Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
31. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
01. 06.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Správy z NHL

Senators sa rozhodli: Udržia si voľbu v prvom kole draftu?

Generálny manažér tímu Ottawa Senators, Steve Staios, sa na stredajšej tlačovej konferencii venovanej vymenovaniu Travisa Greena za nového hlavného trénera, vyjadril aj osudu prvej voľby tímu na tohtoročnom drafte.

Tím z hlavného mesta Kanady má v rukách celkovú voľbu číslo 7. A vedenie malo 24 hodín po draftovej lotérii na to, aby sa rozhodlo, či si voľbu ponechá alebo sa jej vzdá. Nakoniec sa rozhodlo, že ju využije a nevzdá sa jej.

Senators dostali trest od NHL za svoju úlohu vo výmene Jevgenija Dadonova z Vegas do Anaheimu v marci 2022, ktorá bola zablokovaná, pretože hráč počas pôsobenia v Ottawe predložil zoznam tímov, do ktorých neakceptuje výmenu a boli medzi nimi Ducks. Túto skutočnosť však Golden Knights nepoznali.

Po vyšetrovaní tohto prípadu sa vedenie kanadsko-americkej ligy v novembri 2023 rozhodlo potrestať Ottawu stratou jednej voľby v prvom kole draftu v rokoch 2024, 2025 alebo 2026.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies