Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať

Generálny manažér tímu Washington Capitals, Brian MacLellan, priniesol v utorok povzbudivú správu – obranca Ethan Bear ukončil svoju účasť v Asistenčnom programe NHL/NHLPA.

MacLellan tiež prezradil, že Bear bol v utorok v tímovom zariadení Capitals a očakával, že sa v utorok alebo v stredu stretne s hlavným trénerom Spencerom Carberym.

Bear vstúpil do programu 27. marca, len tri mesiace po tom, čo podpísal s Washingtonom dvojročný kontrakt s cap-hitom 2,062 milióna amerických dolárov. V 24 zápasoch tejto sezóne zaznamenal gól a tri asistencie, pričom hrával pod 15 minút na zápas.

Oshie dúfa, že mu chrbát umožní hrať v budúcej sezóne

Skúsený útočník Capitals T.J. Oshie mal na všetkých zápasoch play-off prítomnú aj rodinu, pretože si uvedomoval, že by to mohli byť jeho posledné zápasy v NHL. Kariéru ešte neukončil, ale v 37 rokoch sa vyrovnáva s chronickými bolesťami chrbta.

Článok pokračuje pod reklamou

„Rád by som hral v budúcej sezóne, ale budem sa musieť vráti s určitou zárukou, že môj chrbát nebude... Je ťažké nechať prechádzať každého touto situáciou. Rád by som našiel odpoveď a vyriešil ten problém predtým, ako to znova skúsim,“ povedal Oshie.

Oshie odohral v tejto sezóne len 52 zápasov pre problémy s chrbtom a iné zranenia. Aj posledný zápas play-off odohral so zlomenou rukou.

„To je nič oproti tomu, čím som si prešiel s chrbtom. Bude tam veľa vecí navyše, ktoré budem musieť urobiť, aby som sa uistil, že môj chrbát je pripravený na hranie zápasov v NHL,“ poznamenal Oshie.

Pokiaľ ide o centra Nicklasa Bäckströma, u neho sa očakáva, že posledný rok zmluvy strávi na listine dlhodobo zranených hráčov. Dôvodom sú problémy s bedrami, pre ktoré jeho návrat v tejto sezóne trval nakoniec len osem zápasov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies