Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
NHL live
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
01:30info
DAL
VGK
«

Video

Labanc doviedol Sharks k výhre prvým hetrikom v kariére + video

Jozef Struhár  
10.02.2019

Kevin LaBanc v sobotu významnou mierou pomohol k výhre San Jose 5:2 na ľade Edmontonu. Dvadsaťtriročný americký krídelník dosiahol svoj prvý hetrik v kariére.

„Je to neuveriteľné. Je to skvelé, nie sú slová, ktorými by som to opísal,“ povedal po zápase. „Je aj celkom cool, že na ľad padlo pár šiltoviek. Bolo to zábavné, bol to dobrý zápas. Získali sme dva body, ktoré sú pre nás veľmi dôležité.“

Sharks získali dva body v piatom zápase po sebe. Labanc k nim pomohol gólmi z 11., 27. a 42. minúty. Prvým otvoril skóre, druhým počas presilovky zvyšoval stav na 3:0. Hetrik spečatil, keď upravoval vedenie na 4:1.

„Kevin je chlapec, ktorý pracuje na svojej hre od momentu, keď som sem prišiel. Učí sa od Joea Thorntona, Joea Pavelskiho a Brenta Burnsa o veciach, ktoré môže robiť navyše, ako sa starať o svoje telo. Zmenil všetky svoje zvyky a je za to odmenený,“ skonštatoval tréner Peter DeBoer.

Labanc má po 56 zápasoch na konte len deväť presných zásahov. Dokopy nazbieral 36 bodov. V kariére už odohral 188 zápasov, v ktorých skóroval 28-krát. Pridal k tomu aj 68 asistencií.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoKanada zverejnila nomináciu na MS: Dominujú mladé pušky, nechýba Slafkovského spoluhráč Dráma: Tím slovenského útočníka vyhnal Urbana z brány a vynútil rozhodujúci zápasIslanders rozhodli o osude Loua Lamoriella a Patricka RoyaMontreal a Winnipeg si upísali hráčov z posledných dvoch draftov Hurricanes končia zmluvu s ruským útočníkom Brankári inkasovali len dva góly: Ďalší tím postupuje, zápas č. 7 uvidíme aj na západe! Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies