Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
NHL live
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
«

Správy z NHL

Radko Gudas dostal to, čo si pýtal: Dištanc na 10 zápasov + video

Na rozhodnutie sa čakalo niekoľko dní a bolo zrejmé, že trest bude minimálne päťzápasový. Nakoniec sa však disciplinárna komisia rozhodla zakročiť razantne a českého obrancu Philadelphie Radka Gudasa suspendovala na 10 zápasov.

Gudas si dlhý dištanc vyslúžil za seknutie hokejkou do krku útočníka Winnipegu Mathieua Perreaulta v strede prvej tretiny štvrtkového duelu. Trest navýšila aj skutočnosť, že už bol v minulosti trestaný.

Dvadsaťsedemročný pražský rodák počas suspendácie príde o takmer 408 537 amerických dolárov, o ktoré sa významne obohatí Hráčsky rezervný fond. V akcii ho neuvidíme do 12. decembra, keď Philadelphia privíta Toronto.

Gudas bol pozvaný do New Yorku, aby sa pred komisiou obhájil osobne. Nakoniec však zvolil telefonický rozhovor. Ešte počas zápasu sa za svoj zákrok ospravedlnil aj Perreaultovi, ktorý je presvedčený, že ho sekol úmyselne.

„Trafil ma do mäsitej časti krku, takže to mohlo dopadnúť aj horšie. Ospravedlnil sa mi na trestnej lavici, ale keď si to pozriete na videu, tak to vyzerá akoby to urobil naschvál. Nebola to nehoda. Je známy tým, že robí takéto veci,“ poznamenal Perreault.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Tréner 7 tímov NHL končí po 40 rokoch trénovania tam, kde začínal Slafkovský sa nevie dočkať zápasu: Potešil fanúšikov, trénoval v tomto útoku Studenič sa už vraj dohodol na zmluve pre budúci ročník Výsledky vyšetrení sú známe: Bude Martin Pospíšil hrať na MS?Dvorský je zlatou husou Blues: Na 80 % bude hviezdou NHL. U Sýkoru optimizmus klesol Aj druhý brankár končí: Finále USHL prinesie súboj slovenských útočníkov Studenič sa tešil z veľkej výhry, Mišiak šancu v play-off už nedostaneCanucks čakajú návrat jednotky. Bude chytať už v stredu? Vráti sa známy útočník Panthers už v otváracom zápase série proti Bruins? Reprezentácia USA prišla o hviezdu. Súper Slovenska na MS pridal deväť nových hráčov! Slafkovský je žiadaný: Ďalší veľký talent si chce zahrať po jeho boku!Poznáme kompletný rozpis 2. kola play-off Matthews je finalistom aj na Selkeho trofej. Má zdatných konkurentovV NHL budeme mať nového šampióna! Zápas č. 7 opäť rozhodol ČechPreview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského Prekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies