Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
1
DAL
0
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Špekulácie

Kde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského?

Steven Stamkos (foto: Instagram/Tampa Bay Lightning)

Medzi letné priority tímu Tampa Bay Lightning bude vyriešenie budúcnosti kapitána Stevena Stamkosa. Čo však, ak sa hviezdny útočník rozhodne otestovať trh s voľnými hráčmi? Podľa Davida Morassuttiho z televízie Sportsnet by sme tu mali štyroch popredných adeptov na zisk jeho služieb.

Morassutti poznamenal, že Lightning si chcú udržať Stamkosa a on je v Tampe spokojný. Myslí si, že floridský tím má veľmi dobre šance na udržanie jeho služieb, ale pri obmedzenom platovom rozpočte musí myslieť aj na novú zmluvu Victora Hedmana, ktorý by sa mohol stať neobmedzeným voľným hráčom už o rok.

Ak by sa nakoniec Tampa so Stamkosom nedohodla, zámorský odborník vidí ako potenciálne destinácie tímy Detroit Red Wings, Montreal Canadiens, Nashville Predators a za čierneho koňa označil Toronto Maple Leafs.

Generálnym manažérom Red Wings je Steve Yzerman, ktorý podpisoval súčasný kontrakt Stamkosa v Tampe. Klub má aj dostatok miesta pod platovým stropom a Morassutti ho považuje za popredného adepta na zisk Stamkosa spomedzi menovaných klubov.

Článok pokračuje pod reklamou

Do takého Montrealu by ho však mohla prilákať dvojica bývalých spoluhráčov, Vincent Lecavalier a Martin St. Louis. Otázne však je, či to je správny krok pre organizáciu v prestavbe.

S Canadiens nedávno Stamkosa spojil aj bývalý skaut Grant McCagg, podľa ktorého by mohol vytvoriť údernú presilovkovú formáciu aj so slovenským mladíkom Jurajom Slafkovským.

„Vzhľadom na jeho blízke vzťahy s Lecavalierom a St. Louisom, neustále si ho predstavujem v útoku s Dachom a v presilovke s Hutsonom, Slafkovským, Suzukim a Caufieldom,“ skonštatoval McCagg.

Pokiaľ ide o Nashville, Morassutti tvrdí, že by si ziskom Stamkosa vyriešil problém s chýbajúcim elitným strelcom a doplnil ďalšiu dávku skúseností. Toronto by si ho mohlo dovoliť vtedy, ak by sa rozhodlo rozlúčiť s Johnom Tavaresom či Mitchom Marnerom. Maple Leafs sa Stamkosa snažili získať už pred ôsmimi rokmi.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies