Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

08.04.2019 - 17:26:32
avatar
Zdravím, vie mi niekto povedať, prečo niesú na eliteprospects uvádzaní naši hráči na súpiske U16 ? Narozdiel od českej súpisky, ktorá tam je kompletná.
26.11.2018 - 12:52:21
avatar
Vie niekto na kedy je naplánovaná tlačovka kde sa oznámi nominácia na ďalší turnaj ?
22.10.2018 - 16:25:05
avatar
Reakcia na: slovak, 22.10.2018 - 16:12:41
Nominácia Maleca, Chovana, Handlovského, Puliša a Bučeka je obrovským prúserom. Prví štyria na repre nemali, nemajú a ani nikdy mať nebudú. Posledný menovaný sa po nominácii bude cítiť ako majster sveta (niečo ako Marcel Haščák). Sersenovi by som ešte dal poslednú šancu sa ukázať. Predsa len, v tejto sezóne sa mu v Slovane darí nad očakávania, je druhým najproduktívnejším Slovákom v mužstve a má najlepšie hodnotenie v tabuľke pravdy. Rovnako aj Bartovič ešte môže čo-to ukázať. Naopak, chýba mi tam Lamper, L. Hudáček, Kudrna, T. Mikúš, Šoltés a Koch. V takom prípade by som si vedel predstaviť takého zloženie formácií: L. Hudáček - Špirko - Kudrna T. Mikúš - Krištof - Lantoši Bartovič - Sukeľ - Paulovič Bondra - Bubela - Lamper Lunter Ďaloga - Čerešňák Gernát - Grman Rosandič - Sersen Koch Janus Košarišťan
∧ skryť ∧
povedz mi prosím, čo ti dáva právo napísať takýto zbytočný komentár. Nevyjadrujem sa tu v diskusiách často, ale teraz mi to nedalo.
Preto by ma zaujímalo, koľko zápasov Maleca, Chovana, Handlovského alebo Puliša si videl tento rok, že si dovoľuješ robiť tieto záverečné komentáre o tom, kto má a kto nemá na repre. Ak si ich videl viacej ako Šatan a Craig, a ak sa považuješ za väčšieho odborníka na hokej ako oni, tak prosím, komentuj si. Ale inak by som si prial, aby si sa takýchto zbytočných komentárov zdržal, pre dobro plodnej diskusie, ktorá tu dokáže panovať.

Pochybujem, že Sama Bučeka poznáš osobne, a preto taktiež nerozumiem, čo ti dáva odvahu tvrdiť, ako sa bude Buček cítiť po tejto nominácií.
S menami, ktoré tam chýbajú, viac menej súhlasím aj ja. Najmä Mikuša a Šoltésa som chcel vidieť na tomto turnaji, ale tréneri sa rozhodli inak a ja mám po minulej sezóne plnú dôveru v to, že Ramsey a spol. vedia čo robia, keď skladajú nomináciu. Možno sa Šoltésa a Mikuša dočkáme v decembri, keď nepôjdu slovanisti resp. niektorí z nominovaných nepresvedčia.
05.05.2018 - 10:32:52
avatar
BTW. je možné, že sme na súpisku nakoniec zapísali iba 7 obrancov ? Pôvodne bola informácia, že na súpisku nezapíšu Godlu, Hovorku a Kudrnu.
Na eliteprospects však nieje zapísaný ani Mário Grman. Podľa mňa by dávalo zmysel, keby si nechali ešte aspoň 1 miesto otvorené v obrane, v hre sú stále teoreticky Chára a jeden z dvojice Marinčin / Černák.
26.04.2018 - 10:51:45
avatar
Končia Hrenák, Šimun, Paulovič...
25.04.2018 - 14:39:23
avatar
Už dnes nastúpi Mikuš, snáď mu vyjde zápas
23.04.2018 - 18:55:01
avatar
Reakcia na: paterliny, 23.04.2018 - 18:19:30
A taktiež si môžeme škrtnúť Bubelu a Lampera. Sú zranení, to tiež povedal.
∧ skryť ∧
Škoda, nakoniec sa celkom nakopili tie zranenia. Najviac ma mrzí jednoznačne Čerešňák, ten patril na posledných repre akciách vždy k našim najlepším obrancom. Dáva to aspoň šancu hráčom, s ktorými sa nepočítalo, ale v príprave sa ukázali v super svetle. Tým myslím hlavne Bondru, ale aj Grmana napríklad.
Takisto dúfam, že sa tým otvorí priestor pre Borisa Sádeckého. Osobne sa mi vo finálovej sérii páčil viacej ako Bubela.
Takisto tipujem, že zavolajú aj Olveckého. Ak by sa podaril ten Branko tak super, ale akosi o tom pochybujem.
22.04.2018 - 20:36:46
avatar
Reakcia na: , 22.04.2018 - 20:13:56
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/article/nominacia-na-koreu-uz-aj-s-hracmi-z-nhl-v-priprave-konci-trojica-korculiarov
21.04.2018 - 22:38:20
avatar
Dnes dobrý výkon v podaní niekoľkých hráčov, ktorí boli najviac kritizovaní. Hovorkovi vyšiel zápas, hral dobre, dostával sa do šancí a bolo ho vidno. Grman veľmi zodpovedný výkon, páčil sa mi viacej ako napr. Valach. Trška bol z tejto trojice najmenej výrazný. Uvidíme čo má na pláne Craig, každopádne dvojica Feherváry - Graňák hrala dobre a bola by veľka škoda ak by vyradil Feherváryho. V tretej tretine nehral Ďaloga, vie niekto prečo ?

Šatan od štvrtka počíta s hráčmi z finále Tipsport Ligy, to sú podľa mňa Bubela, Lamper, Skalický z BB. Z Trenčína by som rád videl Sádeckého, ale myslím si, že skôr sa tam dostane už otestovaný Ölvecký.
Zajtra končí sezóna Mikušovi, a možno aj hráčom z finále českej ligy. Snáď teda aj tých uvidíme už proti Francúzsku.
16.04.2018 - 19:25:01
avatar
Do útoku ešte in minimálne : Marcinko, Mikúš, Bubela, Lamper, Jurčo

von je ťažko povedať kto vypadne z nominácie, moje tipy sú Hovorka, Buc, Bondra, Svitana, Šimun. Aj keď najmä Bondra a Šimun mňa veľmi príjemne prekvapili, treba s nimi počátať do užšieho kádra repre do budúcnosti.
Oželel by som, ak by sa tam dostali práve Šimun alebo Bondra na úkor niekoho staršieho, asi najskôr Miklíka. Ten však zatiaľ podával pomerne dobré výkony v príprave.

Moja zostava útok:

Jurčo - Marcinko - Nagy
Miklík - Bubela - Bakoš
Kudrna - Mikúš - Cingeľ
Lamper - Krištof - Paulovič
Sukeľ + 1 miesto voľné pre prípadného hráča zo zámoria.

Ak by sa rozhodol Záborský prísť, tak by som ho zaradil do 2. formácie namiesto Miklíka.
15.04.2018 - 21:06:32
avatar
Šatan v pozápasovom rozhovore potvrdil, že sa budúci týždeň pripoja Graňák a Jánošík. Takisto ešte čakajú na správu o zdravotnom stave Čerešňáka. Z útočníkov nespomínal nikoho. Dúfam, že sa pripojí aspoň Sukeľ, ideálne namiesto Hovorku.

Aj bude Čerešňák v poriadku, čo dúfam že bude, tak z aktuálneho kádra vyradia 3 obrancov. Za mňa by to mali byť Valach, Stehlík, a jeden z dvojice Trška/Grman.
15.04.2018 - 20:26:56
avatar
Reakcia na: randall, 15.04.2018 - 19:29:22
Svitana s Bondrom si pytaju miestenku na MS :s04: dnes vyborne vykony obaja..
∧ skryť ∧
Bondra mi štýlom hry veľmi pripomína Lampera. Nerobí veľa bodov, ale dobre korčuľuje, napáda, backcheck tiež super. Celkovo energický prejav, presne takýchto hráčov potrebujeme do 4. formácie. Pre mňa veľké prekvapenie ako zahral v tomto dvojzápase.
10.04.2018 - 14:10:16
avatar
Reakcia na: kuko 12, 10.04.2018 - 12:48:23
Cingel mal už podľa môjho názoru dosť šancí preukázať svoj potenciál. Nemôžem povedať, že som veľkým fanusikom jeho hry, ikeď je to bezpochyby kvalitný defenzivny útočník. Sukeľ je ideálna alternatíva na jeho pozíciu v tíme. Matúšovi to v poslednej dobe celkom ide, boduje, a predsalen je mladší - dovolím si tvrdiť, že v budúcnosti bude patriť medzi pravidelných reprezentantov. Podľa mňa ideálny center do 4.formácie. Bezuch je veľmi šikovný hráč,celkom odlišný od Cingela a Sukeľa. Má solídnu výbušnosť, prácu s hokejkou + kvalitné nájazdy. Ak by som ho mal prirovnať k niekomu, tak by to bol Hudáček.
∧ skryť ∧
Ako vravíš, Cingel je v prvom rade kvalitný defenzívny hráč. Podľa mňa ideálny do 4. formácie. V Hradci hrá však na krídle, a aj na olympiáde hral krídlo. Sukeľ je pre mňa skôr center do prvých troch útokov, je o niečo kreatívnejší než Cingel, ale zasa slabší v súbojoch.
Sukeľa by som zobral skôr ako náhradníka, nevidím preňho miesto v zostave na centri ak pôjde všetko podľa plánov a prídu do prípravy všetci, čo môžu. Mikúš, Marcinko, Krištof, Bubela sú pre mňa momentálne voľby na centrov.
05.04.2018 - 21:26:40
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 05.04.2018 - 20:33:45
Mimo tohto tria su to este Viedensky, Hrivik, Kotvan, Tybor, Baranka, Konrad Kotvan nam mozno az tak chybat nebude ale zvysok by sa na MS hravo dostal. Pevne verim ze nas pridu posilnit este Granak, Ceresnak, Mikúš, Ciliak, Rybar+ Paulovic, Kristof, Bubela, Lamper pretoze bez nich to bude uz beznadejne stratene Zo zamoria som zvedavy na reakciu Halaka, Panika, Jurca a Jarosa, mam taly tusak, ze nakoniec pride asi len Jurco. Z ostatneho uz vela na vyber nie je, bol by som rad, keby dostali sancu Huska, Bucek, Ruzicka, Studenic a Roman, hlavne na Buceka som zvedavy, ci uz ma na to hrat seniorsky hokej
∧ skryť ∧
Ja si naopak myslím, že pridu aj Pánik a Jaroš. Celkovo sa mi nezdá tento dnešný výkon príliš smerodajný ku MS, obmení sa ešte minimálne polka kádra.
Hlavne vpredu si myslím že z tohto výberu pôjdu na MS max. 4-5 hráči. Možno menej.
05.04.2018 - 14:19:21
avatar
Škoda Sekeru, snáď ho uvidíme o rok na domácich MS Som zvedavý, čo v príprave predvedú hráči ako Sloboda, Trška, Valach, Grman.

Zatiaľ to vyzerá tak, že ťahúňmi v obrane by mohli byť Graňák a Čerešňák. Na olympiáde naše naj obranné duo. + samozrejme dúfam že konečne vyjde repre turnaj Čajkovskému a že príde Jaroš.
04.04.2018 - 12:46:27
avatar
Reakcia na: adamrinda123, 04.04.2018 - 09:45:25
Aj ja verim ze ho minimalne do pripravy vezme aj s Hrehorčakom
∧ skryť ∧
Hrehorčák zatiaľ nie, nemá odohratý ešte ani jeden zápas v seniorskom hokeji, narozdiel od už nominovaných, resp. Romana. Naviac si myslím, že ten zoznam hráčov, ktorí pôjdu do prípravy je dosť široký. Min. s jednou formáciou treba počítať z Nitry aj Bystrice, pravdepodobne aj Trenčína (Sádecký, Hecl, Ölvecký, Bezúch)
A pravdaže treba do útoku ešte počítať aj s Marcinkom, Mikušom, Cingelom, možno Haščákom z Česka.

Do obrany už z našej ligy toľko alternatív nemáme, dúfam, že sa vyhneme nomináciám ako Mihálik, Ďatelinka atď. Z Trenčína pripadajú do úvahy Bačík, Holenda, Romančík, ale ani jednému nedôverujem, žeby mal na MS.
V obrane by sa dal očakávať ešte príchod Graňáka, Čerešňáka a hráčov zo zámoria. Sekera je zrejme veľmi otázny, ale Jaroš už odohral niekoľko zápasov po zranení. Pevne verím, že tento rok sa predstaví na MS

Škoda, že tento dvojzápas so Švédskom asi nestihne nitrianska lajna Mikuš - Krištof - Paulovič. Počítam, že po návrate na Slovensko ich povolajú. Osobne by som ich tam videl oveľa radšej ako napr. Buca, Hovorku.
24.03.2018 - 09:56:32
avatar
Reakcia na: slovak, 24.03.2018 - 08:41:11
Co je s Durim Mikusom? Posledny zapas bol pisany len ako nahradnik.
∧ skryť ∧
Žiadnu správu o prípadnom zranení som nezachytil, osobne si myslím že išlo skôr o cielené šetrenie, aby sa zbytočnému zraneniu vyhol. Ten zápas nemal už pre Litvínov žiadny význam, v utorok im začína baráž o udržanie.
24.03.2018 - 08:30:44
avatar
Reakcia na: elbarto, 23.03.2018 - 23:26:34
Príde mi, že centrov typu Kytnár máme v repre dosť, na buly neoslní, vpredu tiež na medzinárodnej úrovni slabý, jediné plus je bojovnosť. Pre mňa sú adepti na centrovi Krištof,Marcinko,Rúžička/Roman,Marcinko,Sukeľ, prípadne Surový. V prípade ale, že by nám chýbal center na oslabenia a do 3/4. lajny pre zranenia, zlú formu alebo iné ospravedlnenky v tom prípade áno.
∧ skryť ∧
Ešte Juraj Mikuš, Hrivík ak sa stihne dať dokopy a minimále do prípravy aj Sádecký. Možno Réway.
22.03.2018 - 21:49:58
avatar
https://www.youtube.com/watch?v=9hSAYnSEcbM&feature=youtu.be

Verím a dúfam, že to Bučekovi na drafte tento rok vyjde. Na MS20 ukázal svoje kvality, myslím, že by mohol byť kľudne draftovaný v posledných troch kolách. Vyššie sa asi už nedostane.
03.03.2018 - 12:29:06
avatar
Reakcia na: slovak, 02.03.2018 - 23:05:04
Na MS 18 v Poprade Fehervary vynikal. Bol s prehladom najlepsim hracom Slovenska. Jeho korculovanie, prehlad, konstruktivna hra, podpora utoku bola na vysokej urovni. To, ze mu nevysiel jeden kratky turnaj neznamena, ze na MS nema. V Allsvenskan hrava pravidelne velke minuty a zasluzi si sancu v priprave pred MS. Ci chceme ignorovat hracov, ktori hravaju v 18 rokoch Allsvenskan ci SM-Liigu (Krivosik)? Mozeme si to vobec dovolit? Tych hracov treba co najlepsie zviditelnit pred draftom. Ak by som si mal vybrat medzi Fehervarym a Hatalom, Kotvanom, Mikusom, ci Valachom, alebo v utoku medzi Krivosikom a Bezuchom, Tyborom, Hascakom ci Olveckym tak moj vyber je jasny...
∧ skryť ∧
Feherváry a Krivošík by mali ísť jednoznačne, aspoň do prípravy. Tak isto by som rád videl Bučeka v príprave, tiež má už niečo odohraté medzi mužmi a na MS20 bol naším najlepším útočníkom.

Tento rok nemôžeme vypadnúť, je to ideálna možnosť dať príležitosť zbierať skúsenosti mladším hráčom. Samozrejme, treba to vyvážiť aj staršími hráčmi, v obrane keby to boli Sekera, Baranka a Graňák tak si myslím že by to mohlo klapnúť. Plus sú tam chalani ako Čajkovský, Čerešnák, Ďaloga ktorí sú v ideálnych hokejových rokoch.

Vie niekto, kedy by mal hrať znova Jaroš? AHL končí až o dákych 6 týždňov, bolo by dobré ak by ešte odohral aspoň zo 5 zápasov.

Za mňa obrana v ideálnom prípade:

Sekera - Jaroš
Graňák - Čerešňák
Čajkovský - Ďaloga
Baranka - Feherváry

1 2

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies