Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
30. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Slováci v NHL

Slafkovský prekvapený: Horšie to už byť nemôže, čo je dobré

Slovensko odohralo v utorok svoj posledný prípravný zápas pred majstrovstvami sveta a veľa pozornosti sa venovalo Jurajovi Slafkovskému, ktorý odohral svoj prvý zápas po návrate z Kanady.


Útočník montrealských Canadiens nastupoval v prvom útoku po boku Mareka Hrivík a Petra Cehlárika, s ktorými sa mu hralo dobre. Strelil aj jeden gól. A hoci hovoril, že má stále veľa priestoru na zlepšenie a nebol spokojný so stratami pukov, jeho výkonnosť ho prekvapila skôr pozitívne.

„Cítil som sa v pohode. Očakával som, že to bude horšie. Musím povedať, že to bolo omnoho lepšie, ako som si myslel, že to bude. Myslím, že to už horšie byť nemôže, čo je dobré,“ povedal Slafkovský pre Hockey Slovakia.

Slovensko prehralo so Spojenými štátmi americkými 2:6, pričom v druhej tretine dokázalo vyrovnať stav na 2:2 a do tretej tretiny vstupovalo len s jednogólovou stratou. Ako zhodnotila draftová jednotka z roka 2022 zápas z tímového pohľadu?

„Dali šesť gólov, my dva,“ poznamenal Slafkovský. „Treba viac strieľať na bránu, hlavne v poslednej tretine. A už len tie maličkosti, ale verím, že to do turnaja vylepšíme. Hráme s nimi zase v pondelok, tak to musí byť iný zápas aj z našej strany, ale prvé dve tretiny sme hrali celkom vyrovnaný hokej. Neviem, čo sa tam stalo v tej tretej.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies