Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 05.
kurzy
03:00info
VAN
EDM
21. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

10.08.2012 - 23:22:06
avatar
Erhoff a Enroth za Omarka a Gagnera?? Sa uz Buffallo nadobro zblaznilo?
10.08.2012 - 22:40:43
avatar
Kelly: asi najlepsi sposob ako zohnat GoT, ked nechces platit za HBO je nejaky ten torrent... Inak stranky serialove velmi nepoznam. Navyse pozerat Game of Thrones v akejkolvek inej reci ako v anglictine by bola blbost, lebo tenserialma uplne skvele prizvuky. A neviem teraz presne ktoreho herca myslis, ale hlavnou postavou prvej serie je Sean Bean a ten hral v Troji Odyssea, co je v celej trojskej vojne asi jedina inteligentna a pomerne kladna postava (to je ten co vymyslel trojskeho kona). Zaporaka hral napriklad vp filme National Treasure, neviem teraz jak to bolo po slovensky, ale to je ten kde Nicolas Cage hlada nejaky templarsky poklad...

A zase v tom Californication jednak niesu tie vtipy az tak strasne o sexe, napriek tomu ze sex je tema ktora tam ma vyraznu ulohu. Ono Californication hlavne ani nieje ziaden sitcom, minimalne nie v takom zmysle ako napriklad Dva a pol chlapa alebo Priatelia. Ono je to skor taka humornejsia drama. Ale krasa toho serialu je v tom, ze je to vlastne uplne krasna satira na cast dnesnej (americku) spolocnosti, a ze sa to velmi nekonvencnyma zaujimavym sposobomstavia k urcitym temam. Na mna to celkovo posobi tak velmi sviezo, taky trochu iny pohlad na svet s dobrou rovnovahou humoru a vaznosti. A ja sice mam velmi rad aj X-files, a Duchovny asi navzdy bude znamy hlavne ako Agent Mulder, ale Hank Moody je podla mna jeho herecky najuzasnejsia rola.
10.08.2012 - 21:25:49
avatar
No, dnes sme sice nakoniec vyhrali, ale bolo to riadne trapenie...

Myslim ze sme celkovo odohrali slaby zapas proti pomerne slabemu muzstvu. Prva tretina bola fajn, tam sme hladko prechadzali do utocneho pasma. Tam to uzale bolo horsie, bud sme prekombinovali a stratili puk, alebo sme netrafili branku. Strasne chyba nejaky poriadny zakoncovatel. Aspon ze sme premenili presilovku, Boumedienne vyborne pracoval s pukom. A ten gol co sme dostali na zaciatku druhej, to som len cumel... Jak keby nasi ani neboli na lade. A potom sa uz rakusaci pomerne zocelili, a zacali hrat velmi uzatvorenu obrannu hru, ktora im sice vela sanci nepriniesla, ale nas utok bol proti nej uplne chromy. Skoda mnozstva spalenych sanci. V overtime sme supera skvele zatlacili, ale vysledkom bolo len este viac uplne hrozne premarnenych sanci.

Svetlym bodom bol penalty-kill, ten sme zvladli perfektne a dokonca sa nam dva alebo tri krat podarilo prinutit supera pocas jeho presilovky k faulom.

Pre mna hrac zapasu roman Kukumberg, dobre si vytvoril niekolko sanci, hral vyborne v presilovke, kde si vytvroil zopar dobrych shorthanded unikov a tahal na seba fauly, z ktorych jeden nam dal presilovku v ktorej padol jediny gol.

A nepochopil som ci mal dneska fanklub slovanu dovolenku alebo co, ale prvykrat som na slovane videl ze by bol fanklub supera hlasnejsi ako nas (ja som vlastne dneska nas fanklub vobec nevidel).
10.08.2012 - 16:47:35
avatar
Kelly Californication ma nahodo uskvely dej aj humor, mozno tomu nie kazdy pochopi, a moznoze je este viac dospelejsi dejom ako erotickymi scenami, ale je to nahodou vynikajuci serial. Hank Moody je pre mna jedna z najlepsie napisanych a zahratych serialovych postav ake kedy boli.

A pozerate tu niekto moj momentlne oblubeny serial Game of Thrones? Podla mna jeden z vobec najlepsich serialov dneska, v ramci fantasy zanru by som povedal ze bezkonkurencny....
10.08.2012 - 01:01:47
avatar
Inac, planujete len tie hlavne clanky prkladat, alebo aj tie vedliajsie? (top prospects + 6questions + lineup + XFacator) ?
07.08.2012 - 16:37:51
avatar
Wings uz oficialne podpisali jurca na 3-rocny entry-level kontrakt, udajne v hodnote $709,167 rocne.
07.08.2012 - 16:37:03
avatar
Tak to je v prdeli s Andrejom... velka velka skoda...

Na pozitivnejsu notu, Wings uz definitivne podpisali jurca na 3-rocny entry-level kontrakt, udajne v hodnote $709,167 rocne.
06.08.2012 - 23:52:09
avatar
Tak ak dobre pocitam, tak 20 ... 07. December, rocnik ´91.

Fanusik hokeja som asi od naseho zlata proti Rusku. Fanusik NHLky som sa stal tak postupne, najskor som bol len taky velmi zbezny fanusik, skor slovakov v NHL ako NHL ako takej.

Intenzivnejsie som zacal sldovat NHL asi dva roky dozadu (ked Chicago s Hossom vyhralo Cup). Potom niekedy par tyzdnov pred minulorocnym playoff (ked som sledoval ze kto zo slovakov dojde domov na majstrovstva)som sa stal skutocne intenzivnym fanusikom, poctivo sledujucim vsetky statistiky a vsetky clanky na nhl.com . Priblizne v tej dobe som sa aj z nie celkom vysvetlitelnych dovodov stal fanusikom Detroitu. Asi preto ze ma fascinuje ako skvele Detroit funguje ako organizacia, a Datsyuk bol navyse uz dlhu dobu moj oblubeny neslovensky hokejista.
06.08.2012 - 13:39:27
avatar
Neviem ci si Anaheim moze dovolit menit Getzlafa len za prospecty, ked navyse aj Bobby Ryan chce byt vymeneny. Jedine ze by potom za Ryana dostali nejakeho hviezdenho utocnika, alebo ze by sa rozhodli od zakladov prestavat kader.
05.08.2012 - 20:55:23
avatar
Inac co som pozeral, tak vacsina analystov na post noveho kapitana jersey tipuje prave salvadora.
30.07.2012 - 13:20:57
avatar
Pokial dobre vidim tak jediny kto prezradil co bere je prvy Isles, tak zase taku velku dramu z toho robit netreba. Staci ked ostatni nebudu prezradzat. A zase polemizovat nad tym ze kto pojde prvy mi nepride nejake zvlastne, rovnako sa polemizuje aj pri Entry Drafte v NHL, kde bolo v podstate jasne ze Yakupov pojde prvy, a spekulovalo sa nad tym ci nie radsej Murray a podobne. Podstatne je ze kym nepadne oficialna volba pri drafte, moze ist z konkretnej pozicie ktorykolvek volny hrac.
30.07.2012 - 10:46:57
avatar
Tak, myslim ze keby Malkinnesiel s prvym pickom, bolo by to dost prekvapujuce....
29.07.2012 - 19:34:45
avatar
Inac pri hodnoteni sa ma zohladnovat aj napriklad to, ze niektori hraci su nachylny k zraneniam a pod?? Lebo napriklad Crosby je pomerne jasny n.1 pick ak sa to nezohladnuje, ale myslim ze by sa mohol prepadnut mozno az do druhej desiatky keby sa to zohladnovalo...
29.07.2012 - 00:26:28
avatar
Ale ryan nechce zostat v anaheime, cize tam je ten trade skoro isty... Dufam ze Ryana ziska DET, aj ked najvaznejsim kandidatom vyzera byt Philly.
27.07.2012 - 12:24:06
avatar
Okej ten jazykovy argument na datsyuka berem, ja som s nim az tak vela rozhovorov zase nevidel, a osobne si myslim ze aj tichy kapitan moze byt dobry kapitan, ak je schopny preniest pokoj a rozvahu aj na zvysok muzstva.

A co sa minesoty tyka tak si fakt myslim ze aj ked nie este teraz najneskor do 5 sezon bud Zach alebo Ryan prevezmu C. Su domaci obaja su osvedceni lidri, obaja su domaci, obaja su upisani prakticky do konca kariery, plus anglictina je ich rodny jazyk.
27.07.2012 - 10:30:41
avatar
Myslim ze by mohol byt cap 64 m, ale s tym ze draftovat by sa mohlo aj nad cap, a GM by to do zverejnenia line up-u musel vyriesit cez trade alebo waver.
27.07.2012 - 10:00:31
avatar
Ondro preco nie? Ked sa na NHL.com robila po Nickovom odchode analyza na tuto temu, tak tam medzi potencialnymi vaznymi kandidatmi padlo aj jeho meno, a osobne si myslim ze by bol (a v podstate uz je) skvely lider.
27.07.2012 - 00:00:26
avatar
NJ - Kovy (elias)
Wings - Datsyuk (Zetteberg)
Fla - Vesteeg (weiss)
Phx - Doan. A ked nie Doan tak to uz nebude tak ci tak vo phoenixe

A nemyslite ze je sanca na zmenu C v minesote? Ze by za japitana spravili Sutera alebo Pariseho, a Koivumu by dali Acko?
26.07.2012 - 14:35:31
avatar
3! :S04: Fuha, to bude tazky ale dolezity pick!
25.07.2012 - 18:51:14
avatar
Flyer, to je dost ze zaujimava kombinacia, to si asi prvy co poznam co ma rad old school rock/metal A slovensky rap pekne...

< 1 ... 175 176 177 178 179 180 181 182 >

Krátke správy
Najnovšie články
MS 2024: Nájazdová dráma, Slovensko si štvrťfinále nezaistiloMajster sveta tvrdí: Niečo v mužstve nefunguje. Obul sa aj do Slafkovského Zámorského experta v zápase proti Francúzsku zaujali len dvaja Slováci Obsadí post generálneho manažéra Columbusu jedno z dvoch známych mien? NHL zverejnila už aj rozpis finále Západnej konferencie Pekarčík druhý najlepší v play-off. Clarkov pohár však získal iný Slovák! Sýkora sa presadil, ale len krok ho delí od konca sezóny + videoCanucks budú hrať zápas č. 7 a hviezdny brankár urobil veľký pokrok Budú sa zmeny v Caroline týkať aj trénera? Zdá sa, že sme už odpoveď spoznaliJednoznačný víťaz: Poznáme držiteľa Selkeho trofeje! Spojené štáty americké vymenovali trénera pre olympijské hry Zomrel člen „Zázraku na ľade“, ktorý bol nútený predať svoju medailu Draisaitl napodobnil Gretzkého a Lemieuxa. Jasný triumf nám prináša zápas č. 7 MS 2024: Slovensko zdolalo Francúzsko a urobilo veľký krok k štvťfináleDnes Slovensko čaká súper, ktorý ho už raz zaskočil. Kľúčový zápas príde zajtraKanadská legenda prirovnala Slafkovského k 50-gólovému strelcovi Carolina čelí ťažkým rozhodnutiam. Ostatné tímy by mali byť v strehu Studenič opäť prispel k výhre, jeho tím má postupový mečbal! Arénu v Hamiltone čaká veľká renovácia. Bude cieľom tím NHL? Finále sa dramatizuje. Prispel k tomu aj Juraj Pekarčík! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies