Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

07.05.2010 - 18:41:51
avatar
Ja sa cudujem Stastnemu, kedze je politik, ze dovolil, aby sa vrazda Paseka ututlala.
05.05.2010 - 20:46:34
avatar
Colorado, to bol dobry gol.Este sa zdalo, ze sa ten Japonec aj raduje, ako keby si pomylil svetovu stranu.Riadne som sa zasmial, hoci som to uz volade videl.Kuriozne bolo v 70. rokoch,ked ZSSR (sovietsky zväz-Rusi) boli najlepsi na svete a prehrali s Poliakmi a tym padom nasi sa stali majstri sveta.Cely svet padol na zadok vtedy od uzasu, co sa stalo.Dokonca ZSSR vtedy o 2 mesiace sko zničili tých istých Poliakov na ZOH 16:1!MS 1976 Polsko-Katowice.
05.05.2010 - 20:32:37
avatar
Ja akoze fandim, ale chcem vidiet aj snahu a kvalitu a to u nas uz skoncilo.Uprimne, viac sa tesim na zapasy NHL, ako na MS.Keby ze porazime Rusov, alebo aspon tesne a hrali by so srdcom, hned by som zbystril pozornost na nasich, ale verim tomu asi tak, ako predvolebnym slubom.
05.05.2010 - 20:24:40
avatar
Erikos77 ty si dnes nejaky hyperaktivny.Tu bitku s divakmi som videl.To bol teda hokejovy zazitok.Ale takato bitka sa mi urcite paci viac nez zakerne zakroky na hlavu alebo tie bitky "v sulade so zakonom" ako na kopirke vsetky stejne.Nasi na MS pohoria uplne a vina sa bude davat samozrejme trenerovy nie tomu "tu stbacku svinu-debila-bastarda Uzkeho" ako si ho nazval ty Erikos77.A on je na vine vsetkemu, co sa stalo z hokejom na SVK
05.05.2010 - 20:14:06
avatar
Len sa neposerte.Este ho obvinte z rasizmu, aby sme boli uplne doma.Podla mna si chalani dali posledne zbohom na OH.Preto tak bojovali, lebo sa lucili s reprezentaciou.Teda nie vsetci, ale ta uspesna generacia, co vyrastla este v socializme, bez socialneho Fica a Sirokeho s imunitou.Teraz uz nastava obdobie temna a chalani sa uz nikdy pokope nestretnu.Uz ich zachvatila nostalgia alebo smutok za koncom, ten pocit niektori z vas poznali take 2 mesiace po maturite.Tak nejak sa citia a mozno teraz keby isli do repre, tak by sa citili, ze idu do cudzieho mancaftu.Preto nik nechce hrat.A mozno sa aj dohodla väcsina po OH na takomto postupe.
05.05.2010 - 18:57:50
avatar
pre:wp3t.Pocuj teraz sa serem z tym uz vyse hodiny a nic.Ty si to opisal ako jednoduchu zalezitost.Tak skus, prosim na tom www.tsn.ca.....pozret zapas zo 04.05.2010 Detroit vs San Jose.Tu adtresu na proxy(http://www.samair...) som skusal a kontroloval som a furt mi ukazalo ip z Japonska,Taiwanu,Korei,USA a zaboha nie z Canada, hoci to tam bolo napisane.Aj podla krajiny ,aj podla ip som skusal a nic.Skus si to ty pustit a napis mi prosim KONKRETNE CISLO PROXY + PORT, ktory ti fungoval a isiel zapas.Ja len pozeram tie vykurvene reklamy dookola ako debil a tym to konci.Uz ma presla trpezlivost aj chut sa srat s tymi proxy, ktore su chaoticke.
01.05.2010 - 13:51:02
avatar
drzim chicagu, potom hocktoremu kadskemu muzstvu, ale vyhra detroit podla mna, lebo naberaju otacky, ako som aj predpokladal.posledny zapas s kojotmi to bolo vidiet.
30.04.2010 - 21:53:30
avatar
Pre wp3t ocuj a ako to presne menis?Na iexplorery mi to ako-tak ide, ale Mozilla Firefox to za boha neviem spravit,proste to nevie,aj ked to robim rovnako,len Mozilla tam ma viac moznosti a tam koncim.Ani ceske proxy sa mi nepodarilo, ked som chcel kukat hokej na ct4, ani Sporthuste na SVK som z cudziny nikdy nevidel.Porad ak vies, prosim
29.04.2010 - 18:32:03
avatar
Neda si pozor na jazyk.On hra fyzicky a to mu nevydrzi naveky.Potom bude este zlostnejsi a bude mat viac reci ako teraz, ked je hviezda.Nejaky reporter napisal, ze ked mu na OH po prehre s Kanadou dal neprijemnu otazku, dostal protiotazku: "ze ci chce, aby mu rozbil optiku" a hned to aj spravil.Aspon ten zurnalista to tak napisal.Takze sceny nehokejove od Alexa este len pridu za par rokov.Ale Halak teda vsetka cest.Tolko striel nanho a nic.Skoda, nevidel som ten zapas, lebo som nebol v takej " forme" ako Halak.Ale zas neodsudzujte velmi hracov z NHL za provokativne reci v dolezitych zapasoch.Napr. na MS 2000 v Rusku v zapase Cesko:Slovensko, tam nas Miro Satan bryzgal Cechmankovy cely zapas.Sam potom vravel v rozhovore do nasich novin ( Cechmanek), ze:" vselico som si vypocul od Mira a dozvedel som sa o mne samom take veci, ktore som ani ja sam nevedel".Takze je to asi normalne, len Oveckin nemusel provokovat cez media, ale v NHL to je asi tiez bezny jav.
17.04.2010 - 07:22:51
avatar
SORRY, zle som pochopil zamer.
16.04.2010 - 13:41:57
avatar
T.Domi,D.Boogaard,J.Kledrowetz a R.Sechny su hraci, co zakivali hokejovou historiou?Tak potom tam patria aj trebars (Walter) Walt McKechnie (ten na MS vo Viedni 1977 mlatil vsetkych,vcetne bratov Stastnych),Laco Karabin,Mosnar,Jurkovic (Jurkiho syn),Rybovic,Lazo,Vasilij Pankov,bratia Zubekovci,Horvath atd,atd. Ved je ich aspon za 68 vlakovych suprav.
16.04.2010 - 09:05:25
avatar
Kosicanov by bol treba nakopat.Cely rok nic nehraju a v play off ako besni psi.Podobne ako cesi na niektorych turnajoch.Slovanista Lazo raz prehlasil pred play off, ze "teraz sa zacina hrat hokej". Tak naco je vobec potom zakladna cast? Na tahanie penazi z ludi.Muzstva, ktore si veria doslova odflaknu zakladnu cast a potom zacnu hrat, ked o nieco ide.Robia si z divakov srandu.Slovan predaval permanentky do tej garaze v Ruzinove za rovnaku cenu ako na ich stadione.A boli sme tam namackani ako dobytok.Nik ani nemal dokaz, ze ma permanentku na to miesto, kde sedi.Ziadnu kartu, nic, len doklad s pokladne.Na buducu sezonu sa im vyseriem na celu permanentku.Ak raz dostavaju ten novy stadion- raz, ked vsetci rozkradnu peniaze, ktore sa teraz do toho investuju, tak urcite permanentky zvysia aspon o 100% oproti povodnej cene.Ak toto finale skonci az po 7 zapasoch, tak zacnem naozaj verit, ze sa tato liga umyselne manipuluje, len aby tahali prachy z ludi.Uz som pocul takyto nazor od ludi.Neni to moja myslienka
12.04.2010 - 19:06:31
avatar
Matho, uuj, dal si si roboty a je dost mozne, ze mas spravny odhad.Ak to takto ozaj skonci, budem Mariana Hossu povazovat za uz velikeho smoliara.Tym dvom kamaratom z Trencina (Hossa + Gaborik)sa stastena vyhyba.Vcera som Gaborika aj lutoval.Este aj pocas vyluky NHL hrali spolu za Trencin aj s Demitrom a tiez neuspeli, ked ich odrovnal Zdeno Ciger, lebo on bol motor Slovana a Satan dokoncoval jeho hokejove napady.Ja osobne Oveckinovy az tak neverim.On sa presadzuje proti slabsiemu muzstvu, alebo netesnej obrane - vid OH, kde sa branilo odusu a Alex toho moc nenamutil.Vcera si videl prakticky uz zapas play off a nas Gaborik si tiez ani neskrtol proti letcom.Tam makali vsetci a branili vsetci, zdvojovali aj strojovali utocnikov Rangers.A pokial sa nepresadi Oveckin nejak vyrazne, tak odpadne aj Bäckström aj ten Semin.A ked Oveckin stroskota na obrane supera, tak nebude uhanat branit a pokial super bleskovo zautoci, tak budu branit vzdy len 4 hraci WSH.Asi sa mylim, ale neverim Washingtonu.
01.04.2010 - 19:24:29
avatar
pre:Gabby, ja tiez, ale napis mi tvoj nazor, keby ze namiesto Nitry dostaneme Kosice v sucastnej forme.Proste chcem poznat tvoj nazor.Ja sa radujem, ze sme sa Kosiciam vyhli a ze sa stretneme neskor.Odpoved prosim
01.04.2010 - 19:20:20
avatar
Myslel to tak, ze su jedini, ze neni dalsie meno.Co by sa muselo brat vazne vo svetovom hokeji.Tak to myslel.Ak sa v juniorkach "robia" nejaki hokejisti, prosim spomen mena a nejake uspechy.
01.04.2010 - 19:16:12
avatar
Tato tema sa zvrhla, treba ju ukoncit.
30.03.2010 - 19:14:43
avatar
Veru tak, Speedy87 ma asi pravdu.A mimochodom,v Rusku 2000 boli z NHL este aj hraci: Zdeno Chara z New York Islanders, Radoslav Suchy z Phoenix Coyotes,VAIC Ľubomír z Vancouver Canucks ,BARTEČKO zo St Louis Blues a posledny nebol z NHL, ale tiez z Americkej ligyETROVICKÝ Ronald zo Saint John Flames .Kessel, nepoucujem ta, len si nemysli, ze si naj....
26.03.2010 - 22:31:51
avatar
Ja ti serem na to, co ti hovoris.Inteligent, inak pises a nehovoris.Ja napisem svoj nazor kde chcem a kedy chcem
25.03.2010 - 20:13:01
avatar
KESSEL, napis mi tvoje cislo, nabuduce ti zavolam a vypytam si dovolenie, ak budem chciet napisat svoj nazor.OK??
25.03.2010 - 08:49:39
avatar
No,pokial nie je skorumpovany ako justicia, tak akurat sa pozvracia a po MS zduchne.A co vravite na Filca, ze zdrhol, hoci sme hrali dobre??? Tusi, ze pride hlboky prepad az do bahna a nechce byt strhnuty.Ja nic, ja som nic nepocul, nic nevidel, vobec neviem, o com hovorite.

1 2 3 4 5

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies