Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
NHL live
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
«

Sumáre

Hossa strelil svoj 20. gól v sezóne pri výhre Chicaga

V piatok sa odohrali dva zápasy. Z výhier sa v nich tešili Minnesota a Chicago, ktorému k triumfu pomohol gólom aj Marián Hossa.

Chicago zdolalo Winnipeg, Hossa strelil gól

Obranca Duncan Keith (5) strelil víťazný gól, Marián Hossa (20) pridal o minútu neskôr poistku do prázdnej brány a Chicago porazilo Winnipeg pomerom 5:2, aby oslávilo svoju štvrtú výhru po sebe. Do prázdnej brány sa trafil aj Artem Panarin (19), ktorého útok nakombinoval sedem bodov. Panarin asistoval pri góloch Patricka Kanea (18) i Artema Asnisimova (19), ktorí zaregistrovali aj po asistencii. Kane strelil svoj 269. gól v kariére a stal sa najlepším strelcom tímu spomedzi Američanov (predbehol Tonyho Amonteho). Corey Crawford čelil 30 strelám, z ktorých ho prekonali Bryan Little (16) a Adam Lowry (10). Connor Hellebuyck urobil 31 zákrokov. Hossa ho ohrozil trikrát, pričom odohral 18 minút aj so ziskom plusového bodu. Ten si pripísal aj Richard Pánik, ktorý absolvoval 14 a pol minúty. Zaznamenal jednu strelu i dva bodyčeky. Niklas Hjalmarsson opustil duel so šiestimi blokmi a piatimi plusovými bodmi. Zápas bol piaty a posledný medzi týmito dvoma tímami. Predošlé štyri vzájomné duely vyhrali Jets. „Myslím si, že sme mali pomalý úvod zápasu. Oni boli hladnejší, kontrolovali väčšinu hry a dali gól. V druhej a tretej tretine sme hrali dobre bojovali sme a dostávali sa do šancí,“ poznamenal Little pre CP.

Hossov 20. gól v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. P. Kane (CHI), 2. C. Hellebuyck (WPG), 3. A. Panarin (CHI)

Článok pokračuje pod reklamou

Koivov nájazd rozhodol o výhre Wild nad Lightning

Mikko Koivu ako jediný uspel v samostatných nájazdoch, aby rozhodol o výhre Minnesoty 2:1 nad Tampou Bay. Devan Dubnyk zneškodnil všetky tri nájazdy a počas 65 minút hry predviedol 26 zákrokov, aby pomohol Wild odvrátiť možnosť, že by prvýkrát v sezóne prehrali dva domáce zápasy po sebe. Oba góly z normálneho hracieho času padli v druhej tretine. Domácich „divochov“ poslal do vedenia počas presilovky Nino Niederreiter (18) a o necelé tri minúty neskôr vyrovnal skóre aj s prispením šťastia Brayden Point (6). Hosťujúci Andrej Vasilevskij sa na nedostatok práce sťažovať nemohol a duel opustil s 37 zákrokmi. „Podľa mňa bol dnes fantastický. Bojoval a to je to, čo od brankára chcete. A naši brankári to robia. Dávajú nám šancu vyhrávať zápasy,“ skonštatoval tréner Lightning Jon Cooper pre AP. Tampa mala šancu po prvýkrát za takmer tri mesiace vyhrať tretí zápas po sebe. Do zostavy floridského tímu sa vrátili Ondřej Palát a Alex Killorn. Pre nešpecifikované zranenie však chýbal Tyler Johnson.

Koivov víťazný nájazd:

Hviezdy duelu: 1. D. Dubnyk (MIN), 2. A. Vasilevskij (TBL), 3. Z. Parise (MIN)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Hossa (CHI) 17:57 1 0 1 +1 0 3 0
R. Pánik (CHI) 14:34 0 0 0 +1 0 1 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Tréner 7 tímov NHL končí po 40 rokoch trénovania tam, kde začínal Slafkovský sa nevie dočkať zápasu: Potešil fanúšikov, trénoval v tomto útoku Studenič sa už vraj dohodol na zmluve pre budúci ročník Výsledky vyšetrení sú známe: Bude Martin Pospíšil hrať na MS?Dvorský je zlatou husou Blues: Na 80 % bude hviezdou NHL. U Sýkoru optimizmus klesol Aj druhý brankár končí: Finále USHL prinesie súboj slovenských útočníkov Studenič sa tešil z veľkej výhry, Mišiak šancu v play-off už nedostaneCanucks čakajú návrat jednotky. Bude chytať už v stredu? Vráti sa známy útočník Panthers už v otváracom zápase série proti Bruins? Reprezentácia USA prišla o hviezdu. Súper Slovenska na MS pridal deväť nových hráčov! Slafkovský je žiadaný: Ďalší veľký talent si chce zahrať po jeho boku!Poznáme kompletný rozpis 2. kola play-off Matthews je finalistom aj na Selkeho trofej. Má zdatných konkurentovV NHL budeme mať nového šampióna! Zápas č. 7 opäť rozhodol ČechPreview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského Prekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies