Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
NHL live
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
01:30info
DAL
VGK
«

Juniori

V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní Slováci

Peter Repčík (foto: X/Voltigeurs de Drummondville)

Vo všetkých troch ligách kanadskej juniorskej CHL sa už druhé kolo play-off skompletizovalo a boje budú pokračovať pre najlepšie štyri tímy v nich. Týkajú sa stále aj dvoch talentovaných Slovákov.

OHL

Do tretieho kola play-off OHL postúpili v oboch divíziách dva najvyššie nasadené tímy, čo fakticky znamenalo koniec sezóny pre posledných slovenských zástupcov vo vyraďovacích bojoch, Filipa Mešára a Dalibora Dvorského. Obaja v nich mali priemer nad bod na zápas. Dokonca žiaden hráč v lige nenazbieral viac bodov ako Mešár – rovnali sa mu len traja.

Série 3. kola:
Západná konferencia
London (1) - Saginaw (2)

Východná konferencia
Oshawa (1) - North Bay (2)

Meno (tím) Z G A B TM
Dylan Roobroeck, Ú (Oshawa) 10 7 9 16 16
Slováci:
Filip Mešár, Ú (Kitchener) 10 1 15 16 6
Dalibor Dvorský, Ú (Sudbury) 9 3 7 10 2
Servác Petrovský, Ú (Owen Sound) 4 1 1 2 0
Martin Mišiak, Ú (Erie) 4 1 1 2 2
Jakub Chromiak, O (Kingston) 3 0 0 0 0
Ondrej Molnár, Ú (Erie) 6 0 0 0 7

Meno (tím) Z V GAA Úsp.Z.
Andrew Oke (Saginaw) 6 5 1,83 93,8%
Slováci:
Damian Slávik (Guelph) 2 0 4,09 83,7%

QMJHL

V QMJHL bolo isté, že sa po druhom kole jednému Slovákovi sezóna skončí. Nakoniec to bol František Dej, ktorého Sherbrooke nestačilo na Drummondville 2:4 na zápasy. Kým on v šiestich dueloch nebodoval, Peter Repčík pomohol k postupu dvoma gólmi a dvoma asistenciami. S 12 bodmi celkovo je 13. najproduktívnejším hráčom play-off. To pre neho bude teraz pokračovať sériou proti Victoriaville, ktorá začne v piatok. Lepšiu bilanciu vzájomných zápasov má tím slovenského útočníka.

Série 3. kola:
Západná konferencia
Drummondville (1) - Victoriaville (5)

Východná konferencia
Baie-Comeau (1) - Cape Breton (7)

Meno (tím) Z G A B TM
Ethan Gauthier, Ú (Drummondville) 10 10 8 18 2
Slováci:
Peter Repčík, Ú (Drummondville) 10 5 7 12 10
František Dej, Ú (Sherbrooke) 13 2 1 3 14
Ondrej Maruna, Ú (Charlottetown) 3 0 0 0 0

WHL

Vo WHL si v piatich zápasoch druhého kola vylepšil bilanciu o gól a asistenciu Jozef Viliam Kmec. Čo je však podstatnejšie, zahrá si aj v konferenčnom finále, kde jeho Prince George narazí na Portland. Ide o dva najvyššie nasadené tímy súťaže, ktoré sériu otvoria v piatok. V základnej časti mali vyrovnanú bilanciu vzájomných súbojov.

Série 3. kola:
Západná konferencia
Prince George (1) - Portland (2)

Východná konferencia
Saskatoon (1) - Moose Jaw (3)

Meno (tím) Z G A B TM
Denton Mateychuk, O (Moose Jaw) 9 5 14 19 0
Slováci:
Jozef Viliam Kmec, O (Prince George) 9 3 2 5 6
Samuel Honzek, Ú (Vancouver) 5 2 0 2 2




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoKanada zverejnila nomináciu na MS: Dominujú mladé pušky, nechýba Slafkovského spoluhráč Dráma: Tím slovenského útočníka vyhnal Urbana z brány a vynútil rozhodujúci zápasIslanders rozhodli o osude Loua Lamoriella a Patricka RoyaMontreal a Winnipeg si upísali hráčov z posledných dvoch draftov Hurricanes končia zmluvu s ruským útočníkom Brankári inkasovali len dva góly: Ďalší tím postupuje, zápas č. 7 uvidíme aj na západe! Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies