Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
NHL live
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
04:00info
EDM
LAK
«

Komunita: Diskusia > brankári NHL

Tému založil: colorado avalanche1
22.11.2010 - 14:53:44
viem že pre každý tým je brankársky post dosť dôležitý ale čo myslíte ktorý brankar má vo svojom týme največšiu zásluhu na výsledkoch týmu?? u mňa to je Lundqvist minulú sezónu ťahal tým iba on a gabby za minulú sezonu by som dal este anderson -a táto sezóna sice iba zacina koho by ste dali vy??Ja asi Halák

31.08.2013 - 23:24:56
avatar
New Jersey Devils: Vstupuje legendárny Martin Brodeur do poslednej sezóny svojej kariéry ? Dlhoročná brankárska opora môže v tejto sezóne o pozíciu jednotky tímu prísť. Ku "Diablom" totiž 30.6.2013 prišiel Cory Schneider. Keith Kinkaid začne sezónu ako prvý brankár u Albany Devils (AHL). Scott Wedgewood po nie príliš vydarenej prvej sezóne medzi seniormi by mu mal "kryť chrbát". Do ECHL zamieri opäť Maxime Clermont.
New York Islanders: Popísalo a špekulovalo sa síce veľa ale predsa len Rus Jevgenij Nabokov ostáva na poste jednotky tímu. Kevin Bureau-Poulin by mu mal "robiť spoločnosť" v prvom tíme. Na svojom konte má zatiaľ 21 zápasov v základnej časti a 2 v play off NHL všetky v drese "Ostrovanov". U Bridgeport Sound Tigers (AHL) by mal v bránkovisku dominovať Švéd Anders Nilsson a dvojku by mal obstarať Kenny Reiter. Parker Milner pravdepodobne skončí u Stockton Thunder (ECHL).
01.09.2013 - 01:15:31
avatar
Pens, skvele texty - vzdy si to rad precitam ale len mala otazocka (mozno tu uz padla)... preco to nedas dokopy a neslahnes to ako blog?

edit: kurnik, tento ucet... (suvereno)
01.09.2013 - 09:28:21
avatar
pensovič, keď si ohľadom devils položil viacmenej len otázky, tak ti na ne odpoviem či bude martyho sezóna posledná, to asi nevie ani on sám a čo sa týka brankárskej jednotky, zápasy by mali mať brankári rozdelené zhruba na polovicu.. schneids možno o nejakých 5 viac..
01.09.2013 - 09:45:32
avatar
To som mu písal Suve bohužiaľ nepočúvol
01.09.2013 - 12:11:58
avatar
Suvereno: Navrhli mi to viacerí ale keď som už začal takto ... Budúci rok ak bude záujem tak to asi vyriešim blogom Dúfam však že takáto forma súhrnu nevadí či ?
Paciente: Otázka tam bola iba jedna ale som rád že si pridal svoj pohľad ako fanúšik "Diablov" Škoda že viac iných fanúšikov nepridá svoj postreh na svoj obľúbený tím
01.09.2013 - 12:16:30
avatar
no to som zvedavy ako to dopadne z Martym ale asi to bude posledna sezona a hned treba 30-u ZAKAZAT!!! a Schneider dufam bude vpohode naozaj tak 45zapasov on a ostatne Marty
01.09.2013 - 12:21:42
avatar
Pens: mne to urcite nevadi ani takto len ma to tak napadlo, ze by to mohol byt kvalitny blog/zhrnutie brankarskych otazok v celej lige

a k tomu rypnutiu ze by sa mohli zapojit viaceri - u Ducks je iste jedno... jeden pojde pred trade deadline prec z tej "pätice" podla mna je zbytocne aby jeden z dvojice Bobkov-Andersen chytal v ECHL (ani jeden s tym nebude spokojni)...

osobne si myslim ze ak potvrdi Gibson svoj potencial, a Hiller nejako vyrazne nesklame... tak nas Fasth opusti (moze byt velmi zaujimavym artiklom pre vymenu, mozn aj v nejakom vacsom balicku)... ale prognozovat v teame s takou konkurenciou je velmi tazke
01.09.2013 - 12:31:38
avatar
Pens, z pohľadu Islanders nemám viac čo dodať, lebo ako si napísal, tak sa to aj očakáva...jedine môj názor a ten je - Nilsson je podľa mňa budúcnosť v bráne Islanders, ak nie niekto z "vonku"...Nabokov dúfam, že ešte jednu sezónu bude dobrý a bude starnúť pomalšie, než si myslím, že bude starnúť Poulin pred dva a pol rokom a zranením kolena bol lepší ako Poulin dnes...veľká škoda Nilssonovej choroby v minulej sezóne (akútny deficit vitamínu b-12 a alergia na glutén a tuším laktózu), veril by som, že práve on by bol dvojka u Isles a možno by potlačil viac aj Nabokova (seriously, ten chalan je poor man's Pekka Rinne)...
01.09.2013 - 16:11:36
avatar
Suvereno: To nebolo "rypnutie" len si myslím že dokážete detailnejšie zhodnotiť situáciu (nejaký postreh,úprava či detail) Niečo podobné ako napísal Kuwo
01.09.2013 - 16:57:03
avatar
ja viem ze nebolo, preto som dal toho smajlika
01.09.2013 - 18:57:09
avatar
New York Rangers: Švéd Henrik Lundqvist opäť ako jednotka "Jazdcov". Bez zmien je to aj na pozícii jeho náhradníka ktorou bude opäť skúsený Martin Biron. U Hartford Wolf Pack (AHL) "ovládne" bránkovisko Cam Talbot ale o pozíciu dvojky zabojuje trojica Jason Missiaen, Scott Stajcer a Jeff Malcolm. Favoritom je "veľký" Missiaen (204cm a 101kg) ktorý na tomto poste strávil prevažnú časť poslednej sezóny. Jeden z neúspešnej dvojice by mal zamieriť ku Greenville Road Warriors (ECHL) ten druhý ku inému tímu v tejto súťaži.
Ottawa Senators: U "Senátorov" takisto žiadna zmena na poste prvého brankára ktorou ostáva Craig Anderson. Konkurenta mu bude robiť Švéd Robin Lehner. Nathan Lawson (v sezóne 2010/11 odchytal 10 zápasov v NHL v drese Islanders) začne ako jednotka u Binghampton Senators (AHL) kde mu "spoločnosť" bude robiť Andrew Hammond. Hammond strávil posledné štyri sezóny u Bowling Green State Univ. (WCHA) a je dosť možne že ak ešte niekto brankársky post posilní tak by skončil u Elmira Jackals (ECHL).
01.09.2013 - 19:51:08
avatar
Skvelé články Pens ale kedy budú Nucks?
01.09.2013 - 19:59:51
avatar
Canucks 333: Idem v abecednom poradí tak Canucks pôjdu skoro na záver (... VAN, WSH, WPG)
01.09.2013 - 20:02:01
avatar
Nemôžeš pre mňa urobiť špeciálne dopredu Už sa nemôžem dočkať
03.09.2013 - 17:25:33
avatar
Philadelphia Flyers: Ray Emery alebo Steve Mason ? Mierne navrch by mal mať Emery ale pravdepodobne bude rozhodovať aktuálna forma. "Letci" by však boli najradšej keby si Mason zaspomínal na svoju nováčikovskú sezónu 2008/09. Yann Danis ktorý má na svojom konte aj 53 zápasov v najlepšej lige sveta (Canadiens, Islanders, Devils, Oilers) bude jednotkou u Adirondack Phantoms (AHL). Druhým brankárom v tomto tíme ostáva Cal Heeter. Ku Greenville Road Warriors (ECHL) by mal smerovať Carsen Chubak.
Phoenix Coyotes: Mike Smith počas leta dosiahol "svoje" a ostáva jednotkou tímu. Má však nového konkurenta keď pozíciu dvojky obsadí Nemec Thomas Greiss. U Portland Pirates (AHL) dostane možnosť "vyskúšať" si post prvého brankára Mark Visentin ktorému minulá sezónu príliš nevyšla. "Zálohou" bude Mike Lee. Dvojica Louis Domingue a Chris Rawlings poputuje do nižších súťaži. Dominigue pravdepodobne ku Gwinnett Gladiators (ECHL) a Rawlings možno až ku Arizona Sundogs (CHL).
07.09.2013 - 17:32:42
avatar
Pittsburgh Penguins: Aj keď mu play off opäť nevyšlo ostáva Marc-Andre Fleury jednotkou "Tučniakov". Ak však Čech Tomáš Vokoun naopak zopakuje výkony z posledných bojov o Stanley cup môže ho o túto pozíciu pripraviť. Vo Wilkes-Barre/Scranton Penguins (AHL) by mal začať ako prvý brankár Jeff Zatkoff a Peter Mannino (pripísal si aj 6 zápasov v NHL v dresoch Islanders,Thrashers a Jets) ako jeho "záskok". Eric Hartzell poputuje ku Wheeling Nailers (ECHL).
St.Louis Blues: Zdá sa že predsa len začnú sezónu 2013/14 s dvojicou Slovák Jaroslav Halák a Brian Elliott. Jednotka tímu ? Opäť bude rozhodovať aktuálna forma ale mierne navrch by mohol mať Halák. Ak sa nič nezmení Jake Allen ostane v AHL ako jednotka tímu Chicago Wolves. Matt Climie (5 stretnutí v najlepšej lige sveta za Stars a Coyotes) ako druhý brankár. Talentovaný Jordan Binnington bude musieť pravdepodobne putovať ku Kalamazoo Wings (ECHL) a Shane Owen dokonca až ku Missouri Mavericks (CHL). Ak však predsa len Halák alebo Elliot opustí tím Allen by sa posunul ku prvému tímu a Binnington zase ku Wolves čo vôbec nie je nepravdepodobne.
11.09.2013 - 18:13:44
avatar
San Jose Sharks: Fín Antti Niemi jasnou jednotkou tímu. Dvojku bude "robiť" Alex Stalock ktorý má na svojom konte zatiaľ len tri "čiarky" v kolónke zápasov odchytaných v NHL všetky v drese "Žralokov". Aj v tíme Worcester Sharks (AHL) bude prvým brankárom Fín a to Harri Säteri. O post dvojky zvedú "boj" Troy Grosenick a J.P. Anderson. Favoritom je Grosenick ktorý strávil posledné tri sezóny u Union College (ECAC) a v tom prípade by skončil Anderson u San Francisco Bulls (ECHL).
Tampa Bay Lightning: Podľa posledných vyjadrení by sezónu ako prvý brankár mal začať Ben Bishop (201cm a 98kg). Švéd Anders Lindbäck ako jeho "záskok". Podľa mňa sa však situácia vyvinie ináč a sezónu dochytá ako jednotka Lindbäck. Obidvaja toho zatiaľ v NHL príliš veľa neodchytali (Bishop 45 zápasov v dresoch Blues, Senators, Lightning a Lindbäck 62 zápasov v dresoch Predators, Lightning). U Syracuse Crunch (AHL) je jednotkou Cedrick Desjardins a Fín Riku Helenius (ten má na sezónu 2013/14 podpísanú jednocestnú zmluvu) ako jeho "náhradník". U Florida Everblades (ECHL) by mal skončiť Lotyš Kristers Gudlevskis.
14.09.2013 - 17:09:12
avatar
Toronto Maple Leafs: Jonathan Bernier počas leta zamieril práve ku "Javorovým Listom". Dokáže si práve tu vybojovať pozíciu prvého brankára ? Možno áno ale James Reimer už neraz dokázal že on je jednotkou tímu a myslím že to tak bude aj v sezóne 2013/14. U Toronto Marlies (AHL) začne sezónu v bránkovisku Drew MacIntyre (4 zápasy odchytané v NHL v dresoch Canucks a Sabres). Dvojku bude "robiť" Garret Sparks. Fín Christopher Gibson poputuje do ECHL pravdepodobne ku tímu Orlando Solar Bears.
Vancouver Canucks: Mal odísť ale predsa ostáva. Roberto Luongo opäť jednotkou tímu aj keď sa právom cíti "dotknutý". Podľa mnohých je druhý brankár jasný mal by to byť Švéd Eddie Läck. Lenže ten mal minulú sezónu zdravotné problémy a tak by nebolo až takým prekvapením keby sa najprv išiel "rozchytať" ku Utica Comets (AHL). V tom prípade by dostal šancu iný Švéd a to Joacim Eriksson. Ten bol pôvodne draftovaný Flyers v roku 2008 v 7.kole na 196.pozícii. Má za sebou mimoriadne úspešné obdobie v drese Skellefea (Elitserien). Dvojku u Comets by mal zastávať Joe Cannata. Ku Kalamazoo Wings (ECHL) asi zamieri Mathieu Corbeil-Theriault.
14.09.2013 - 17:29:10
avatar
Konečne Nucks suepr rozbor pens!§
15.09.2013 - 20:33:16
avatar
Washington Capitals: Na poste prvého brankára ostáva Braden Holtby. Čech Michal Neuvirth sa bude musieť uspokojiť s pozíciou dvojky. U Hershey Bears (AHL) je boj o pozíciu prvého brankára ešte otvorený. Miernym favoritom je Nemec Philipp Grubauer ktorý ma za sebou už aj debut v NHL (27.2.2013 proti Flyers a neskôr si pripísal ešte jeden štart a to proti Islanders). Konkurenta mu bude robiť skúsený David Leggio ktorý tri sezóny pôsobil v organizácii Sabres ale šancu zachytať si v NHL nedostal. Dvojica Brandon Anderson a Riley Gill poputuje ku Reading Royals (ECHL).
Winnipeg Jets: Od poslednej sezóny v bránkovisku žiadna zmena. Čech Ondřej Pavelec ako jednotka tímu a Al Montoya ako druhý brankár. Eddie Pasquale ktorý už "pokukuje" po prvom tíme ostáva zatiaľ opäť ako prvý brankár u St.John´s IceCaps (AHL). "Náhradníka" mu bude robiť Michael Hutchinson ktorý doteraz pôsobil v organizácii Bruins (bez štartu v NHL) a ku Jets zamieril 19.7.2013. Do ECHL poputuje Fín Juho Olkinuora a to buď ku tímu Ontario Reign alebo Colorado Eagles.


... a to je koniec môjho súhrnu o situácii v bránkoviskách jednotlivých tímoch NHL a AHL Dúfam že som Vás nenudil

< 1 ... 7 8 9 10 11 12 ... 19 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies