Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

05.10.2014 - 07:02:49
avatar
Majster Finska, zlata medaila z MS U20, najlepsi v statistike +/- vo finskej lige, najlepsi v +/- na poslednych MS U20, proste velmi kvalitny prospek. Zamorski fanusikovia Islanders, ale pisali, ze v kempe bol nepresvedcivy az podpriemerny, no neviem.
04.10.2014 - 22:41:45
avatar
Snow ziskal Boychuka(za druhe kola draftov) a Leddyho (za Pokku, Nilssona a Brennana). Skvely tah, konecne posilnena obrana, ale toho Pokku mi je strasne luto.
10.06.2014 - 15:50:47
avatar
Vyhodene draft picky, odchod Vaneka, ci aktualny problem s Boyleom, to vsetko len svedi o tom, ze Snow je katastrofalny GM,ktory nema co robit v NHL.
14.04.2014 - 19:47:27
avatar
Prave som si to precital na nete. Najprv som neveril vlastnym ociam, potom som zapochyboval o svojej anglictine a nakoniec som zistil, ze to najhorsie co sa mohol stat sa aj stalo. Nechapem, naozaj nechapem co vedie Snowa k tomuto kroku. Na druhej strane, co cakame od GM, ktoreho najvacsi uspech je to, ze je vobec GM. Cakal som, ze pride novy GM (Gillis)a novy coach, ale toto som necakal ani v tom najhorsom sne.
02.04.2014 - 18:18:30
avatar
Mali by sme Buffalu prenechat tohtorocnu volbu v 1.kole draftu, alebo tu v roku 2015? Co myslite pani: kuwo, rudo, pajero, fernandez, islas a dalsi. Ja osobne by som ich nechal tu tohtorocnu, vzhalodm na kvalitu buducorocneho draftu.
07.02.2014 - 07:49:44
avatar
Tiez ma ta vymena prekvapila. Ale po dlhsom uvazovani som prisiel na to, ze sme vlastne zadarmo dostali 4.kolo draftu. 2.kolo by bolo asi prijatelnejsie, ale aspon sme sa zbavili dalsieho dreva.
06.02.2014 - 19:38:11
avatar
Andrew MacDonald has turned down an offer from the Islanders of 4 years/16 million and will most certainly be shopped prior to March 5. Vdaka bohu. Nech ide kade lahsie, babrak.
03.02.2014 - 18:49:52
avatar
Skoda. Skoda hlavne Moulsona a 2 draft pickov. Zamorski fanusikovia ziadaju Snowovu hlavu. Na jednej strane chcel posilnit muzstvo a riskol to s Vanekom. Na druhej strane za 7 rokov svojho posobenia ako GM dokopy nic nedokazal. Mozno by zmena GM muzstvu prospela. Osobne si myslim, ze mu ponukli pekny a spravodlivy kontrakt. Teraz len dostat za neho adekvatnu nahradu (nejake to 1.kolo + prospekt). Neviem, ktore muzstvo ho podpise za viac ako 7 mil na sezonu (kto ma tolko miesta v caphite), ale mozno nie je problem v peniazoch, ale v nasom time.
01.02.2014 - 21:36:22
avatar
Vanek zapasoval k Tavaresovi ako rit na serbel. Reci o tom, ze su to vyhodene peniaze su scestne. Stale sme volali po kvalitnom kridle k Tavaresovi a ked ho ma, tak zase sa to niekomu nepaci. Too bad...
01.02.2014 - 03:54:43
avatar
Tak a sme naspat v realite. 5 prehier po sebe, opat zbabrana posledna tretina, neviditelni Grabner, Bailey, Regin, Colin. S navratom Nabokova akoby nasi utocnici zabudli strielat goly. Ak sme pred tym prehravali so 4-5 strelenymi golmy, tak teraz nedame ani 2. Visnovsky od navratu nulovy. Akoby na jeho mieste bol Amac, akurat ze ma lepsiu rozohravku. Presilovky na zaplakanie. Coaching na urovni AHL. Vanek s Tavaresom sa opat herne trapia. Vsetko zle. A pritom sa obe zapasy s Rangers dali vyhrat. Dnes hrali prve dve tretiny ako krali, ale v tretej... nechapem co sa s nimi deje. Sezona je stratena. Columbus s Carolinou hraju ako z velkej knihy. Ked my prehrame oni vyhraju, ked my vyhrame, oni ziskaju aspon bod. Nasi najvacsi konkurenti v boji o play off boduju, zatial co my si nevieme poradit s priemernymi Rangers. Rangers neboli o nic lepsi, akurat chceli viac vyhrat a ich obrana robila presne to co ma obrana robit. PS: Neviem ci je mudre dat do jednej obrannej dvojice dvoch novacikov, ale kedze mame za trenera Capuana, tak to asi mozne je.
24.01.2014 - 19:46:42
avatar
je pochopitelne, ze chybuje, ked hra 28 min, lenze on vyroby na zapas 3 chyby, po ktorych inkasujeme gol. Neviem ci sledujes zapasy Islanders, ale keby si sledoval, tak by si pochopil o com tu piseme a preco sa do neho navazame. Vlastni spoluhraci su z neho zufali. Je tazke ked makas cely zapas a nakoniec prehras kvoli skolackym chybam obrancu, ktory ani nevie kde je sever. Pravidelne straty pukov, nahravanie superovym utocnikom, zle alebo ziadne branenie, nula rozohravka, katastrofalne zakladanie utokov ci ubohe rezirovanie presilovky. To je Amac. Tento hrac si nezasluzi ani 3 melka nie to 5. Preboha ved Tavares berie 5,5 a je alfou a omegou uspechu Islanders. Radost sa pozerat na jeho prehlad v hre, palicovu techniku ci chladnokrvnosti pri zakoncovani. Este raz, berie 5,5 a hento drevo v obrane by chcelo 5? Mozno u Flyers, Rangers ci Leafs (tam radi preplacaju takychto umelcov).
24.01.2014 - 05:54:43
avatar
Veruze potvrdil. Po dnesnom zapase vyzera ta jeho poziadavka este smiesnejsie ako vcera. Dovolim si tvrdit, ze opat ide tato prehra hlavne na jeho vrub. Vraj sa o neho zaujimaju Buins, tak pripadna vymena by nebola zla, ale hoci by odisiel aj zadarmo, len nech uz preboha ide co najdalej od tohto timu. Inak hra tímu celkom obstojna, netreba zabudat, ze sme hrali proti najlepsiemu timu vychodnej konferencie a rozhodcom. Hickey+4, Martinek+3, klobuk dole, pekne.
15.01.2014 - 06:37:42
avatar
Po krasnej vitaznej snure nas opat porazil super z vychodu. Teda neporazil nas super, porazili sme sa sami. 3 obrovske hrubky znamenali 3 goly v nasej sieti. Kral kralov, obranca roka, PP king, kandidat na Norrisa, NHL supestar Andrew MacDonald vyrobil (opat) dve obrovske hrubky, ktore nas mozno stali cely zapas. Nedokazem pochopit Capuana, ako moze taketo drevo viest presilovku. Ved uz aj ti novacikovia Calvin s Mattom su v tomto ukazovateli daleko pred nim. Ako napisal jeden fanusik z USA: "Trade Amac with Bailey for some real NHL dman" K tomu mozem povedat iba jedno: I agree. Kazdopadne dakujem chlapcom, ze som sa po dlhsom case mohol opat tesit z dobreho hokeja. Pocut termin "vitazna snura" pri muzstve NY ISlanders je nieco ako zazrak. Bodaj by takych vitaznych snur bolo co najviac.
29.12.2013 - 10:40:57
avatar
Tak ten clanok ma dostal. Nie tak kvoli Amacovi ci Straitovi (o tom, ze su to dreva netreba pochybovat), ale hlavne kvoli Hickeymu a Nessovi. Podla tych cisel je Hickey prinosom pre kazdeho kolegu v obrane. Hlavne tie cisla, ktore ma s Donovanom ma zarazili. Je to, ale stale malo. Dokial bude Amac sefom obrany, tak uspech nemozeme cakat. Skoda Visnovskeho zranenia. BTW: Pelech hral vcera proti Cechom paradne. Uz len cakam na Reinharta.
29.12.2013 - 08:17:07
avatar
Nasa defenzivna dvojka Hickey & Amac sa opat predviedla. Presilovka v rezii Amaca je totalne jalova. Ten hrac je suci akurat do 3tieho paru. Branenie e rovnako zalostne, aspon ze v blokovani je prvy v lige. Hickey, Strait ukazuju preco boli poslani na waiver. Myslim, ze je nacase zavolat naspat Donovana, lebo on aspon co to zahral smerom do utoku. Ness na NHL nema a Calvin doplaca na to, ze sa nema od koho ucit. Phaneuf by bol idelany, ale vraj je blizko k podpisu novej zmluvy s Torontom. Kazdopadne potrebujeme top obrancu. Ale to samozrejme vsetci vieme.
24.12.2013 - 13:03:22
avatar
Pod stromcek sme dostali krasny darcek. Detroit nam proste sedi. Ciste konto bolo ceresnickou na torte. Vsetkym fanusikom NY Islanders a vsetkym fanusikom NHL a portalu SlovakNHL prajem prijemne a pokojne prezitie vianocnych sviatkov v kruhu svojich blízkych.
22.12.2013 - 06:04:59
avatar
Po jednozapasovej vitaznej snure sa vsetko vratilo do starych kolaji. Vedieme o goly a prehrame zapas. Dalsi Amacov "excelentny" zapas. Hlavne jeho "neuveritelny" dôraz pri Palmieriho vitaznom gole. Neviem. Mam pocit, ze si z nas fanusikov robi vedenie klubu srandu. Naco nam je Tavares, Vanek, Strome, ked nasa obrana je najhorsia v lige. Tito talentovani skveli hraci si zasluzia hrat v kvalitnom time. Islanders mi zatial pripadaju ako priemerny tim z AHL. Neviem ci nieco zmeni pripadny navrat Visnovskeho. Tu by museli prist Ray Bourque, Al Maclnnis a Nick Lidstrom v najlepsich rokoch, aby sa nasa obrana vzchopila.
18.12.2013 - 04:04:00
avatar
Dalsia prebdena noc kvoli tejto bande neschopakov. Vedieme o 2 goly (uz asi po 10ty krat) a nakoniec aj tak prehrame. Super nema brankara a nasi tam pobehuju po lade, ako ziaci v pripravke, zmeteni, vystrasení. Nedokazeme trafit ani prazdnu branu. Namiesto toho si komplet cela patka zalahne golmana. Bravooo Neverim vlastnym ociam. Toto predsa nemoze byt pravda, opat takto stratit zapas. Toto je jeden zly sen, ktory nechce skoncit. Hrame dobre cely zapas a posledne 3 minuty nam totalne zlomia vaz. Frustracia Capuana, Nabokova, Tavaresa je na mieste. Hrate cely zapas a nakoniec pre jednu skolacku chybu, primitivnu chybu, ktoru nespravi ani decko na rybniku (Nielsen ju ale spravil) prehrate vyorne rozohraty zapas. Ved ti hraci su psychicky uplne mimo. Toto nema nic spolocne s hokejom, ci talentom, toto je akysi blok v hlavach hracov. Zvykli si prehravat a tak vitazstvo nepripada do uvahy. Pre mna bolo toto poslednou kvapkou. Prvykrat v zivote neverim muzstvu a hracom New York Islanders. Prvykrat za 20 rokov.
15.12.2013 - 18:40:55
avatar
Inak neviem ci ste si vsimli, ale Tavares a cely prvy utok dost casto kasle na branenie. Ako kapitan by mal ist ostatnym hracom prikladom a pomoc utocnikov pri braneni je v dnesnom hokeji nevyhnutna. Ale snad dozreje a zlepsi sa. Pokial je vsak Capuano trenereom, tak o tom silne pochybujem.
15.12.2013 - 04:04:58
avatar
Hickey a Ness v obrane pocas predlzenia proti najlepsej lajne Montrealu. Tomu sa teda hovori coaching. Velka vdaka Nabokovovi aspon za bod. Hickey by mal byt aspon 2 zapasy healthy scratch, nech sa uvedomi, ze pocas OT sa s pukom nesaskuje. To sa samozrejme nestane, lebo nemame obrancov a Capuano je idiot. Veril som, ze dnes to vyjde.... Opat nic, ale viac ako z hry som sklamany z pristupu managementu, z jeho necinnosti a z pristupu niektorych hracov. Je mi jasne, ze sezona sa pre nas skoncila. Nestracame na PO sice vela, ale toto muzstvo nie je schopne dohnat takuto stratu.

1 2 3

Krátke správy
Najnovšie články
Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Vyzeralo to hrôzostrašne, ale rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies