Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 05.
kurzy
03:00info
VAN
EDM
21. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komunita: Diskusia > Nováčikovia 2010/2011

Tému založil: 8marosii8
29.06.2011 - 13:07:12
Aký ja váš názor na presadenie nováčikov v sezóne 2010/2011 , bola udelena cena pre nováčika správne ,ktorý nováčik prispel svojimi zásluhami najviac ?

29.06.2011 - 13:31:33
avatar
Takže jeff Skinner ... myslím si že tento hrač ma určite množstvo kvalit .. ale kedže hra v Caroline tak je pochopitelne že dostaval velky priestor na lade ... ale už len fakt že je novačik je skvely a s tolkymi bodmi , lenže tento hrač nemohol ukazat kvality v doležitych zapasoch playoff ... kde je na hracov obrovsky tlak .... ale zase logan (SJS) ukazal že dokaže hrat zakladnu cast schopne a prispiet bodmi aj napriek tomu ze v SJ hraju take hviezdy ako je Heatly, Marleau , Pavelski , Thorton, Boyle atd. ...aj jednotka draftu T.Hall myslim že nesklamal ....T.Seguin .. Tak myslim že Taylor mal dost komplikovanu sezonu kedže boston to miesal z hracmi neustale... Seguin neukazal svoj talent tak aby by sa patrilo ale v playoff proti tampe bay bol hviezdou lenže v bostone ho zatienil dalsi novacik a tym je brad marchand ... tento hrač nieje prilis ospevovany a ked som ho videl prvy krat jak hra musel som si najst na nete ci je naozaj novackom .. je neuveritelne ako tento hrac zapadol do nhl nema ziadny respekt a bojuje ... a navyse myslim si že prave on z navcikou prispel svojou zasluhol najviac svojmu tymu co dakazuje aj finale proti Vancouvru takže ak sa nepozeram na statistiky ale na prejav hracov a doležitych momentov by som rebricek novacikou udelil takto :

1.Brad Marchand (BOS)
2.Logan Couture (SJS)
3.Jeff Skinner (CAR)
4.P.K. Subban (MON)
5.Michael Grabner(NYI)
29.06.2011 - 15:13:10
avatar
pre mňa je Grabner Nováčik č. 1, bezpochyby a mrzí ma, že v súčasnej dobe nie sú nováčikovia typu Ovechkin, Selänne, Crosby ... myslím tým 50góloví, 90bodoví, ... niečo hviezdne, uvidíme počet asistencií Hopkinsa o rok-o dva
29.06.2011 - 21:54:05
avatar
Myslím si, že cena bola udelená naozaj správne, ba dokonca bola jednou z tých, u ktorých sa predbežný víťaz tipovaný celoročne zhodoval i s konečným (ako trébars u Norris Trophy). Píšem to na tento server už neviem koľký raz, miestami mi to opakovanie pripadá už prehnané, no musím to napísať znova. Skinner bol JEDINÝM (ešte raz: JEDINÝM... ešte raz: JEDINÝM) mladíkom, ktorý žiaril po celú sezónu 10/11. Každý z tých ostatných ťahal pílku len po určitú dobu, jedni mohutne strieľali len časť sezóny, a napr. druhý (brankár Corey Crawford, ktorého si neviem prečo nespomenul - pokojne by sa predral vysoko) sa rozchytal tiež až časom. Skinner bol hviezdou už v dobe, kedy ostatní títo mladíci buď nijak nežiarili, alebo svet ani len nevedel, kto vlastne sú. Oplýval neskutočnou formou v letnom kempe nováčikov, na turnaji nováčikov, na tréningovom kempe i v prípravných zápasoch, a v neposlednom rade počas celej (ešte raz: CELEJ) základnej časti. Kde hral, tam patril medzi najlepších, po celý ten čas - a to sa o žiadnom z ostatných benjamínkov nedá prehlásiť. Myslím si, že tohtoročná Calder Trophy je v naozaj správnych rukách, a hádam to nebolo len o jednej sezóne a Jeffrey bude žiariť aj naďalej.
29.06.2011 - 22:18:54
avatar
aaaaaa neurčuje sa Calder Trophy len za základnú časť? irelevanté spomínať PO...takže "Skinny Jeffrey" bol konsenzuálne najlepším nováčikom sezóny, ja som tomu neveril, ak si niekto spomína, písal som na začiatku sezóny, že história čerstvo draftovaným chlapcom nepraje a nezíska ju "draftee" z 2010...omyl ...btw pozrel si sa teda na prejav Michaela Grabnera? som si istý, že by ti najvýraznejšie udrel do očí stačí si pozreť nejaký z jeho typických gólov a uvedomiť si, že takú šancu mal 1-2x v každom zápase, len mal problémy so zakončením...Jake...Teemu prišiel do NHL ako 22 ročný, Ovie mal jednu sezónu navrch, Crosby získal síce stovku priamo po drafte, ale to sú predsa výnimky...drvivá väčšina dnešných top hráčov rástla postupne (Sedini, Thornton, Perry...) a je lepšie brať TO ako normu a nie nováčikovské sezóny tebou spomenutých borcov...
29.06.2011 - 22:29:37
avatar
Presne... konsenzus a CELÁ základná časť... tak človek ľahšie pochopí aj (ne)udelenie iných trofejí, o ktorých sa polemizuje. btw... u tých vyššie zmienených celoročenstvách som zabudol na jednoznačného kráľa, o ktorom nemožno tento rok ani prinajmenšom pochybovať... Timothy T.
29.06.2011 - 23:37:55
avatar
Calder Trophy sa udeluje za zakladnu cast rovnako ako Hart Trophy takze neni o com ale Grabner je fakt velky talent, skvela strela zapastim, technika a uzastna kontrola puku vo vysokej rychlosti (styl Pavla Bureho, i ked si netrufam povedat ci dosiahne jeho uspechov,kiezby ) ale na druhej strane Skinner je kralom novacikov o tom nie je pochyb len si musi rovnako ako ostatní uspesni novacikovia davat pozor na druhu sezonu a celkovo makat
30.06.2011 - 08:35:04
avatar
Nielen Calder, ale všetky trofeje okrem Conn Smythe Tr. Keď už autor příspěvku zatiahol do drobnohľadu play-off, tak som to domiešal aj tým ostatným zo sezóny 10-11... ba dokonca sa k tomu, ako kuwo spomínal, môže prirátať aj draft (Skinner bol vysoko aj tam)
30.06.2011 - 12:10:05
avatar
teraz mi napadlo niečo, čím som sa vlastne doteraz nezaoberal, ale ... jak sa udeluje Conn Smythe? tam predsa už priestor na hlasovanie nie je nie? resp. kedy sa hlasuje? pred mečbalovým finálovým zápasom alebo kedy?
30.06.2011 - 12:55:43
avatar
Hlasuje sa počas posledného zápasu finále, alebo v dobe, kedy už ďalší finálový zápas neprichádza v úvahu a finále sa končí menej ako 7-zápasovou sériou. Hlasujú tam výhradne iba profesionálni členovia asociácie rozhodcov. Ako vyzerá ten vzorec alebo priebeh, to neviem. Veľmi by ma to ale zaujímalo. Inak: čisto teoreticky by na toto všetko mohli odpovedať ľudia, ktorí pracujú na nhl.com. Nič tajného to zrejme nebude, a ak náhodou áno, aspoň by sa človek dozvedel, že to tajné je. PS: ak človek píše bez chýb, stručne a slušne, a na určitej úrovni (nie tipu: napíšte článok o tom a tom) odpisujú so všetkou vážnosťou a profesionalitou.
30.06.2011 - 15:09:35
avatar
Pre mňa je naj. nováčik Grabner z NY Islanders

1

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies