Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
«

Slováci v NHL

Zámorská posila Slovenska príde rovno do Ostravy. Bude to natesno

Účasť slovenského útočníka Miloša Kelemena na majstrovstvách sveta sa spočiatku zdala byť nepravdepodobná, no nakoniec pozvánke do reprezentácie povedal áno. K tímu Craiga Ramsayho sa však pripojí na poslednú chvíľu.

„Budeme letieť 8. mája, takže sa pripojím 9. mája v Ostrave. Budem asi štyri dni bez ľadu, čo nie je hrozné,“ povedal Kelemen pre RTVS Šport a vyjadril presvedčenie, že sa to na jeho forme nepodpíše. „Mám tréningový plán v posilňovni a myslím si, že po jednom či dvoch tréningoch budem späť v top forme.“

Kelemen odohral v tejto sezóne väčšinu zápasov za Tucson v AHL, kde vyprodukoval 16 gólov a 16 asistencií v 54 stretnutiach. V dvoch dueloch play-off nebodoval. Zahral si aj v NHL za Arizonu. V desiatich stretnutiach raz asistoval.

Pôvodne sa zdalo, že klubovými povinnosťami mu skonči sezóna 2023/24 definitívne, pretože sa mu narodilo dieťa. Nakoniec však bude Slovensko reprezentovať na treťom svetovom šampionáte v kariére.

„Našťastie musím povedať, že mám úžasnú manželku a zdravé dieťa. Doma sme sa zhodli, že síce to bude všetko natesno, ale zúčastním sa na MS,“ poznamenal dvadsaťštyriročný rodák z Lučenca.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies