Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 3. tr.
FLA
2
NYR
2
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
30. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Komentáre:

Šťastný najproduktívnejší v presilovkách, Hossa v oslabeniach. Kto ich nasleduje?

Pens Ignorovať13. 07. 2023 13:01
Keď už je "reč" o presilovkách, tak prvý gól v histórii organizácie Minnesota Wild v tejto hernej situácii strelil 11.októbra 2000 v zápase proti Flyers (3:3) Marián Gáborik a z obrancov to bol o 4 dni neskôr Ľubomír Sekeráš, keď v čase 05:30 min. otváral skóre pri prehre Wild 3:5.
Tento príspevok sa páči 3 užívateľom: Gwynbleidd, Islas, Panzerschreck.
YoZo8 Ignorovať14. 07. 2023 15:06
Aj na základe minulého článku sa pekne ukázalo, že Peťo Bondra bol fakt brutálny bombarder. Strieľal góly v pohode v presilovke aj v oslabovke. Neviem ako Vás ale mňa prekvapilo, že sa Gáborik nenachádza v tabuľke-góly v oslabení. S tými jeho rýchlymi nohami som ho tam očakával. Zas na druhej strane som tam Miša Handzuša vôbec nečakal ale prekvapil. Šatan tiež pekne v každej tabuľke. Darmo stará garda (Mikita, Štastný) a zlatá generácia nastavili latku tak vysoko, že paria okolo Tomáša Tatara si ani neškrtla. A títo draftovaní mladíci majú čo robiť.
Užívateľovi Panzerschreck sa páči tento príspevok.
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies