Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

27.04.2019 - 21:40:54
avatar
Takže po dvojzapase s Česko v priprave skoncili Štajnoch, Rosandič a Puliš, pricom k tímu sa pripojí Daňo, Černák a Marinčin.
Ďalej sa čaká ešte na Marcinka, L. Hudáčka a Krištofa. Meno Gernát nezaznelo doteraz, a teda asi s ním nepočítajú, ale uvidíme a nechajme sa prekvapiť. Podla môjho skromného názoru bude čakať škrt ešte obrancov Kocha a Grmana a v útoku Svitana, Buc, Zigo a podla mňa aj Liška s Kytnárom.
Zároveň Šatan sa vyjadril negatívne k príchodu Cehlárika, nakoľko má šancu hrať za Boston v prípade nejakého zranenia, ale bude skúšat ešte diplomaciu.
23.12.2018 - 09:56:40
avatar
Čo si myslíte o tom ze si Bokroš nechal rozhodovanie vyradiť ešte 2 hračov po tom, ako sa dozvie výsledky vyšetrení Pospíšila? Je tam možnosť podľa Vás, že Bokroš týmto zvažuje, že vezme 13 útočníkov? (aj keď viem ze u neho to je nepravdepodobné)
04.12.2018 - 12:21:06
avatar
Skúsil by som sem dať moju zostavu ako by to mohlo vyzerat.
Brankar: 1 Ovečka 2 Sklenár 3 Hlavaj
Obrana:
1 fehérvary-ivan
2 korenčík-žiak
3 dlugoš-nahálka (jediný pravák)
4 kupec-demo/švec

Útok:
1 hrehorčák-roman-krivošík (ak nebude fit tak liška)
2 ružička-pospíšil-čajkovič
3 fafrák-kollár-liška (ak nebude k dispozícii krivošík tak okuliar)
4 baláž-kukuča-kelemen (ak nebude fit tak buď okuliar/urbánek(R)/köver(R)

Dúfam, že budú všetci fit, pre mňa škoda, že tam nie je Turan (taktiež obranca pravák, čo by sa hodilo. Verím, že viac pomarančov v konečnej nominácii neuvidíme, veď je ich tam až 9-10.
04.12.2018 - 08:34:27
avatar
Viete mi povedat, kto sa ma pripojit v druhej faze pripravy zo zamoria?
28.11.2018 - 14:30:17
avatar
Reakcia na: balasic, 27.11.2018 - 20:21:28
Minimálne koľko hráčov z projektu musí ísť na MS? Je tam nejaký počet? Lebo som zachytil info od nemenovaného reprezentanta SR, že aspoň polovica z tímu musí byť z Orange 20.
∧ skryť ∧
Bokroš sa tento rok vyjadril, že z projektu počíta s cca 7 hráčmi, to môžme počítať že z toho budú 2 brankári, v útoku určite Kollár a Fafrák a zbytok bohužial asi z obrany. Ak sa nikto v zahraničí nezraní a ak sa podarí Krivošíkovi vyzdravieť a dostať do formy, tak by som nerátal s viac ako 7 hráčmi z projektu.
19.10.2018 - 08:51:12
avatar
Tak hráči za situáciu v klube nemôžu, ale zatiaľ treba povedať, že sa trochu schopili. Séria 5 víťazstiev je pekná a určite im dodá viac sebavedomia, ale netreba zabúdať, že okrem Omsku to boli výhry len proti outsiderom (i keď Slovan je taktiež outsiderom). Teraz budú dôležité tieto najbližšie zápasy, nakoľko Spartak aj Soči sú momentálne naši tabuľkový susedia a budú to 4 bodové zápasy. Tieto zápasy musia zvládnuť, lebo ak nie, tak Opäť budeme tam kde pred touto sériou výhier.
Preto netreba sa nechať uspokojiť touto sériou a pokračovať v tvrdej práci a bojovnosti.
Vyzerá to, že konečne sa našlo to pravé zloženie tímu, útoky začínajú pravidelne bodovať, aj brankári sa začínajú chytajú. V obrane sa napodiv preberajú Švárny a pomaly (ale veľmi pomaly) aj Meszároš. Veľká škoda, že dvojica Klok s Jánošíkom v poslednej dobe dosť horia.
Najviac ale teší forma Sukeľa a Lišku. Lamper s Lunterom sa pomaly začínajú adaptovať na Khl, lebo zo začiatku snáď Lamper ani puk nevedel udržať. Červený podľa mňa by nemal byť v prvom útoku, nesedí mi jeho spolupráca s Taffeom a Repíkom, lepšie mu to ide s mladými v druhom útoku. Naopak Virta by mohol sa prebrať viac, i keď boduje, ale ja osobne som čakal viac.
Teší ma moc, že Hrnka nehráva (konečne), škoda Šimuna - ten síce nemal moc možnosť sa ukázať v 4. útoku, keď prevažne hral s Hrnkom, ale momentálne aj 4. útok funguje bez neho.
Na záver by som ešte dodal, že je škoda mať Raua v 4. útoku, ale zatiaľ ostatné útoky ako tak fungujú, čiže inde ho Vlado nemal kam dať.

Čiže chalani najbližšie zápasy bojovať a nepustiť body zadarmo, lebo Spartak a Soči sú dôležité. Potom sa už len treba ukázať a snažiť sa niečo zobrať aj favoritom, čo prídu doma.
30.08.2018 - 09:32:46
avatar
Ja osobne by som tiez bral Bruleho, mal aj dobre minule sezony a to ze je pravak by na presilovky bolo super, snad ho teda este podpisu
30.08.2018 - 07:25:01
avatar
Ako to zatial vyzera s tymi piatimi hracmi co sa tu davnejsie spominali? Fratin, Brule, Purcell, St-Pierre, Taffe, pripadne neskor Desharnais, je tam nejaky posun? Viem len ze sme podpisali Taffeho a ze Fratin isiel tusim do astany. Co je s ostatnymi?
30.05.2018 - 08:31:39
avatar
Neviete kedy by dnes mala byť tá tlačovka? Pripadne nejaký link kde by sa dala pozret?
29.05.2018 - 07:49:06
avatar
Reakcia na: slovak, 28.05.2018 - 20:56:43
Okej opyt sa este raz. Aku funkciu mal v klube Finch?
∧ skryť ∧
Na facebooku počas otázok na Zimana finch napísal toto:

Spolu s kolegom sa venujeme hokejovej analytike, teda analýze hĺbkových dát a štatistík. Sú to zozbierané dáta z herných situácii, ktoré následne vieme analyzovať. Nie je možné voľným okom zaznamenať všetky drobnosti v hre vo všetkých zápasoch, no ak mám analytické dáta, dostatočnú zápasovú vzorku a poznám kontext, tak už viem vygenerovať dostatočnú analýzu. Tieto analýzy sú ale iba jedna z možných ciest a nie všade sú tieto dáta dostupné. Neodškriepiteľná súčasť je aj scouting a videoanalýza. V dnešnej dobe netreba lietať na zápasy, tie sa dajú stiahnuť a dostatočne nasledovať a potvrdiť si tak isté tendencie. Mnohým chybám sa tak mohol Slovan vyvarovať (námatkovo Ramstedt). Slovan nie je v pozícii, aby si mohol tieto chyby dovoliť a vyberať hráčov iba náhodne
04.05.2018 - 09:00:45
avatar
Tak na úvod do zostavy nenapísali Godlu, Hovorku a Kudrnu... Nechápem tento krok, prečo hneď napísali 8 obrancov, nakoľko ešte stále je šanca že môže vypadnúť Chára, Černák aj Marinčin a pritom z útočníkov je možný už len Tatar... Lepšie by bolo zapísať predsa 7 obrancov, lebo ak by boli voľný po playoff aj Chára aj Černák/Marinčin, tak v tíme takto môže byť zapísaných až 10 obrancov, tento krok nechápem... Taktiež mohli zapísať iz aj Godlu, veď brankára už nečakáme nového
24.04.2018 - 11:24:36
avatar
Reakcia na: detroitrw19, 24.04.2018 - 10:07:38
Predpokladám že stream zase nebude :s30b: alebo niekto niečo našiel?
∧ skryť ∧
dnes bude určite, veď hrajú s domácimi, na onhockey to bude určite
24.04.2018 - 11:23:21
avatar
Reakcia na: Jahoda, 24.04.2018 - 10:57:41
Neviete ako je to s Chárom, či sa vyjadril, že by prišiel ak by vypadol? Momentálne je to 3:3 na zápasy s Torontom a je šanca, že vypadnú. Odohral veľa zápasov a je predsa už len starší, 41 nie je málo, takže jeho prípadné ospravedlnenie by bolo pochopiteľné.
∧ skryť ∧
Chára ešte pred play off sa vyjadril, že rád reprezentuje a keď vypadne a bude zdravý, bude pre neho cťou reprezentovať, tak ako doteraz
24.04.2018 - 09:44:10
avatar
Tak tento rok máme veľkú šancu Rusko poraziť, nehrajú dominantne, nemajú veľké individuality a našich by mal hnať za víťazstvom aj fakt ze je veľká šanca mať prijatelneho súpera vo štvrťfinále, určite by pre nás bolo lepšie hrať proti USA-BLR ako jednému z CAN-SWE...
23.04.2018 - 09:18:31
avatar
tak v bráne to vyzerá byť jasné tam nie je o čom, Čiliak nahradí Hreňáka a odchytá si zápas proti Francúzku, ktorý bude mať veľký vplyv na to či bude jednotka alebo dvojka, v podstate je ale jedno kto bude v bráne, sú to brankári na podobnej úrovni, záležať bude na forme, a tá zatiaľ je na strane Čiliaka, len nech vydrží

Čiliak
Rybár
Godla

obrana je takmer uzavretá, nemá okrem zámorských hráčov kto pribudnúť, osobne si nemyslím že Štajnocha povolajú, z našej extraligy nikto neprichádza do úvahy, lebo buď nie sú na úrovni repre, alebo už nereprezentujú. Čakať sa bude na Cháru, podla mňa ale úž dnes hrajú s Torontom a tak môžu postúpiť ďalej, čiže s neho nič nebude... Marinčin (Marlies) a Černák (Syrracuse) majú rozbehnuté play off kde vedú už 2:0 na zápasy (hrá sa na 3 víťazne) , podľa mňa postúpia a teda padajú pre repre. Podľa mňa by zo súčasných obrancov mal skončiť Valach

Sekera - Jaroš
Čajkovský - Ďaloga
Graňák - Fehérváry
Jánošík - Grman

Útok je zaujímavý, v tíme je 12 útočníkov, pričom ďalších 12 môže ešte pribudnúť ( J. Mikúš, Marcinko, Lamper, Hrnka, Olvecký, Skalický , Záborský, Sádecký, Bezúch, Haščák, Surový a taktiež aj Cehlárik, v play off zatiaľ 2 góly a stav série 1:1, tam sa to ešte môže podariť). Podľa mňa Záborský nepríde, nevolať už Haščáka, Surového. Z hľadiska neskorého termínu asi nebudú vyskúšaný ani Sádecky s Bezúchom
za mňa útok:

Bakoš-Mikúš-Kudrna
Jurčo-Marcinko-Nagy
Lamper-Olvecký-Skalický
Bondra-Hrnka-Svitana
Paulovič,Krištof(Cehlárik ak vypadne a príde, tak namiesto Lampera)
17.02.2018 - 17:13:48
avatar
Ako to je teraz s nasadzovanim do osemfinále? Spraví sa tabuľka podľa získaných bodov? Alebo to bude odstupňovane že do osemfinále sú nasadený na pozíciu 1-2 tímy ktoré v skupinách skončili na druhom mieste, poziciu 3-5 majú tímy na treťom mieste a pozíciu 6-8 tímy na štvrtom mieste v tabuľke??? Pripadne je možné že v osemfinále sa stretnú tímy z rovnakej skupiny?
17.01.2018 - 13:54:23
avatar
V nominácii určite Meszaros namiesto Mikuša, a v útoku určite fail Sukel, i keď je mladý a nádejný, nemá takú dobrú formu, on nemá ani postavu na to aby hral napr vo 4. formácii, to mohol radšej Skalickeho zobrať, čo sa týka Viedenského, ak by bol zdravý, určite by nechýbal, ale má vlecne zdravotné problémy, počul som ze hra na injekciach, skrátka nedobre doliecene zranenie, ale aj tak si myslím že aspoň na oslabenia (nehovoriqc o tom ze by kľudne mal na to hrať aj 1. Centra) by bol výborný aj v takomto stave narozdiel od olveceko alebo aj hovorku ( i keď ten mi tam nevadí)
03.01.2018 - 08:03:58
avatar
Bola to obrovská škoda toho zápasu so Švédskom, lebo tento zápas boli nervózny a dali sa poraziť, Studenič si môže za tú tičku búchať hlavu o ľad, že to netrafil do brány ale čo už... Jediné čo už neviem pochopiť je nasadenie našej " údrnej" trojice Smolka Kundrík Kelemen ktorá mala až neuveriteľných 0 gólov na konte v úplnom zavere, kedy trebalo mať tlak a vyrovnať ale zase treba uznať že akokoľvek Švedi boli dnes nervózny a porazitelny, tak umne zahrali záver zápasu a nepustili nás do pásma... Za mňa tento turnaj boli najslabší hráči jednoznačne Čacho ( úplne neviditeľný), Ivan (bohužiaľ tento obranca bol pri veľkom množstve gólov, teda aspoň sa mi zdalo, že bol vždy na ľade) a Korencik ( čakal som ze švédsko ho naučí aby mu neodskakovali puky)... Pod svoje možnosti určite zahrali Ružička, Fehervary, Studenič ( herný prejav dobrý len ta produktivita na draftovaneho hráča je zlá), horší priemer boli fereta, Smolka, zelenak a tamasi ( niekomu sa jeho hra páčila, podľa mňa ale moc mu nešlo tiež) lepší priemer boli Liška, Solensky ( nanto ako sa na neho nadavalo) Hedera, Matejovič( títo obrancovia zahrali celkom kvalitné na to aké nemehla sa z nich robili pred šampionátom) no a najlepší z našich boli jednoznačne Durny. ( kto by čakal že bude mať také čísla) Bodak, Buček, Krivošik, Roman+ nikto nečakal že Kundrík a Kelemen budú tak dobre hrať
Na záver už len ze šampionát nebol určite úspešný lebo hráči mali na to aby šli ďalej avšak mohlo to byť aj horšie, budúci rok už snáď skupiny budí lepšie rozdelené a hlavne tak rozdelené, aby USA a Kanada neboki v jednej skupine ale aby boli každý v inej a tým pádom aj vyššiu šancu že vo štvrťfinále neskoncime na zamorskom tíme.
A hlavne bez Bokrosa už lebo ten by bol opäť schopný poslať na ľad pri hre bez brankára defenzivnych hráčov so štatistikami 0+0
29.12.2017 - 07:56:43
avatar
celý zápas
https://www.youtube.com/watch?v=BFaMSl13N8A
29.12.2017 - 07:49:02
avatar
zostrih zápasu
https://www.youtube.com/watch?v=YG2hlRJvEZE

1 2

Krátke správy
Najnovšie články
Potvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciŠtyri hviezdy, ktoré by si mal zacieliť v lete Utah Nepríjemné: Ruský útočník musel ísť do nemocnice po delovke spoluhráča!Na toto u neho zvyknutí nie sme: Ovečkin takúto sériu play-off ešte nikdy nezažil! Bude Toronto v zápase o prežitie bez Matthewsa?Canucks sa museli obrátiť na brankársku trojku! Nečakaný debut Lotyša, vzácny zápis do histórieRed Wings si upísali výber z druhého kola minuloročného draftuFehérváry hviezdou duelu, ale Capitals vypadli. Ďalšie tímy majú postupový mečbal Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies