Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
30. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

Kapitán Rangers predviedol nechutný likvidačný útok na českú hviezdu + video

Kapitán tímu New York Rangers sa aj nepodareným zákrokom dostal do pozornosti. V utorkovom zápase druhého kola play-off totiž mohol cielene zraniť protihráča z tímu Carolina Hurricanes.

Obranca Jacob Trouba je známy svojou tvrdou hrou, ale v utorok opäť zašiel za hranu, keď agresívne zacielil na Martine Nečasa a takmer ho zranil, ak by českému útočníkovi neprialo šťastie.

Bolo zjavné, že Trouba chcel tvrdo do Nečasa vraziť, ale ten si toho všimol a stihol uhnúť, následkom čoho sa mohol „zadák“ Rangers sám zraniť. Zarazí však, že stihol ešte vystrčiť lakeť a chýbal len kúsok, aby ho ním likvidačne trafil súpera do hlavy.

„Podľa pravidiel NHL: ‘Trest do konca zápasu sa udelí hráčovi, ktorý sa úmyselne pokúsi zraniť alebo ktorý úmyselne zraní súpera akýmkoľvek spôsobom.’ Nie menší ani väčší trest. Trest do konca zápasu. Je to v skutočnosti definované úmyslom, nie následkom. A nič,“ nechápal zámorský novinár Dejan Kovacevic, že rozhodcovia zákrok nepotrestali.


„Neviem, či som niekedy videl zápas, v ktorom niekto skoro zabije dvakrát niekoho iného a raz seba, ale nedivím sa, že ide práve o Troubu,“ skonštatoval novinár Pete Blackburn.

Novinári a fanúšikovia neboli jediní, kto skritizoval Troubu. K incidentu sa vyjadril aj niekdajší obranca St. Louis Blues Jordan Schmaltz: „Trouba je šialený. Mám rád poctivé hity, dokonca aj nejaké tie drobné zločiny, ale toto bol čistokrvný lov na hlavu.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies