Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Reprezentácia

Formácie Slovenska sú známe: Slafkovský obnovil úspešné trio, Nemec vytvoril hviezdny pár

Slovenskú hokejovú reprezentáciu čaká v utorok večer posledný prípravný zápas pred štartom majstrovstiev sveta v Českej republike. Ich súperom bude v Bratislave hviezdami nabitý tím Spojených štátov amerických.

Zverenci Craiga Ramsayho absolvovali v pondelok posledný tréning pred zápasom už aj s Jurajom Slafkovským, ktorý sa k výberu pripojil v pondelok a na prvom tréningu korčuľoval v prvej formácii s Marekom Hrivíkom a Petrom Cehlárikom, ktoré striedal Samuel Takáč.

Ďalšie formácie podľa novinára Tomáša Prokopa z denníka Šport vytvorili Tatar-Cingel-Hudáček, Regenda-Čacho-Lantoši a Daňo-Sukeľ-Kudrna/Faško-Rudáš.

Prvý obranný pár vytvorili posily z NHL, Martin Fehérváry a Šimon Nemec. Ďalšie tri obranné páry vyzerali takto: Ivan-Čerešňák, Koch-Grman, Gajdoš-Petrovický/Golian.

Prípravný zápas proti USA sa odohrá od 18:00. Prvý zápas na turnaji čaká na Slovensko v piatok 10. mája proti Nemecku. V skupine B sa stretne aj s Kazachstanom, USA, Poľskom, Francúzskom, Lotyšskom a Švédskom.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies