Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

09.01.2017 - 19:59:25
avatar
Reakcia na: Filip89, 09.01.2017 - 12:55:30
prečo škoda, 179cm na 16 rokov je uplne v pohode vyška, ten ešte podrastie.
∧ skryť ∧
jj Rudas je este vpohode ale Okuliar, ktoreho caka draft v 2018 uz nic moc aj ked hracik je to sikovny..
08.01.2017 - 19:01:31
avatar
Reakcia na: Grafo, 08.01.2017 - 14:35:44
Jedine zeby vypadli v 1. kole, ja by som rad videl Cehlarika, ma dobru produktivitu, lepsiu ako vo :swe:
∧ skryť ∧
Zrejme si reverenda nepochopil ak si odpovedal tak ako si odpovedal...snazis sa byt v obraze ale nedari sa
08.01.2017 - 18:59:42
avatar
Reakcia na: Filip89, 08.01.2017 - 16:46:10
wau, ako chciet michala romana na seniorskych ms, ked ešte nepatri ani k tomu lepšiemu v druhej českej lige je fakt silna kava, ved ani ti lepší naši z českej elitnej ligy ligy niektori nestihaju tempu ms.......niektorym stačí, že niekto zahra dobre juniorske ms a už by ho chceli vidiet dorbe že nie na olympiade za slovensko :LOL:
∧ skryť ∧
sa mi na tebe paci ako sa snazis zhodit cloveka ale akosi ti to nejde pokial nechapes moju myslienku si myslis ze tych hracov sledujem len od MSJ? tiez som zvedavy ci ocakavas postup do stvrtfinale s tym co Zdeno zoberie lebo ci by uz zobral niekoho z juniorov alebo nie tak sa tam nedostanu. Z nejakeho dovodu asi beru juniorov na MS seniorov nemyslis?
08.01.2017 - 13:34:05
avatar
Reakcia na: Grafo, 08.01.2017 - 13:12:01
Važne ideš chceš porovnať hokejove 90te roky, so sučastnosťou? To nemysliš važne :D Mimochodom , vtedy na olympiade nemohli hrať profesionaly z NHL.. no nie som si istý. A Sersen na úroveň Kazachstanu ? nebudte smiešny chalani, veď on ako jediny zvládal osobne suboje s mužstvami ako USA,FIN,RUS ... ;-)
∧ skryť ∧
Vzhladom na to, ze seniorsky hokej sa kazdym rokom omladzuje, tak som ti uviedol len priklad..ale ako porovnanie to nie je najlepsie to mas pravdu lebo ja som pisal o 4-5 hracoch a nie o celom time a kazdy z nich uz hral alebo hrava seniorsky hokej. A este k Marincinovi...k tomu co zoberie Zdeno tento rok na MS a pripadne Martin pride posilnit SVK, tak nebude vycnievat a uz vobec nie pri jeho tohtosezonnom standarde. Sk si videl nejaky zapas Toronta, tak by si pochopil..
08.01.2017 - 12:35:46
avatar
Reakcia na: Grafo, 08.01.2017 - 11:54:08
Jasné pošlime na seniorské MS mladé talenty, ktoré ešte hrajú juniorku :-D Jediný z MS20 , ktorý by ustál rýchlosť a fyzické nasadenie je Černák. Miesto ktorého, ako mladého obrancu, by som radšej videl Jaroša. A nepreceňujme Marinčina momentálne nemá uroveň ani Miša Sersena a možno ani nikdy mať nebude, nakoľko Sersen je parádny obranca ;-)
∧ skryť ∧
Prave preto amici v 80tom nevyhrali zlato na olypiade lebo brali univerzitny vyber ty si tiez silny expert a ja som napisal, ze by som ich rad videl na seniorskych MS a netrvdil som, ze by tam mali byt...
07.01.2017 - 20:30:20
avatar
Reakcia na: matúš, 07.01.2017 - 14:50:05
Aj ja som sa pohral s nominaciou. A aktualne to predpovedam takto: Hrenák, Durný Studenič, Ružička, Buček Feherváry, Zeleňák Lacka, Roman, Hrehorčák Bodák, Ivan Krivošík, Solenský, Galbavý Rajnoha, Krempaský Liška, Tamáši, Kelemen 13. Bjalončík, 7. Korenčík. Krempaský je kontroverzná postava. Pomerne skúsený, fyzicky silný hráč (navyše pravák, takže užitočný na strelu z jeho strany), ale nemotorný a pomalý. V súčasnosti to však vyzerá, že sa zlepšil, chválu som si prečítal aj od popradských fanúšikov. Takže šancu by si možno zaslúžil. Pozriem si nejaké jeho zápasy na hustom. Ďalší horúci kandidáti do obrany: Kmec, Žiak, Hedera. Do útoku: Musliu, Baláž, Smolka, Václav.
∧ skryť ∧
Este by som doplnil Pospisila a Regendu...Inak pekna zostava ale december je este daleko
07.01.2017 - 19:25:43
avatar
Hrehorcak vcera 1+0 a dnes 1+1, Lacka vcera 1+0 a dnes 0+0
06.01.2017 - 13:08:14
avatar
Myslim, ze ak sa tu budu navrhovat nejake lajny ci nominacie hracov, tak v provom rade skusme vyskladat 3 euro lajny lebo polemizovat tu o hracovhc z nhl sa urcite neda na zaklade aktualnom poradi pre postup do PO. Tiez Tatarovi a Jurcovi koncia zmluvy a mozu byt vymeneni a z najvacsou pravdepodobnosti Jurco bude minimalne ako sucast balika. V pripade Tatara by mohla prist vymena ak by DET nepostupil do PO. Samozrejme by som potom ocakaval vymenu do timu alebo timov ktore by boli v hre o PO. Hrivik je jasny a neocakavam ze NYR vypadnu v prvo kole. Detto Hossa a Panik. Sekera si konecne zahra PO. A Chara predpokladam, ze MS resp. repre uz uzavrel. Marincit v tejto sezone nie je vykonnostne lepsi ako nasi najlepsi euro obrancovia. Najrealnejsia pomoc zo zamoria je teda Dano. Co sa brankarov tyka, tak vysoku kvalitu mame v europe. Tie 3 euro lajny by mali byt skutocne TOP. Zdeno by uz mal mat ocekovanych hracov a v druhej polovici sezony by mal zacat pracovat na chemii a systeme.
K hracom, ktorych by som si rad uz teraz pozrel na MS seniorskej urovni by mohli byt Cernak,Michal Roman(alebo Martina Bodaka) a mozno by som vyskusal Sama Buceka popripade aj Milosa Romana ako 13-teho utocnika. S hracov so skusenostami by som urcite nevynechal Nagya a Suroveho. Ak by nezobral Koysa, ktory hrava v podpriemernom muzstve a je lidrom, tak o prehlade kvality hraca Zdeno skutocne nema ani paru.
04.01.2017 - 20:44:32
avatar
Reakcia na: matúš, 04.01.2017 - 15:54:27
Nechápem prečo je príkaz v úvodzovkách, keď to je príkaz bez úvodzoviek. Nesúhlasím, že je to nutné. Nutné je skôr naučiť sa pracovať dôsledne a neočakávať výsledky okamžite. Takto sa má náš hokej šancu rozvíjať ku prospechu všetkých. pupo, určite mi nestojí zato plakať kvôli tomu, že kluby \"uprednostňujú treťotriednych čechov.\" Ak sa Orange zruší, tak sa zruší. Niektorí hráči budú v seniorských tímoch, niektorí v juniorke. To je vec klubov, ako si to zariadia. Orange len preberá zodpovednosť zato, začo sú zodpovedné kluby. \"Koncepčná práca znamená že výsledky budú viditeľne za 5-15 rokov a to len keď budú dodatočne dotované a tu vidím väčší problém keď s mládežou začnú pracovať odborníci...\" Ak chcú vytvoriť kvalitný produkt, musia niečo investovať. Značka sa buduje postupne. A mimochodom, byť odborníkom v niečom znamená, že je to nutne finančne tak nákladná záležitosť? To nemusia byť žiadne zahraničné hlavy, ale tí istí ľudia obohatení o nové poznatky. \"Hodina tréningu za deň a potom sup do kaviarne na kávičku bohužiaľ na viac nestačí.\" Toto je prázdne zovšeobecňovanie. V podstate klamstvo.
∧ skryť ∧
Urcite je nutnost aby mali v kluboch min. 2 juniorov lebo nejde len o hraca, ktory v seniorskom hokeji zarezava od17,18,19r ale aj praca s tym hracom pred jeho nastupom do seniorskeho timu. Kluby by urcite vyvinuli vyssi tlak na trenerov dorastu ci ziakov aby im prisiel pripravenejsi hrac a urcite by sa nezamerali len na 2 hracov ale na talentovanejsiu skupinku z ktorej by si tych 2 hracov museli vybrat. Z toho plynie kvalita a kvantita. Jedno suvisi z druhym ale tu to len tak kluby same od seba robit nebudu kedze za par supov si mozu upisat hotoveho hraca a maju ho bez akejkolvek starosti a niekolko rocnej namahy. To ze v nasej lige pribuda coraz viac legionarov je len odrazom toho ze slovensky hokejista uz nema kredit na slovensku nie to este vo svete. Si na slovensku a mentalita nasich manazerov je neporovnatelna s fin,swe,rus...atd. vpodstate s kazdou krajinou ktora je momentalne pred nami a ktora nas uz obieha nemci,nori,dani...
03.01.2017 - 00:16:16
avatar
Reakcia na: balasic, 02.01.2017 - 23:58:28
Ako je na tom Jozef Baláž? Je to ešte stále taký veľký talent?
∧ skryť ∧
Mal teraz vcelku produktivny turnaj vo svajci za U18 a v ceskej U20 bude pre neho rozdielovou sezonou az ta nasledujuca ale ani v tejto sa nestraca. Nevyhoda je jeho vyska... 174cm je skutocne malo...
31.12.2016 - 11:08:22
avatar
Moj pohlad,
vcerajsi herny prejav prekonal moje ocakavania, ked to prirovnam k tomu ako sme zahrali prve dva zapasy bez ohladu na kvalitu supera a pri porovnani co ukazali lotysi pred nami. Podarilo sa nam dostatocne kazit hru supera a tak sme ho k nicomu vacsiemu poriadne nepustili ci to uz boli presilovky alebo v hre 5 na 5. Najvacsim sklamanim je rozhodne Bondra. Nesledujem jeho zapasy v OHL ale ak hra to co tu, tak si myslim, ze mozme uzavriet temu Bondra a NHL lebo takych ako on naseriem cez tyzden za kybel a cez vikend ked mam cas, tak aj dva. Kazde jeho drzanie puku skoncilo u supera, ziadna prihravka, ziadna rychlost-pohyb-vybusnost, ziadna konstruktivita. Studenic a Ruzicka proste nemali s kym hrat lebo chlapec nesplnil ani zaklad co Struska ci Osko...Strata Buceka je citelna a velka skoda, ze nevzal Lacku, ktoreho by som hned vymenil za Bondru a jeho nasledne na tribunu. Huska zachytal vsetko co sa dalo len skoda toho prveho golu, ktory nebol nechytatelny. Milos a Michal Romanvci...dobre nam ich vychovali cesi a ak by nebolo ich, tak vcerajsi zapas by zrejme nedopadol, tak ako dopadol a opierat sa tu o nejaky projekt je teraz uplne zcestne ale samozrejme to, ze sme sa vcera udrzali sa bude pripisovat tomu ako super funguje system projektu. Nebyt projektu, tak hraju hraci ako Hrehorcak a Lacka pre ktorych bola tato ucast nevyhnutna pre draft. Pre Hrehorcaka plus, ze zahral produktivny turnaj vo svajci.
30.12.2016 - 13:38:11
avatar
Reakcia na: bryann, 30.12.2016 - 13:01:15
Tak potom nech tú nepíšu somariny, že všetky krajiny idú s hokejom hore, len my ideme dole. V iných štátoch nie sú také korupcie. Ocko je sponzorom klubu, tak chce, aby jeho syn hral v 1. formácii. Pritom ani nemá na to, aby hral hokej. V Škandinávii je to trénerom jedno, či je otec sponzor, alebo či je riaditeľ klubu. Dajú tam predsa hrať hráčov, ktorí na to majú.
∧ skryť ∧
Uz to tu nespamuj, vsetko co som ti chcel povedat som vyjadril v sprave vyssie, tak sa skus tvarit kus rozumne a premiesti si tu temu inam.
30.12.2016 - 12:50:55
avatar
Reakcia na: bryann, 30.12.2016 - 12:21:42
Tak keď nebudete kecať o tom, že to nie je pravda, aj keď to pravda je, tak to môžeme ukončiť. ;-)
∧ skryť ∧
Skus sa presunut do inej temy a tvarit sa v nej, ze mas pravdu a ze vies o com hovoris. Ocakavam, ze si tu precitam aj nieco k veci. Ak by si aj nemiesal hrusky s jablkami, tak si stale mimo diskusiu.
28.12.2016 - 18:54:16
avatar
https://livestream.com/leijonat/events/6390024
stream na dnesny zapas proti finom
28.12.2016 - 02:54:26
avatar
Reakcia na: johny34, 28.12.2016 - 02:05:16
Fini prehrali aj s Danm obrovske prekvapenie sledoval niekto ten zapas?
∧ skryť ∧
dani vyuzili vsetko co sa dalo
27.12.2016 - 17:43:15
avatar
4:3 po najazdoch, dalsi slusny vysledok bez mnoha mien, ktore chybaju.
27.12.2016 - 16:13:41
avatar
Dnes proti finom od 15tej. Prva tretina 0:0 az v druhej tretine otvorili fini skore v 11tej minute.
27.12.2016 - 13:59:28
avatar
Reakcia na: elbarto, 27.12.2016 - 13:18:46
Určite by to bolo rozumnejšie zbytočné je mať 8 obrancov a už podľa potreby by sa po ZČ dopísal hráč :)
∧ skryť ∧
Ernesto uvazuje zrejme tak, ze v pripade zranenia utocnika doplni do checking lajny obrancu a je zahojeny. Takto pri tak narocnom zaciatku aky mame v skupine nebudu obrancovia tak vycerpany lebo sa zrejme budeme viac branit nez utocit.
26.12.2016 - 23:09:37
avatar
Reakcia na: peto10, 26.12.2016 - 22:54:51
Táto téma je o MS, tak to tu nezasierajte a choďte do príslušnej témy pls.
∧ skryť ∧
nadvezuje to na temu, reaguj slusnejsie..
26.12.2016 - 22:37:20
avatar
Reakcia na: Zidan, 26.12.2016 - 21:58:37
lacka je 5. a hrehorcak 6. v bodovani ale podla mna na draft z ceska proste potrebujes par zapasov z muzov, co lacka ma.
∧ skryť ∧
na elitep. vyfiltruj juniorku na U19, lebo nad sebou maju uz hracov, ktori su uz po draftovom rocniku...myslim, ze v pripade Hrehorcka bude stacit ak zahra svoj standard v MS18+tento turnaj v Zuchwile. Tiez do konca sezony je este daleko a na par zapasov za muzov moze.

1 2 3 4 5 6 7 8

Krátke správy
Najnovšie články
Zadorov poslal Kanea na striedačku. McDavid dostal krosček do chrbta i do tváre + video V hre o Calderov pohár zostávajú tímy štyroch Slovákov. Vedú ich Studenič so Sýkorom Expert vyzdvihol štyroch Slovákov, vrátane Slafkovského. Na Nemcovi je vidieť rok v NHL O Joela Quennevillea je v NHL záujem. Je tu však háčik Mal či nemal platiť? Panthers vyrovnali kontroverzným gólom. Bývalý brankár má jasno + videoUtah začína budovať svoje vedenie. Možno už poznáme prezidenta Ruský brankár Flyers dostal trest od IIHFOilers nevyužili drvivú streleckú prevahu, Panthers sú krok od postupu V AHL sme spoznali posledný postupujúci tím Ramsay: So Slafkovským sa pozhovárame. Chceme, aby sa sústredil len na hokej Nemal ho urobiť? Slafkovský hodnotil zápas a vyjadril sa aj ku gestu MS 2024: Slovensko potvrdilo úlohu favorita. Pripísalo si prvé tri body! Slafkovský bavil a aj spustil kritiku: Detinský v oboch zápasoch? + video Ak Slovensko pôjde po medailu, bude to vďaka týmto dvom hráčom, znie zo zámoria Slovensko robí zmeny v zostave. Pomôže dohovor za zatvorenými dverami? Slafkovský je na MS v rovnakej skupine ako Bedard. Urobí ďalší krok k špičke? Hedman vstupuje do leta s otáznikom. Naplní sa jeho plán? V ktorých tímoch by mohol skončiť hviezdny Marner? Sú toto štyri najhoršie mená, aké môže mať Utah? Pekarčík skóroval vo finále. Na dosah titulu je však jeho krajan! + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies