Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
NHL live
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
«

Správy z NHL

Generálny manažér Capitals nevylúčil výmenu Ovečkina

Generálny manažér tímu Washington Capitals, Brian MacLellan, po ďalšom neúspechu v play-off povedal, že nie je celkom spokojný s tým, čo v tejto sezóne predviedli kapitán Alex Ovečkin a tréner Barry Trotz.

MacLellan však napriek tomu uviedol, že obaja by mali byť súčasťou Capitals aj v budúcej sezóne. Kompletne však nevylúčil výmenu Ovečkina, o ktorej sa začalo čoraz viac povrávať. Potenciálna výmena by však zrejme musela byť odobrená majiteľom Tedom Leonsisom.

„Ľudia chcú veľké riešenie,“ poznamenal MacLellan pre CP. „Myslím si, že ak sa zamerajú na určité veci Ovečkinovej hry a tie sa potom ukážu, začnú hovoriť, že je to neakceptovateľné. On je však veľkou súčasťou našej organizácie i našej histórie. Z pohľadu organizácie nedáva zmysel pýtať sa: ‘Vymeníme ho? Za čo? Za koho? ’ Možno v určitom bode, ak by bol možný zaujímavý obchod, by sme ho vymenili, ale neviem, či je to možné v tomto okamihu.“

Podľa generálneho manažéra potrebuje moskovský rodák urobiť pár zmien v jeho letnej príprave.

Článok pokračuje pod reklamou

„Musí sa snažiť rozvinúť v hráča, ktorý bude relevantný v dnešnom hokeji. Hra sa zrýchľuje. Musí trénovať inak, aby hral rýchlym štýlom a nie tým silovým. Musí urobiť určité zmeny, aby mal stále veľký vplyv na hru,“ skonštatoval MacLellan.

Päťdesiatštyriročný Trotz doviedol Capitals dvakrát po sebe k Prezidentskej trofeji, no MacLellan zatiaľ nemá v pláne ponúknuť mu predĺženie spolupráce. Jeho aktuálna zmluva skončí po budúcej sezóne. Aby si ju zaslúžil, bude ešte musieť niečo ukázať.

„Myslím si, že sme v období neistoty, v ktorom musíme vyriešiť určité špecifické veci. Myslím si, že potrebujeme zlepšenia v celej našej organizácii, ktoré sa týkajú aj mňa. Keď bude zrejmé, že sa budú tieto zlepšenia uplatňovať, mohlo by dôjsť aj k predĺženiu zmluvy,“ dodal generálny manažér Capitals.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Tréner 7 tímov NHL končí po 40 rokoch trénovania tam, kde začínal Slafkovský sa nevie dočkať zápasu: Potešil fanúšikov, trénoval v tomto útoku Studenič sa už vraj dohodol na zmluve pre budúci ročník Výsledky vyšetrení sú známe: Bude Martin Pospíšil hrať na MS?Dvorský je zlatou husou Blues: Na 80 % bude hviezdou NHL. U Sýkoru optimizmus klesol Aj druhý brankár končí: Finále USHL prinesie súboj slovenských útočníkov Studenič sa tešil z veľkej výhry, Mišiak šancu v play-off už nedostaneCanucks čakajú návrat jednotky. Bude chytať už v stredu? Vráti sa známy útočník Panthers už v otváracom zápase série proti Bruins? Reprezentácia USA prišla o hviezdu. Súper Slovenska na MS pridal deväť nových hráčov! Slafkovský je žiadaný: Ďalší veľký talent si chce zahrať po jeho boku!Poznáme kompletný rozpis 2. kola play-off Matthews je finalistom aj na Selkeho trofej. Má zdatných konkurentovV NHL budeme mať nového šampióna! Zápas č. 7 opäť rozhodol ČechPreview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského Prekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies