Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
FLA
BOS
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
NHL live
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
«

Video

Landeskog sa dočkal. Na prvý hetrik potreboval vyše 400 zápasov! + video

Kapitán tímu Colorado Avalanche sa vo štvrtkovom zápase proti Washingtonu dočkal významného míľnika. Gabriel Landeskog v ňom konečne zaznamenal svoj prvý hetrik v NHL, ktorým prispel k výhre 6:2.


Dvadsaťštyriročný švédsky krídelník otvoril skóre duelu už po 17 sekundách hry. V 45. minúte premenil trestné strieľanie a poslal Colorado vedenia 4:1. Tretí gól pridal 26 sekúnd pred koncom v presilovej hre. Vyhlásili ho za prvú hviezdu.

„Našej formácii to ide. Vypláca sa naša tvrdá práca a túžba rozhodovať zápasy. Vieme, čo dokážeme, len to musíme všetci spolu ukázať. Presne to sme dnes urobili a musíme v tom pokračovať,“ povedal Landeskog, ktorý pochválil spoluhráčov z útoku Nathana MacKinnona a Mikka Rantanena.

Rodák zo Štokholmu sa dočkal prvého hetriku až vo svojom 445. zápase. Spolu v nich pritom nastrieľal 126 gólov a pridal 167 asistencií. Po 17 dueloch tejto sezóny má na konte osem gólov a šesť prihrávok. Je najlepším strelcom tímu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Tréner 7 tímov NHL končí po 40 rokoch trénovania tam, kde začínal Slafkovský sa nevie dočkať zápasu: Potešil fanúšikov, trénoval v tomto útoku Studenič sa už vraj dohodol na zmluve pre budúci ročník Výsledky vyšetrení sú známe: Bude Martin Pospíšil hrať na MS?Dvorský je zlatou husou Blues: Na 80 % bude hviezdou NHL. U Sýkoru optimizmus klesol Aj druhý brankár končí: Finále USHL prinesie súboj slovenských útočníkov Studenič sa tešil z veľkej výhry, Mišiak šancu v play-off už nedostaneCanucks čakajú návrat jednotky. Bude chytať už v stredu? Vráti sa známy útočník Panthers už v otváracom zápase série proti Bruins? Reprezentácia USA prišla o hviezdu. Súper Slovenska na MS pridal deväť nových hráčov! Slafkovský je žiadaný: Ďalší veľký talent si chce zahrať po jeho boku!Poznáme kompletný rozpis 2. kola play-off Matthews je finalistom aj na Selkeho trofej. Má zdatných konkurentovV NHL budeme mať nového šampióna! Zápas č. 7 opäť rozhodol ČechPreview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského Prekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies