Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
NHL live
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
01:30info
DAL
VGK
«

Správy z NHL

Preview pred štartom sezóny 2023/24: Tatar u favorita, Slafkovský u outsidera

Nová sezóna kanadsko-americkej NHL je tu. Už v utorok začne Vegas cestu za obhajobou Stanleyho pohára a do hry vstúpi aj 31 ďalších tímov, z ktorých viaceré majú ambíciu titul uchmatnúť pre seba. V akom rozložení síl do sezóny vstupujú?


Tímy v jednotlivých divíziách sú zoradené podľa kurzov, ktoré vypísali bookmakeri Tipsportu. V zátvorke je reálne umiestnenie tímu vo svoje divízii v minulej sezóne.

Atlantická divízia

Pre Atlantickú divíziu je charakteristickou črtou široké pole silných tímov. V podstate sedem tímov z ôsmich by mohlo postúpiť do play-off a nebolo by to prekvapením. Nepatrí medzi ne Montreal. Otázkou je, či sa niekomu z tria Buffalo, Ottawa a Detroit podarí ukončiť čakanie na play-off. Favoritom divízie sa zdá byť Toronto, otázne je, ako sa s odchodmi kľúčových hráčov popasuje Boston. Floridské tímy budú tiež v boji o postup z prvých troch miest. Konkurencia v podobe prenasledujúcich tímov však bude v tomto ročníku opäť o niečo silnejšia.

Zlepšenie 1. Toronto (kurz: 3,00; vlani: 2. miesto) – Toronto chce byť tým kanadským tímom, ktorý ukončí čakanie na Stanleyho pohár. Otázkou je, či už má na to konečne dostatočne dobrú obranu. Superhviezdy sú v najlepších rokov kariéry, kvalita hráčov okolo sa zvýšila, pribudla potrebná tvrdosť a sila jeho najväčších konkurentov v rámci divízie sa relatívne znížila. Dostať sa do play-off nebude problémom, no nemožno sa vyhnúť obavám, že to v ňom dopadne znova tak, ako zvyčajne.

Článok pokračuje pod reklamou

Zhoršenie 2. Boston (kurz: 4,75; vlani: 1. miesto, Prezidentská trofej) – od Bruins sa neočakáva taká dominantná sezóna ako vlani a otázkou je, kto vykročí ako líder v novej ére po odchodoch Bergerona a Krejčího. Tie zároveň vytvorili otáznik nad pozíciou centra. Aj ak by Coyle a Zacha zažili dobré sezóny, útok na Stanleyho pohár sa nezdá byť veľmi pravdepodobný, pokiaľ do tímu nepríde nový, skutočný center číslo jeden. Ak by nepodržali brankári, nebolo by šokujúce ani to, ak by Bostonu postup do play-off ušiel. Stále však má mužstvo a kultúru na to, aby si v ňom svoje miesto našiel.

Zlepšenie 3. Florida (kurz: 5,50; vlani: 4. miesto) – v minulej sezóne sa Panthers ledva dostali do play-off a v ňom nakoniec hrali finále. Ak tím prežije úvod sezóny bez zranených Ekblada a Montoura a Bobrovskij bude v lepšej verzii samého seba, mohli by to dotiahnuť v play-off opäť ďaleko. V Atlantickej divízii sa však zdá, že garantované nebude nič, a tak by z toho nakoniec mohlo byť miesto tesne za postupom do play-off. Florida patrí medzi tie tímy, u ktorých je možný veľký úspech i neúspech.

Zhoršenie 4. Tampa Bay (kurz: 6,25; vlani: 3. miesto) – pri pohľade na Lightning už z mužstva nesrší taká istota, ako pred pár rokmi a zdá sa, že majstrovské okno sa začína zatvárať. Stále je to však dostatočne kvalitný tím na to, aby o Stanleyho pohár zabojoval. Steven Stamkos a jeho nový kontrakt sa však nesmú stať rozptýlením a Andrej Vasilevskij musí byť po zranení sám sebou. Niet dôvod neveriť tomu, že sa klub dostane do play-off a že to bude z pozície v top trojke divízie. A keď už „Bolts“ budú v play-off, možné bude všetko. Možno im pomôže dlhšie leto. My budeme veriť, že Erikovi Černákovi bude v tejto sezóne viac slúžiť pevné zdravie.

Bez zmeny 5. Buffalo (kurz: 9,25; vlani: 5. miesto) – niet pochýb o tom, že sú Sabres na vzostupnej dráhe, ale majú na to, aby ukončili čakanie na play-off už v tomto ročníku? To, aby sa stali mužstvom pre play-off, bude ich misiou v tejto sezóne. Ak nadviažu na tú minulú, budú v hre o divokú kartu a mohli by získať prvé skúsenosti z play-off. Zaujímavé bude sledovať, či Tage Thompson napodobní výkony z minulej sezóny.

Bez zmeny 6. Ottawa (kurz: 11,0; vlani: 6. miesto) – klub má talentovaných hráčov na rôznych miestach zostavy, získal v lete posily a nikto nepochybuje o tom, že sa približuje k play-off. Otázkou však je, či sa doň po odmlke aj prebojuje. Základom bude, aby boli dostatočne dobrí brankári – Korpisalo aj Forsberg vedia byť veľmi dobrí aj zlí. Ak by tím aj do play-off ešte nepostúpil, stále bude mať pred sebou svetlú budúcnosť.

Bez zmeny 7. Detroit (kurz: 17,0; vlani: 7. miesto) – tím so zaujímavým mixom mladíkov a veteránov vstupuje do dôležitej sezóny. Ak tím neurobí významné pokroky, mohla by sa začať spochybňovať cesta, ktorou sa rozhodol vybrať Steve Yzerman. Klub sa zdá byť lepší ako vlani, no podobnou otázkou ako pri Buffale a Ottawe je, či to bude stačiť na preniknutie do bojov o Stanleyho pohár. Ani jedna odpoveď nebude prekvapením.

Bez zmeny 8. Montreal (kurz: 75,0; vlani: 8. miesto) – Canadiens sú v prestavbe, a tak aj pristupujú k tejto sezóne. Veľké ambície necítiť, každý si je vedomý, že je potrebného ešte veľa rastu a trpezlivosti. Tím nie je v pozícii, aby sa dostal do play-off a vládne zhoda, že skončí na poslednom mieste Atlantickej divízie. Ostro sledovaný bude aj v tomto roku Juraj Slafkovský a to, či vo svojom rozvoji urobí krok vpred.



Metropolitná divízia

Metropolitná divízia má tri silné tímy, ktoré majú na to, aby ju ovládli – Carolina, New Jersey a Rangers. Tieto tímy by chceli zažiť veľký úspech už aj v play-off, pričom Hurricanes sa z tejto skupiny v predpovediach spájajú so Stanleyho pohárom najčastejšie a pri New Yorku sa váha najviac. Pittsburgh by chcel do boja prehovoriť viac ako vlani a bude v hre o postup do play-off cez divokú kartu. Konkurenciou mu môžu byť Islanders a Washington, u ktorého sú však aj obavy, že zostane na zostupnej dráhe. Od Philadelphie sa veľa nečaká, Columbus má potenciál na prekvapenie, ale medzi popredné tímy patriť nebude.

Bez zmeny 1. Carolina (kurz: 2,85; vlani: 1. miesto) – od Hurricanes sa očakáva, že zostanú na úrovni, v ktorej boli vlani. Sú stavaní pre úspech a patria medzi legitímnych favoritov na titul. Udržujú si svoju identitu, systém a absenciu skutočne veľkých hviezd im kompenzuje skvelá hĺbka v útoku i obrane. Ambiciózne tímy sa však musia oprieť aj o svojich brankárov, a to by mohol byť malý otáznik tohto tímu. V akej forme uvidíme Fredrika Andersena? Ak sa tím nedostane do finále, bude to brať za sklamanie. Musí sa však pozerať trochu viac aj dozadu, keďže jeho pozíciu na výslní divízie bude chcieť ohroziť New Jersey.

Bez zmeny 2. New Jersey (kurz: 3,20; vlani: 2. miesto) – Devils majú za sebou najlepšiu základnú časť v klubovej histórii. Aj od tejto sezóny sa očakávajú podobné úspechy, pokiaľ nesklamú brankári. Klub má veľa elitných mladíkov a je stále na vzostupe. Play-off sa berie u tohto tímu za samozrejmosť a nie je vylúčené, že tím bude bojovať aj o Prezidentskú trofej. Otázne však je, čo sa stane vo vyraďovacích bojoch. A kto v nich ochráni mladé hviezdy. Mužstvo potrebuje stále naberať skúsenosti a dôležité tiež bude, aby obrana nemyslela až príliš smerom dopredu.

Bez zmeny 3. NY Rangers (kurz: 4,50; vlani: 3. miesto) – newyorský tím má útok, obranu i brankára, ktoré by ho mohli zaviesť v play-off ďaleko. Oprávneným cieľom bude zisk Stanleyho pohára, no Šesťorkin ho nedokáže získať sám, a tak bude potrebné, aby elitní veteráni zostali rovnakými hrozbami a mladíci sa pozdvihli. Ukážu Lafreniere a Kakko, že sú útočníkmi prvej šestky? Rangers veľa zmien v lete neurobili a pri pohľade na rastúcu konkurenciu v divízii by na nich mohol byť vyvíjaný o niečo menší tlak. A to by nemuselo byť na škodu.

Zlepšenie 4. Pittsburgh (kurz: 8,50; vlani: 5. miesto) – do sezóny vstupuje tím s dvoma otázkami: Aký úspešný bude v novom tíme Erik Karlsson a či Penguins majú na to, aby zabojovali o ďalší Stanleyho pohár v ére Crosbyho, Malkina a Letanga. Ich mužstvo má ďaleko od majstrovských rokov a je ťažké predstaviť si zisk ďalšieho titulu, pokiaľ nezapadne všetko do seba. Ak hviezdni veteráni podajú také výkony ako vlani, Jarry zostane zdravý a spoľahlivý, návrat do play-off by mohol byť reálny.

Zhoršenie 5. NY Islanders (kurz: 12,5; vlani: 4. miesto) – Islanders neprešli veľkými zmenami, a tak je pádne pýtať sa, v akej miere rozdielne výsledky prinesie rovnaký tím. Ak ich nebude ťahať dole nedostatočná ofenzíva, ich defenzíva a skvelý Sorokin by ich mohli doviesť až do play-off. Konkurencia však bude väčšia ako vlani, preto neprekvapí ani ich prípadná absencia v bojoch o Stanleyho pohár.

Bez zmeny 6. Washington (kurz: 25,0; vlani: 6. miesto) – so starnúcim jadrom, ktoré sa v ostatných sezónach nemohlo oprieť ani o pevné zdravie, sa tím Martina Fehérváryho pokúsi o návrat do play-off. Pri konkurencii, ktorá vládne na východe, sa to však javí ako náročná úloha. Je tam však určitý potenciál a tím vedený Alexom Ovečkinom podceňovať netreba, ale preč sú roky, kedy mohol pomýšľať na Stanleyho pohár. Zaujímavejšie bude sledovať to, o koľko sa Ovečkin priblíži ku gólovému rekordu Waynea Gretzkyho.

Bez zmeny 7. Philadelphia (kurz: 55,0; vlani: 7. miesto) – otázkou pred sezónou je, aká zlá bude Philadelphia a aké následky na prestupovom trhu to bude mať. V konkurencii Východnej konferencie sa od Flyers očakáva veľmi málo a skôr sa očakáva, že sa vedenie bude koncentrovať na budúcnosť a pokúsi sa získať jednu z top volieb na drafte.

Bez zmeny 8. Columbus (kurz: 60,0; vlani: 8. miesto) – očakáva sa, že tím bude lepší ako v minulej sezóne, no len málokto si myslí, že by sa mohol prebojovať až do play-off. Ak však Gaudreau s Lainem zažijú vydarené sezóny, Adam Fantilli bude mať okamžitý vplyv na úspechy, Merzlikins ovládne bránu a zdravie bude slúžiť, postup cez divokú kartu by nebol šokujúci.



Centrálna divízia

Oproti minulej sezóne sa rozloženie síl v Centrálnej divízii nezmenilo. Stále je za jej lídra považované Colorado, ktorému šliape na päty Dallas. Minnesota ich nasleduje osamotená s očakávaním, že bude bojovať o to, aby neprišla o postup do play-off z tretej pozície. Winnipeg, Nashville a St. Louis by mali bojovať o divokú kartu, Arizona so Chicagom o to, kto neskončí v divízii na samom chvoste.

Bez zmeny 1. Colorado (kurz: 2,55; vlani: 1. miesto) – Avalanche sa chcú vrátiť do boja o Stanleyho pohár a budú potrebovať, aby sa im viac darilo na fronte so zraneniami. Otázkou je, ako ich ovplyvní absencia Gabriela Landeskoga. Vlani sa však aj napriek všetkým prekážkam dostali do play-off, ale to je pre nich len malý cieľ. Zabrať budú musieť doplnkoví hráči, medzi ktorých sa v tejto sezóne radí aj Tomáš Tatar. Mnohých tiež zaujíma, aké úspechy prinesie opätovné spojenie MacKinnona s Drouinom, ktorí spolu žiarili v QMJHL.

Bez zmeny 2. Dallas (kurz: 2,90; vlani: 2. miesto) – ďalší adept na titul? Prečo nie. Dallas bol vlani na západe nedoceneným tímom, ale tento rok s ním každý v boji o Stanleyho pohár počíta. V rámci divízie Stars dopĺňajú Colorado v rovnakej kvalitatívnej skupinke. Klub si vyriešil slabiny, má na každom poste hviezdy i hĺbku. Bude mať najlepšiu šancu na úspech za veľmi dlhý čas. Zaujímavé bude tiež sledovať, či sa Jason Robertson pridá do klubu 50-gólových strelcov.

Bez zmeny 3. Minnesota (kurz: 7,00; vlani: 3. miesto) – Minnesota vyzerá ako tím pre play-off, ale otázkou je, či v ňom dokáže vyhrať aspoň jednu sériu. V lete urobila len kozmetické zmeny, a tak sa bude spoliehať na svoje jadro a ďalší rast mladíkov. Vedenie by sa tiež mohlo pokúsiť byť kreatívne pred uzávierkou, aby predišlo rovnakému osudu ako v posledných rokoch. Dôležité bude, aby obavami nebolo bránkovisko a Gustavsson dokázal, že je skutočne taký dobrý. Wild tiež potrebujú viac sekundárnej produktivity.

Bez zmeny 4. Winnipeg (kurz: 10,5; vlani: 4. miesto) – s otáznikmi nad ich budúcnosťou je ťažké vyjadriť dôveru Jets pred štartom tejto sezóny. Stále sú však solídnym tímom, ktorého stropom by mohlo byť play-off. Majú elitného brankára, špičkového obrancu a niekoľko kvalitných útočníkov, no vážnym vyzývateľom elitných tímov nebudú. Otázne je, ako vôbec budú vyzerať po marcovej uzávierke prestupového obdobia. Manažment musí robiť rozhodnutia, ktoré budú prínosne pre dlhodobejší horizont.

Bez zmeny 5. Nashville (kurz: 13,5; vlani: 5. miesto) – v lete sa od tímu očakávala prestavba, no uskutočnené zmeny ju nenaznačili a veľké nadšenie v Nashville pred štartom tejto sezóny nie je. Tím má v zostave hviezdy, ale chýba mu hĺbka v útoku i obrane. Preto vládnu obavy, či bude na konci základnej časti vôbec ešte v boji o play-off. Ak by doň aj prekĺzol, veľké ťaženie v ňom očakávať nemožno, ak by sa Saros nepostavil na hlavu. Pre dlhodobú budúcnosť by pritom nebolo najhorším scenárom ani to, ak by tím získal na budúcoročnom drafte vysokú voľbu, čo si vyžaduje trochu viac prehier, ako boli fanúšikovia v ostatných rokoch zvyknutí.

Bez zmeny 6. St. Louis (kurz: 14,0; vlani: 6. miesto) – zdá sa, že Blues sa pomaly ale isto blížia k uzatvoreniu ich majstrovského okna. Mohli by dať zabudnúť na minulý ročník postupom do play-off? Nie je to vylúčené, ale všetko by do seba muselo zapasovať a zlepšiť by sa musela najmä hra v defenzíve. Tím nepôsobí tak, že by sa mal medziročne zlepšiť. Slabšie výkony by tiež mohli viesť k rozhodnutiu vymeniť Berubeho za trénera, ktorý by mohol súčasnú zostavu využiť trochu iným spôsobom.

Bez zmeny 7. Arizona (kurz: 55,0; vlani: 7. miesto) – Coyotes sú v pomalej prestavbe a musia ju brať rok po roku. Síce majú papierovo bližšie k Chicagu, nie je vylúčené, že v divíznej tabuľke ohrozia tímy, ako Nashville či St. Louis. Lákavé by však mohlo byť aj získanie veľkého talentu na budúcoročnom drafte, ktorý by dodal ďalší impulz prestavbe. Tak či tak, mohli by sme vidieť náznaky pokroku. Akú úlohu v nich zohrá Logan Cooley? Sledované v Arizone bude aj to, ako sa vyvinie situácia okolo novej arény.

Bez zmeny 8. Chicago (kurz: 60,0; vlani: 8. miesto) – bolo by prekvapením, ak by Chicago neskončilo medzi najhoršími tímami tejto sezóny. Klub má ďaleko od play-off aj napriek tomu, že bude mať v zostave veľký generačný talent Connora Bedarda. A práve ten bude najsledovanejšou vecou vo „veternom meste“ v tomto ročníku. Ako sa mu v ňom bude dariť? Mohla by k nemu pribudnúť o rok aj ďalšia draftová jednotka?



Pacifická divízia

V Pacifickej divízii nájdeme obhajcu Stanleyho pohára, ktorý bude mať za cieľ postarať sa úspešnú obhajobu. A nebude bez šance. Najväčšou konkurenciou mu chce byť Edmonton, pričom silný ročník sa očakáva opäť aj od Los Angeles. Do play-off sa chce vrátiť Calgary, ktoré bude musieť v tomto boji zdolať Seattle a Vancouver. Na spodných priečkach tabuľky sa očakávajú tímy, ktoré ich okupovali vlani – Anaheim a San Jose sa radia medzi najväčších outsiderov sezóny v rámci celej NHL.

Zlepšenie 1. Edmonton (kurz: 2,95; vlani: 2. miesto) – Oilers sú tímom, ktorý bude v Pacifickej divízii najviac ohrozovať postavenie Vegas. V súčasnosti to už nie je tím, pri ktorom sa diskutuje, či sa dostane do play-off alebo nie. Otázkou skôr je, ako ďaleko v play-off pôjde. Fanúšikovia sú netrpezliví a bažia po veľkom úspechu a tým nie je len účasť v treťom kole play-off. Bude úžasné sledovať ďalšiu spanilú jazdu McDavida, no otázkou stále zostava, či tím podržia brankári a či podporná skupina má skutočne na to, aby v závere play-off zdolala aj elitné tímy budované pre úspechy vo vyraďovacích bojoch. Cieľom bude Stanley Cup.

Zhoršenie 2. Vegas (kurz: 3,40; vlani: 1. miesto, Stanley Cup) – hoci je jednou z otázok, kto nahradí Reillyo Smitha, Golden Knights majú dostatočnú hĺbku v útoku na to, aby ich odchod kľúčového útočníka veľmi nepoškodil. Majú kvalitnú obranu, spoľahlivých brankárov a skúseného trénera. Ich majstrovský titul nebol dielom náhody a neočakáva sa, že v nove sezóne vypadnú zo skupiny top favoritov. Majú na to, aby opäť získali aj divízny titul.

Bez zmeny 3. Los Angeles (kurz: 4,75; vlani: 3. miesto) – kalifornský tím verí, že príchod Pierre-Luca Duboisa pomôže znížiť tlak vyvíjaný na veteránov Kopitara a Doughtyho. Klub má na postup do play-off z prvých troch miest, ale nemá garantované, že nakoniec nebude bojovať len o divokú kartu. Ak by do play-off nepostúpil, bolo by to prekvapenie a sklamanie. Niektorí ľudia majú obavy pri pohľade na bránkovisko. Budú sa môcť Kings spoľahnúť na Copleyho a Talbota?

Zlepšenie 4. Calgary (kurz: 8,00; vlani: 5. miesto) – v lete odišiel Toffoli, ale inak bolo podľa niektorých v Calgary až príliš ticho. Došlo však k veľkým zmenám mimo ľadu. Prišiel nový generálny manažér a nakoniec aj tréner. Pomôže naviesť tím k návratu do play-off, v ktorom vlani prekvapujúco chýbal? Klub má dostatok dobrých hráčov, aby to bol reálny cieľ. Dôležité pre úspechy však budú aj návraty foriem Huberdeaua či Markstroma. Za Flames by mal opäť hrávať aj slovenský útočník Adam Ružička.

Zhoršenie 5. Seattle (kurz: 10,0; vlani: 4. miesto) – Seattle je nevyspytateľný tím a v jeho divízii bude pre neho pravdepodobne stropom boj o divokú kartu. Má slušnú skupinu útočníkov a potenciál v obrane, no otázkou je, aké výkony podajú brankári. Tí sa ešte v mladej histórii tímu nedostali ani raz nad hranicu 90% úspešnosti zákrokov.

Bez zmeny 6. Vancouver (kurz: 15,0; vlani: 6. miesto) – dokáže sa tím prebojovať do play-off s Rickom Tocchetom na lavičke od začiatku sezóny? Na papieri sa tím zdá byť jemne lepší ako vlani, no konkurencia bude veľká. Podstatnejšou otázkou je, čo sa stane, ak plán Canucks opäť nebude fungovať a nepostúpia do play-off v ôsmej z posledných deviatich sezón. Bude to viesť k výpredaju hráčov, ktorí sa nevolajú Pettersson či Hughes?

Zlepšenie 7. Anaheim (kurz: 100,0; vlani: 8. miesto) – Anaheim má za sebou historicky najhoršiu sezónu a od tejto kombinácie veteránov a mladíkov sa neočakáva veľký skok hore. Jemné zlepšenie nie je vylúčené a našťastie je v divízii aj San Jose, takže by na samom dne skončiť nemusel.

Bez zmeny 7. San Jose (kurz: 100,0; vlani: 7. miesto) – od Sharks sa v tejto sezóne očakáva slabý ročník a je možné, že tím bude myslieť na draftovú lotériu a potenciál získania prvej voľby na drafte. Pri porovnaní s druhým outsiderom divízie, Anaheimom, sa očakáva horší ročník. Zaujímavé bude skôr sledovať dianie mimo ľadu a to, či generálny manažér vymení ďalších veteránov. Našich západných susedov zase bude zaujímať, či Filip Zadina dokáže konečne nájsť svoju hru.

Ak chcete skúsiť šťastie a natipovať si víťazov divízií, môžete tak urobiť aj na Tipsporte. Ak tam ešte nemáte svoj účet, vytvoriť si ho môžete TU.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoKanada zverejnila nomináciu na MS: Dominujú mladé pušky, nechýba Slafkovského spoluhráč Dráma: Tím slovenského útočníka vyhnal Urbana z brány a vynútil rozhodujúci zápasIslanders rozhodli o osude Loua Lamoriella a Patricka RoyaMontreal a Winnipeg si upísali hráčov z posledných dvoch draftov Hurricanes končia zmluvu s ruským útočníkom Brankári inkasovali len dva góly: Ďalší tím postupuje, zápas č. 7 uvidíme aj na západe! Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies