól v desiatom zápase tejto sezóny – vedú tým celú NHL. Arvid Soderblom inkasoval štyri góly zo 14 striel, Petr Mrázek následne kryl 22 z 23 striel. V drese Chicaga zažil ligový debut Landon Slaggert, ktorý nedávno ukončil vysokoškolskú kariéru. Kopitar v 13. sezóne kariéry pokoril métu 20 gólov, čo sa nikomu v klubovej histórii nepodarilo. Predošlý rekord zdieľal s Marcelom Dionneom, Lucom Robitailleom a Daveom Taylorom.

Hviezdy duelu: 1. A. Kopitar (LAK), 2. P. Dubois (LAK), 3. A. Laferriere (LAK)

Slováci v akcii

 Hráč
Čas
G
A
B
+/-
TM
S
Bčk
 P. Regenda (ANA)
11:59
0
0
0
0
2
0
2




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Vyzeralo to hrôzostrašne, ale rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies