Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?

PR článok
01.05.2024

Vo vyraďovacej časti NHL sú na programe ďalšie konfrontácie. O mečbal sa budú pokúšať Dallas a Vegas, v ktorých vzájomnej sérii je to vyrovnané 2:2. A o postup do nasledujúcej fázy uvidíme v boji Edmonton. Ten vedie nad kráľmi z Los Angeles 3:1 na zápasy. Ukončí túto sériu? Rozhodnite na tiketoch, vložte na ne aj BetBuilder stávky. Všetky súboje NHL sledujte na našich streamoch a zahrajte si Fantasy k play-off. Zaregistrujte sa v Tipsporte, získate 30 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR.

Rozsvietené hviezdy?

Dallas skončil po základnej fáze na prvej priečke Západnej konferencie, Vegas zase na tej poslednej postupovej (8.). Séria je však zatiaľ vyrovnaná (2:2). Kto získa toľko potrebný bod, ktorý by určite znamenal minimálne psychologickú výhodu do nadchádzajúceho zápolenia?

Členovia najväčšej komunity tipérov misky váh predsa viac prikláňajú na jednu stranu. Nadpolovičná väčšina totiž posiela do hry jednotku. Potvrdia sa ich predpoklady a hviezdy zlatým rytierom ufujazdia do vedenia?

Ďalšia šou McDavida, alebo žeby nie?

Edmonton smeruje za postupom. Ten môže spečatiť v piatom zápase. Porazí LA Kings? Olejárov neťahá nikto iný ako Connor McDavid. Neskutočne ofenzívne ladený Kanaďan v tejto sezóne získal za 80 odohraných stretnutí 142 bodov (33+109).

Ďalší zárez môže pridať proti kráľom. Dá 2 a viac kanadských bodov, prípadne si skôr myslíte, že sa borec s prezývkou „McJesus“ do ofenzívnych štatistík prekvapivo nezapíše? Tipnite si!

Pridajte sa k Tipsportu ešte dnes a dostanete bonus 30 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies