Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 05.
kurzy
03:00info
VAN
EDM
21. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Dvorský je zlatou husou Blues: Na 80 % bude hviezdou NHL. U Sýkoru optimizmus klesol

Dalibor Dvorský (foto: X/St. Louis Blues)

Zámorský analytik Byron Bader z Hockey Prospecting zoradil tímy NHL podľa kvality ich zásobárne talentu. Popritom vyzdvihol aj jedného slovenského zástupcu.

Najlepšie nádeje v NHL má podľa rebríčka Anaheim, no už na druhom mieste figuruje Montreal, medzi ktorého päť najväčších nádejí sa Filip Mešár nezmestil. Sú nimi Lane Hutson, David Reinbacher, Justin Barron, Joshua Roy a Sean Farrell.

Od tretieho miesta nasledujú Chicago, Columbus, Philadelphia, Carolina, Utah, San Jose a New Jersey, medzi ktorého päť najväčších nádejí patria Šimon Nemec, Luke Hughes, Seamus Casey, Arsemij Gricjuk a Nolan Foote.

Desiata je Minnesota a na 11. mieste skončilo St. Louis, ktorého top nádeje vedie slovenský center Dalibor Dvorský. V skupinke Top 5 ho doplnili Jimmy Snuggerud, Scott Perunovich, Zachary Bolduc a Bichael Buchinger.

Článok pokračuje pod reklamou

„Veľkými kúskami zásobárne Blues sú Dvorský, ktorý sa momentálne profiluje s 80% pravdepodobnosťou, že z neho bude hviezda, a je ich zlatou husou, a Jimmy Snuggerud. Mimo týchto dvoch je to priemerná zbierka nádejí vo všetkých ostatných oblastiach,“ skonštatoval Bader.

Od 12. miesta nasledujú Los Angeles, Seattle, Detroit, Buffalo, Dallas, Toronto, Nashville, Calgary a Colorado, v prípade ktorého sa medzi päť najväčších nádejí dostal aj Maroš Jedlička. Na 21. mieste skončil Pittsburgh, potom Winnipeg, Vegas, Florida a Rangers, u ktorých medzi piatimi top nádejami nechýba Adam Sýkora.

„U neho som mal veľké nádeje, ale ofenzívne nevystúpil tak, ako som dúfal, a nemám u neho rovnaký optimizmus, ako som mal v minulosti,“ poznamenal Bader.

Na 27. mieste rebríčka skončil Edmonton, ktorý nasledovali Vancouver, Tampa Bay, Ottawa, Islanders a Boston.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies