Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 1. tr.
COL
0
DAL
1
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
15. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komunita: Diskusia > Tampa Bay Lightning

Tému založil: 100Canadiens24
07.10.2010 - 11:35:17
Pre Vás ostatných možno nie , ale pre mňa je tento rok Tampa dosť zaujímavým tímom.Prečo? Lebo si myslím , že Yzerman je tým pravým GM , ktorý sa nebojí kontroverzie , ale na druhej strane sa ani do ničoho bezhlavo nepúšťa.Naopak , nechal ísť Meszároša ked videl , že sa mu tam nedarí.Preto si myslím , že je to pre Tampu ideálny agresívny generálny manažér.No takisto , ako môže Tampa dojsť daleko , tak isto môže byť posledná.preto by ma zaujímalo , čo si o tom myslíte Vy ?

21.05.2015 - 09:48:44
avatar
Wow, what a game! Prestrelka jak sviňa, brankári nemali zrovna svoj deň (a že rags 12 gólov za dva zápasy, ouch!). Ale to čo predvádza "that line" je neuveriteľné, fascinujúce. Klobúk dolu!
21.05.2015 - 11:05:51
avatar
2x po sebe dať kráľovi Henrikovi 6 gólov to je snáď nemožné. Neskutočný zápas ako tréner Rangers hovoril že v prvom kole mal proti sebe Malkina s Crosbym potom Backstroma s Ovim a že teraz to bude to isté Johnson Stammer tak s týmto asi nerátal Killorn Palát Johnson Kucherov Stammer nevedia ani koho majú brániť ale treba dodať že my by sme asi tiež nemali dostávať vo finále konferencie 5 gólov tú obranu treba určite zlepšiť.

Inak neviete čo je s Carleom ?
hodnost D&M .
21.05.2015 - 18:12:14
avatar
Kinga sme znovu zničili a za ten soft 6goal

Naša hra sa ale zlepšuje a Rangers nie su zvyknutý na to že súper proti nim hrá otvorený hokej a nie ten betón Pens,WSH. Obrana rangers ma prekvapuje a naozaj tý hráči hrajú minimálne priemerne.

BISH slabučký zápas, zase nič chytené naviac avšak Henrik bol ešte horší takže as to nebude riešiť.

Ako je to s Carlom sa nezistí ak je to aj vážne nikto nič počas PO nepovie. Avšak čo viem tak po zápase nekríval a zo štadiónu odchádzal okey.


Inak ako nahradil v zápase carla Nikita, wou. Má veľký podiel na dnešnej výhre.
Paradoxom je že Nesterov ho už teraz zastienil. 0+2 skvelé korčulovanie, neskutočnú radosť mi robil.
taká zaujímavosť je že Carle túto sezónu (75zap) mal iba dva zápasy v ktorý mal viac ako bod. Nesterov (37zap) rovnako 2zápasy.
hodnost D&M .
23.05.2015 - 12:39:50
avatar
škoda dneska sa ukázala naša neskúsenosť. Obrovský tlak v 2tretine a zrazu nepochopiteľne prestali hrať.

Ukázalo sa že s Bishopom to bude zrejme problém. deravý a pomalý, znovu tá jeho nevyrovnanosť ach....Oproti Lundqvistovi priepastný rozdiel. Aj keď dneska ho zachraňovali tyčky a my v našich top šanciach sme netrafili bránu. Hlavne Nesterov, to bola škoda znova perfektný move, len zakončenie.

úprimne som ani výhru nečakal, ale 5:1 je veľmi kruté na ten zápas. Chcelo to strhnúť momentum na našu stranu a možno by sa vyhralo.
23.05.2015 - 13:59:34
avatar
Nič proti Rangers ale ten výsledok je naozaj veľmi veľmi nespravodlivý hrali sme omnoho lepšie a 2 tretina ouuu
Kráľ Henrik znova ukázal aký je skvelý brankár aj keď nám niekedy chýbalo trošku šťastie ukázal sa ako elitný golman ktorého len tak niečo nerozhádže
Hedman hral ako náš ďalší útočník obrana Rangers mala sním obrovské problémy
23.05.2015 - 16:07:09
avatar
Reakcia na: D&M, 23.05.2015 - 12:39:50
škoda dneska sa ukázala naša neskúsenosť. Obrovský tlak v 2tretine a zrazu nepochopiteľne prestali hrať. Ukázalo sa že s Bishopom to bude zrejme problém. :s14: deravý a pomalý, znovu tá jeho nevyrovnanosť ach....Oproti Lundqvistovi priepastný rozdiel. Aj keď dneska ho zachraňovali tyčky a my v našich top šanciach sme netrafili bránu. Hlavne Nesterov, to bola škoda znova perfektný move, len zakončenie. úprimne som ani výhru nečakal, ale 5:1 je veľmi kruté na ten zápas. Chcelo to strhnúť momentum na našu stranu a možno by sa vyhralo.
∧ skryť ∧
Bishop nebol až taká diera prvý gól nájazd Nasha tam to žiaden gólman nemá isté druhý gól prvú strelu chytil následna dorážka tam to mala čistiť obrana treti gól vlastný tečovaný štvrtý gól z presilovky strela z jednej piaty gól tečovaný ako čo teraz nemal také šťastie ako Henrik že mu len tyčky zvonili za ušami alebo Kutcherov nepochopiteľne v tutovke netrafí bránku prehrávate ako team vyhrávate ako team netreba brankára hádzať pod zem teda pod ľad just believe and trust him
hodnost D&M .
23.05.2015 - 20:25:53
avatar
Rozoberať tie góly môžeme ale keby si chcel ísť dopodrobna môžeš skúmať to ako sa presúval pri tých góloch.

Ono Bish je priemerný brankár, ale tie stats má strašne skreslené jednoducho. Naozaj kto ho nevidí každý druhý deň nemôže hodnotiť. Na fórach hatery sú a som medzi nimi. Keď chceme brankára na SC tak nemôže chytať takto nevyrovnane. A občas pustiť takú kravinu ako vypadnutie puku z lapačky.

\\"prehrávate ako team vyhrávate ako team netreba brankára hádzať pod zem teda pod ľad\\"

No občas je to nutné zvlášť ked zarába peniaze aké zarába. Rovnako Stamkos si musel čo to vypočuť keďže hral tak mizerne.

Bishop je presný úkaz novodobých gólmanov. Vysoký a drevený, využíva ako sa len dá postavu. Dokáže vykrývať neskutočné % brány svojimi cm. Ale to že je minimálne atletický ho veľmi zráža. Pohybuje sa tak medzi TOP15-11 golmanmi ligy a v Tampe sa z neho robí poloboh.

Na druhú stranu sa tomu netreba čudovať. To čo doteraz chytalo za celú existenciu v Tampe sa dalo vždy považovať za ťažké dno ligy (nerátam Rolosona pol sezóny). A naposledy sme tu mali poriadneho brankára Khabibulina.
24.05.2015 - 01:51:45
avatar
Reakcia na: D&M, 23.05.2015 - 20:25:53
Rozoberať tie góly môžeme ale keby si chcel ísť dopodrobna môžeš skúmať to ako sa presúval pri tých góloch. Ono Bish je priemerný brankár, ale tie stats má strašne skreslené jednoducho. Naozaj kto ho nevidí každý druhý deň nemôže hodnotiť. Na fórach hatery sú a som medzi nimi. Keď chceme brankára na SC tak nemôže chytať takto nevyrovnane. A občas pustiť takú kravinu ako vypadnutie puku z lapačky. \\\\"prehrávate ako team vyhrávate ako team netreba brankára hádzať pod zem teda pod ľad\\\\" No občas je to nutné zvlášť ked zarába peniaze aké zarába. Rovnako Stamkos si musel čo to vypočuť keďže hral tak mizerne. Bishop je presný úkaz novodobých gólmanov. Vysoký a drevený, využíva ako sa len dá postavu. Dokáže vykrývať neskutočné % brány svojimi cm. Ale to že je minimálne atletický ho veľmi zráža. Pohybuje sa tak medzi TOP15-11 golmanmi ligy a v Tampe sa z neho robí poloboh. Na druhú stranu sa tomu netreba čudovať. To čo doteraz chytalo za celú existenciu v Tampe sa dalo vždy považovať za ťažké dno ligy (nerátam Rolosona pol sezóny). A naposledy sme tu mali poriadneho brankára Khabibulina.
∧ skryť ∧
No, ty si podla tych slov predstavuješ, že by sme mali mať hneď v bráne ludqvista, totiž taky brankar svetoveho formatu pride raz za niekoľko rokov. Bishop spravil niekoľko kravin, to musim uznať, ale v mnohych zapasoch podrzal. To z neho nerobi priemerneho golmana, tak isto ako to nerobi priemerneho golmana z Lundqvista že dostal 12 golov v dvoch zapasoch.. Jednoducho čakať, že by nam Rangers aspon jeden zapas nedali poriadne nafrak, by bolo naivne. Ale je to len moj nazor.
hodnost D&M .
24.05.2015 - 12:22:43
avatar
Ale ja tu nehovorím čo by sme mali mať. Ale čo Bishop je a ako je preceňovaný. My takéto brankára máme potencionálne vo Vasilovi a prišla mi strašná škoda že 2mesiace je bez zápasovej praxe kôli Bishovi.

To mám pravdu že TOTO z neho nerobí priemerného gólmana, ale predsa si musel vidieť zápasy v ZČ a to koľko krát striedal a dostával nezmyselné góly. Táto sezóna mu nevyšla a za to že minulú bol TOP3 tak by mal byť nadpriemerný? Keby to aspoň s časti obhájil nepoviem ani popel.

Hovoriť zase že Lundqvista to nerobí priemerného gólmana 12golov v dvoch zápasoch. To je samozrejmé...Ale to tu porovnávaš brankára ktorý chytá v NHL 10rokov a 10r je jednotka a brankára ktorý chytá 2rok ako jednotka.

Keďže Henrik svoje kvality preukázal neraz a Bishop až v tampe.
24.05.2015 - 12:55:05
avatar
Ja tiež až niekedy trpnem pri Bishopových zákrokoch nie je to atletický typ brankára niekedy sa len modlím aby ho puk skôr trafil ako ho má chytiť no je to stále jeho prvé play-off na to nezabúdajme.

Tak ako nemôžme porovnávať Lundquista s Bishopom by sme ale nemali hodnotiť brankára ktorý je len druhý rok jednotkou.
Celkovo treba brankára hodnotiť po určitom období 5-10 rokov. Minulú sezonu mal skvelú ale plnú zranení tento rok je naňho veľký tlak treba mu dať čas a ako hovorím počkať z hodnoteniami a nerobiť predčasné závery.
24.05.2015 - 14:36:22
avatar
Reakcia na: D&M, 24.05.2015 - 12:22:43
Ale ja tu nehovorím čo by sme mali mať. Ale čo Bishop je a ako je preceňovaný. My takéto brankára máme potencionálne vo Vasilovi a prišla mi strašná škoda že 2mesiace je bez zápasovej praxe kôli Bishovi. To mám pravdu že TOTO z neho nerobí priemerného gólmana, ale predsa si musel vidieť zápasy v ZČ a to koľko krát striedal a dostával nezmyselné góly. Táto sezóna mu nevyšla a za to že minulú bol TOP3 tak by mal byť nadpriemerný? Keby to aspoň s časti obhájil nepoviem ani popel. Hovoriť zase že Lundqvista to nerobí priemerného gólmana 12golov v dvoch zápasoch. To je samozrejmé...Ale to tu porovnávaš brankára ktorý chytá v NHL 10rokov a 10r je jednotka a brankára ktorý chytá 2rok ako jednotka. Keďže Henrik svoje kvality preukázal neraz a Bishop až v tampe.
∧ skryť ∧
Je pravda že táto sezona oproti minulej nie je tak vydarena, ale ja by som si počkal do dalsej sezony aby som k tomu dal celkove vyjadrenie ake vykony podava. Ak by nepodaval take vykony ako ma podavať, tak si myslim že Vasil by ho postupom času nahradil, ale ide o to, že momentalne nič lepšie nemame a musime sa na nho spoliehať, cooper tam nemože do play off postaviť neskuseneho brankara ani len s poriadnou praxou zo zakladnej časti.. Ale viem načo naražaš, vypadnute puky z lapačky, kiksy, v mnohych zapasoch gol z každej strely velakrat aj z prvej strely v zapase.. Ja mu aj tak verim, že nas dostane cez Rangers a vzchopí sa.
24.05.2015 - 18:23:41
avatar
Ja som posledný zápas síce nevidel, ale v tom predposlednom som šiel spať nasraný práve kvôli Bishovi, lebo to bolo jasné víťazstvo, ale on znova pustil lacné góly a nič nechytil. Vtedy som sa však utešil, že ešte horší bol Henrik, lenže ten v ďalšom zápase zapol, ale BISH nie. Škoda, 3:1 by bolo iné ako 2:2.... dnes treba zvíťaziť!!!
27.05.2015 - 00:46:04
avatar
Inač príjemne vidieť že Tampa vie vyhrať aj keď Johnson neboduje ... A pekný rebound Bishop, došiel veľmi vhod v čase keď na neho už ôolka fanúšikov mierila hlaveň pištole . Dnes by to mohli doraziť....
27.05.2015 - 05:05:58
avatar
Gratulujem znova sme si prehrali zápas v ktorom sme 2 tretiny dominovali

Som neskutočne nahnevaný ked sme prehrávali 2:0 hovorím si ok sme lepší to vyrovnáme príde 3 tretina absolútny ne dôraz pred bránkou naši hráči sa tam pozerajú na hráčov ranger strela dorážka a ešte jedna dorážka a takto sa bojuje o finále Stanley cupu neuveriteľné idem radšej spať lebo ma napádajú už len nadávky....
hodnost .
27.05.2015 - 08:23:42
avatar
Ty si nahnevany ?
27.05.2015 - 15:09:04
avatar
Reakcia na: Johnny88, 27.05.2015 - 05:05:58
Gratulujem znova sme si prehrali zápas v ktorom sme 2 tretiny dominovali :s15: :s15: Som neskutočne nahnevaný ked sme prehrávali 2:0 hovorím si ok sme lepší to vyrovnáme príde 3 tretina absolútny ne dôraz pred bránkou naši hráči sa tam pozerajú na hráčov ranger strela dorážka a ešte jedna dorážka a takto sa bojuje o finále Stanley cupu neuveriteľné :s30b: :s30b: idem radšej spať lebo ma napádajú už len nadávky....
∧ skryť ∧
Klidek, Game 7, všetko je otvorene, verim, že sa z toho vzchopime ako už viackrat toto play off a ukažeme im to. Mohol to byť uplne iny vysledok ale s tym už nič nespravime.
27.05.2015 - 15:11:51
avatar
2 tretiny sme hrali super, ale čo sa stalo v 3. nechápem, úplne sme odišli, bojím sa, že to bolo s veľkej časti aj kondíciou .... Im Henrik chytil asi 4 čisté góly. To, že Bish dostal gól z 1. a 4. strely by som mal radšej zamlčať?
27.05.2015 - 16:58:28
avatar
Reakcia na: BenBiskup, 27.05.2015 - 15:09:04
Klidek, Game 7, všetko je otvorene, verim, že sa z toho vzchopime ako už viackrat toto play off a ukažeme im to. ;-) Mohol to byť uplne iny vysledok ale s tym už nič nespravime.
∧ skryť ∧
Vieš ale že Rangers ešte Madison Square Garden neprehrali 7. zápas však ? no ja už taký optimista teda niesom....
27.05.2015 - 18:45:06
avatar
Reakcia na: Johnny88, 27.05.2015 - 16:58:28
Vieš ale že Rangers ešte Madison Square Garden neprehrali 7. zápas však ? no ja už taký optimista teda niesom....
∧ skryť ∧
Každá séria raz končí .. možno zajtra možno inokedy, ale skončí
Tak radšej dúfaj, že zajtra
hodnost D&M .
28.05.2015 - 12:50:43
avatar
Game7 a rangers.... toto bude naozaj test, Lundqvist je úplne neskutočný v týchto zápasoch a bude to pre nás problém. Musí všetko klapať zvlásť Bishop bude musieť byť skvelý. Dva dni voľna nám určite pomôžu, no tak či tak som pesimista

< 1 ... 108 109 110 111 112 113 ... 123 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies